Дискусия: Любители въдичари

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 10.7.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. daniandd

daniandd Кандидат за признание

много моля фермери ако някой има възможност нека да ми прати метален диск,предварително благодаря!

2. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

И аз накичих реда ама за малките награди нема време пък сега-нищо ,колкото-толкова:music:

.TAINNA. и kakata13 харесват това.
  3. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Дотук имам 210 монети, ако някой иска нещо от магазина - да пише! На първия ПиТ, живот и здраве, ще му го изпратя.

.TAINNA. харесва това.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Мятай направо монетите xD Моите ги похарчих за това онова :p

arseniq1 харесва това.
  5. petruhka

petruhka Подрастващ автор

Знам, че едва ли е тук мястото, но може ли малко метални дискове подарък, връщам каквото ви трябва

petruhkaID: 15377557

6. zorro58

zorro58 Главен болярин

що така няма никакво инфо за утрешните събития

bubolina8 харесва това.
  7. bubolina8

bubolina8 Комисар

8. Пума~`

Пума~` Ветеран

Не е само при нас.
    И в другите форуми няма инфо. :)

9. dobrinka1953

dobrinka1953 Подрастващ автор

Предполагам,че няма да събираме падащи и друг път съм забелязяла това положение.

10. zorro58

zorro58 Главен болярин

някой знае ли какво ще се селектира

11. gena67

gena67 Стажант

трябват ми още седем метални диска, ако някой може моля да ми прати

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Приключих. 224 игри изиграни (223 с луксозна и 1 с обикновена примамка). Уловени 183 марлина, 225 октопода, 228 риба-балон, 34 риба-папагал.
    Артисаха ми 25 кукички, 1 метален диск и 2 перца.
    Доволна съм от спечелените награди, пък и плевнята се понапълни с животинки, никога не са излишни.

.TAINNA. харесва това.
  13. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Хареса ми събитието, няма как да си изкривя душата. И торбата пълна, и аз доволен... с една дума - кеф :)

.TAINNA. и mushnuk харесват това.
  14. kakata13

kakata13 Старши болярин

Добър улов беше,само две скумрийки имам за обмен от улова а и куки и метални дискове хартисаха:D

.TAINNA. харесва това.
  15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ако някой проявява интерес - разполагам с цъкалките Най-добри приятели, Рибно забавление, Езерно чудовище, Моята лодка е моята крепост, Потънали чудеса, Добра дрямка, Да поправим мрежите.
    Че при интерес отсега ми пишете на лични във фермата. (Няма да дера кожи за тях xD;).)

kakata13 харесва това.