Дискусия: Любители въдичари

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от [Ghost_Rider] на 27.6.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. milkoga1

milkoga1 Господар

Е що да бърка...Годжито и Питомбата са с най висока стойност от обикновените дървета.Е от загадъчните има и с по висока стойност,но реално от тях може да имаш доста по малко количество,докато от годжито може цяло поле да направиш.А ако въпроса се отнася до изкачащите...е там май си е различно положението,важното е да са колкото се може по бавно узряващи.

DILQNADELI харесва това.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Е, да, въпрос на приоритет - точки или стойност. Или баланс между двете.
    (Аз с нищо не мога да напълня 2 полета, но не и искам, доста динамични са нещата в играта, все нещо излиза "в пенсия" и друго заема мястото му.
    Само ХХЛ уважавам (или други с растеж до 12 ч.), с изключение на тези, които още си нямат ХХЛ.

milkoga1 харесва това.
  3. Doremi

Doremi Старши болярин

На този етап в играта изцяло ме вълнува с най-малко усилия да поставям каквото и да било по полетата. С клик - еднакви дървета. Разнообразието е в склада. То и без това с дни не си бера фермата вече. Изпонарадвала съм се на всякакви новости, за толкова години, вече гледам да съм шапка на тояга и си цъкам , ако ми е кеф. Загадъчни дървета поставям, ако са съвсем нови и то не преди евент.
    А, да, важно е да се отбележи, който има 2 полета ххл, годжи бери или подобни, бере два пъти на ден, тогава може да има по-добър резултат. Но се познавам, няма да си причиня това, да бера дървета 2 пъти на ден и то редовно.

-dd76-, lyd_s_motika и DILQNADELI харесват това.
  4. milkoga1

milkoga1 Господар

аз под обикновени имах пердвид тези дето могат да се купят с МП от магазина

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не ми тежи преподреждането, в комбайн още по-малко, то и моите не са много видове. А да не бера всекидневно, даже два пъти, почти не ми се случва. Все още ми се цъка, все още имам какво да развивам и правя. Абе играе ми се.

eva-mina, -dd76-, pepa551 и 5 други харесват това.
  6. Doremi

Doremi Старши болярин

Много ми става смешно, :) тук май всеки си говори за неговите неща, от неговата камбанария. И аз говоря за дървета, които се купуват от магазина, които ще имат най-висок КПД. А между годжи бери и питомба, не виждам какво да балансирам, гледам на макс да е полезно.
    Ами това е най-важното.
    И мен ми се играе, ама айляшката. И аз бера само с комбайн. След евент поставям секвоите и си викам поне тях без комбайн, ама не... така си стоят. Може пък лятото да имам повече време и да ми се върне музата.

Последна редакция: 27.6.17
    -dd76-, The.Farm, nefertiti и 3 други харесват това.
  7. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Да ви кажа честно, играя почти от началото и все още влизам поне веднъж във фермата, а когато има евент, съм редовна за обиранеxD.
    Сега ме вълнува друго: някой може ли да каже, каква примамка ще е най-ефикасна???
    Това не мога да реша.

8. .water.

.water. Обсебен

Последното такова събитие карах само на луксозни опосках всичко що имаше ,че което можеше по повече се класирах няколко пъти да се намира.

pepa551 и DILQNADELI харесват това.
  9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И аз предния път карах с луксозни, мисля и този път такива да правя, но и някоя премиум вероятно ще забъркам, да оползотворя и перцата, ако някой ми прати или колкото там се пръкнат от малкото обори, които отглежам (и няма да прибирам).
    Вчера рових в дискусията от предишния риболов, да си припомня как е било. Не е било "страшно", дано и този е такъв.
    Отново - наслука, фермерчета!

10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Трябва да съобщите какво желаете и ви е нужно да се изпраща като подаръци. Иначе и аз мисля да разчитам на 2 и 3-я вид примамки. Помня миналия път имах сполука и ми се падаха доста рибки меч, дано и сега е наред. Намислил съм първо да взема всичко което струва 5 монетки, после реда, след това тайнствените и едва тогава за цъкалките за реда.
    Макар че ми е доста тъжно - при това събитие ако не си взел може да си вземеш предните редове а при неоновите обори не може.

11. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Нямам нито един от редовете, но едва ли ще има такава възможност да се съберат монетки за всички редове. Играя за първи път този евент , надявам се поне за новият ред, че е съблазнителен с тези точки, които дава. Успех на всички и ще се радвам като започне събитието да споделяте мнения и стратегии ;)

12. The.Farm

The.Farm Болярин

Е, сега разбрах що за човек си ;) Надушвам, че сме от една порода, породата на айляците. Изи, изи, лейзи "айляк"... Спрях, да използвам комбайна от мързел. Плащам премиум акаунт. И влизам да ми се обират дърветата през 2-3 дена. Имам кленов сироп вече за цяла Канада. Абе, БигПойнт защо не вкарате комбайна в премиум акаунта с отстъпка над 50%, ххехе!? Уж премиум, а най-важната част сте я пропуснали в него. Ясно де, въпрос риторичен. Тортата на парче, с по-голяма печалба е...

eva-mina и Doremi харесват това.
  13. tani1980

tani1980 Полубог

Аз лично ще ползвам кукички и дискове и предпочитам тях за подаръци.Смятам да я карам на луксозните примамки.

лудакрава1 харесва това.
  14. Mermaid

Mermaid Обитател

Аз също ще ползвам основно луксозната примамка , но не изключвам и другите варианти напълно.
    ХХL дърветата в това събитие дадоха по-добри резултати от 20 часовите , манифактури и менажерии само оставих на полетата и са с добри резултати също ,не мога да преценя растенията, имам само едно поле с медена роса ,но ще видим утре какво се случва :)
    Всъщност броя на кукички е наполовина от броя на дисковете,
    което означава едно поле растения и четири полета дървета.

Последна редакция: 28.6.17
  15. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз да си призная разчитам основно на XL и XXL дървета. Значи по вашата лофгика не би трябвало д апоите и торите карамфилите, че даже и супер тор да им слагате. Също вероятно според вас трябва да се развалят оборите и да се ползват смао основите им, жез цветни подобрения, понеже видите ли, по-дълго е времето. Иначе след обиране на всичко имам възможност д апроизведа 2 луксозни, 3 премиум и 1 обикновена примамка, двоумих се, решой че бройката е за предпочитане пред качеството и сметнах з апо-полезно да имам 3 премиум отколкото 1 луксозна примамка. Остана матриал за 1 обикновена и пуснах и нея. Ей така, да не отиде зян.

16. Doremi

Doremi Старши болярин

Мммне. Хич не мисля така. Подобрените обори/постройки и каквото е там, което дава повече бройки, става за по-дълго време.... следователно от него може да се очаква повече изскачащи. При ХХL дърветата времето се скъсява. А за растенията, водата не пречи. Дори и суперторта хич не пречи. :)

17. daniandd

daniandd Кандидат за признание

с една обикновена примамка октопод, с луксозните и премиум до риба балон

18. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Да но водата и двата вида тор и облагородяване скъсяват времето. По същия начин скъсяват времето з аузряване и двата дървесни ъпдейта. Аз си имам подобрениоя на дърветата и си ги ползвам. Пука ми колко и дали ще има изскачащи - важно е да има бройки плодове. А инчаче от 7-е опита риболов без значение каква е примамката се паднаха странни рибки - приемрно с обикновената и 1 премиум се паднаха риби меч, а с луксозната и двата пъти се паднаха риби балон. Така че не знам, но събрах с 6 опита 123 броя звезди и си взех всичко което ми трябва от раздела "други" - билети, загадъчни храна и стикер. Остана паят и чатнито, но първо да взема реда, че дава хубави парички - близо 17000, и хубави тропически точки - близо 82 000

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Две полета с хортензия - 233 кукички, 11 обора и 2 менажерии - 26 перца, дърветата още не са готови за бране.
    (Всичко е брано с цял един взвод Хари К.)

20. калпазанка

калпазанка Подрастващ автор

с една луксозна примамка - 75 монети
    нямам дискове за повече

rudo_bobi и mushnuk харесват това.