Дискусия: Любител въдичар на лед

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 14.11.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

ми...той се взирал в пръста на мъдреца, а не в това, което му сочи с него.

DAN63, DILQNADELI, Doremi и още 1 човек харесват това.
  2. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Ааа, мъдро! :) Дано я схване!

БашФермер харесва това.
  3. БашФермер

БашФермер Генерал

добре де, за какво го дадохте това ново поле на бахама като на него никога нищо не изкача. разбирам, че изчаквате, за да има някаква равнопоставеност, всички да го отворят и тогава, ама то все някой няма да е стигнал до там. за кво си даваме зор?

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Редичката взета и 4/5 от монетките за цъкалката уловени. (С 10 луксозни и 1 обикновена, дето я даде играта.)
    Наслука!

П.П. И аз не бях обърнала внимание, че водопадното поле не участва... Обрах го, нищо не изскочи и дойдох да чета...

5. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

547 метален диск при 1во убиране

6. bruk67

bruk67 Стажант

От три полета нарциси имам 3 броя метален диск ! Това вече е прекалено !

7. staneli

staneli Старши болярин

металният диск излиза от дърветата

8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Реда е взет - с 4 луксозни примамки и реда и билети и загадъчни и стикер - сега остана да ловя за цъкалките, понеже искам реда да е с тематични такива - ще си купя стари.

9. staneli

staneli Старши болярин

Я по-добре вземи парчетата - 10 юргана стават от тях :p. Нали юргани ще предаваш в ТОП-а xD

bilq76 харесва това.
  10. БашФермер

БашФермер Генерал

и аз тва щях да напиша, цъкалките другия път сега юрганите да дебне

той хем иска топ да се фука, хем пак си постави цели за чудо и приказ. просто не разбира положението.

bilq76 харесва това.
  11. Az2

Az2 Напреднал

Правя сателитка,вдигам я до 5 то ниво за да мога да пращам подаръци с гулдени и така....Тази година бе по-трудно ,защото БП промениха правилата за стартиране на нова ферма, но пак ставаше.В зависимост от пазара на ябълки и късмет при въртенето на колелото ми трябваха между 7 и 10 минути за тази операция,което са 11 кошници.[/QUOTE]

Много благодаря за отговора. Не разбрах изцяло всичко - като връзката между пазара на ябълки и колелото, и "кошници" какво е не знам, но ще си направя сателитка, да видя на практика подаръците с гулдени. :)

12. tani1980

tani1980 Полубог

529 диска от дървета и 8 обора дето ми се досвидя да махна вчера.Ще я карам само на луксозни.

-niksan- харесва това.
  13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не е необходимо да правиш сателитка, за да го видиш.
    Погледни в своята си ферма след като си изпратил(а) 5-те или 7-те безплатни дневни подаръци. Вижда се кое може да се праща срещу лг и кое не и.

Az2 харесва това.
  14. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор

тъз риба, отново кълве дет и е кеф:cry:

eva-mina харесва това.
  15. Az2

Az2 Напреднал

Божееее, ама много съм зле! Аз търся подаръци без да съм изпратила на някого! :oops:
    Колко ли неща имам да уча още тук.
    Аз не видях да може да се изпращат суперхрана, супертор и монетки дори с гулдени... Пак явно не знам къде да гледам. :(

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Това не може.
    Имаше един куест - Кралицата на карнавала. В него се печелеха.

Az2 харесва това.
  17. Az2

Az2 Напреднал

Извини моята невежественост, но за какви 11 кошници говори плашилото тогава ( Дано не се обиди, че така го нарекох.) ? Аз останах с убеждението, че се правят в сателитка и се изпращат с гулдени на основната ферма. Все едно в тях има от ония супер неща. :oops:

18. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Сателита го ползваш да се зареждаш с предмети от събитието!Както сега примерно има примамки за риболова.На този карнавал бяха нужни кошници за да събираш в тях,това, което кралицата хвърляше.... А тя хвърляше много примамливи неща....Колкото повече кошници имаш-толкова повече СХ,СТ,монети,Банани и т.н събираш.

Не ме обиждаш,азxD съм си избирал ника.

Az2 харесва това.
  19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За да се играе въпросното нещо се правеха кошнички, за които трябваха изскачащи, че за пращане на платени изскачащи говори той.

Az2 харесва това.
  20. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Кралицата-на-карнавала.13378/#post-76238
    Кралицата хвърля и малки награди от супер тор, супер храна, тор на Мими, дървесна тор, златен банан, фермерски монети...

Последна редакция: 15.11.17
    Az2 харесва това.