Дискусия: Любители въдичари

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от [Ghost_Rider] на 27.6.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. [Ghost_Rider]

[Ghost_Rider] Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, фермери!

В тази тема можете да споделите своите впечатления,
    стратегии и мнения за събитието!
    Моля, използвайте я по предназначение!

ЧЗВ

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама​

2. .water.

.water. Обсебен

Еха един от любимите ми евенти .Наслука на всички рибоволния сезон във Фермара се открива.

pepa551, eva-mina, pet1r и още 1 човек харесват това.
  3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Радвам се, че само ще изкачаме и няма да сеемxDxDxD.
    НЕ ИСКАМ ДА МИ ОБМЕНЯТ МОНЕТИТЕ.
    НА СЛУКА НА ВСИЧКИ, РЕШИЛИ ДА ЛОВЯТ РИБА!

elliss_bg, ..koni.., DILQNADELI и още 1 човек харесват това.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Питане към екипа:
    Моля уточнете какво е необходимо за смилането на Луксозна примамка - 17 изкуствени перца и 17 метални диска или
    17 рибарски кукички и 17 метални диска?

5. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

рибарски кукички и дискове

6. .water.

.water. Обсебен

Ех с две думи пак ще сеемxDняма да ни се размине.

eva-mina харесва това.
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Благодаря за уточнението, Кобри.

Играя за редичката, а след това - ще озобкам каквото още успея от наградките.
    Общо 1205 монети са необходими. Ако предположа (песимистично) средно 15 монети от игра, ще трябват 1377 рибарски кукички и метални дискове. Започвам с три полета дървета и две с растения, промените ще са в хода на играта. Да видим колко успешен ще е този риболов.
    На слука, фермерчета!

tan65, pepa551 и eva-mina харесват това.
  8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

И аз много го харесвам, имам си и двата преди реда, дано успея да спечеля и новият. Залагам на дългорастящи, където каквито дървета имам и оборите. Общо взето нищо няма да махам. Само ще разсея до утре карамфила че му поналамя бройката. Предавах него основно за куеста с барбекюто,

Последна редакция: 27.6.17
  9. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

На предният евент си вземах рецептата за палачинки. Сега можеше да пуснат шоколадовия сироп или кекса.

..koni.. харесва това.
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Шоколадовия сироп аз го взех от един викински магазин.

11. ТИН

ТИН Обитател

Какви дървета да слагаме?-обикновени,специални или XXL ?

12. milkoga1

milkoga1 Господар

Аз ме мисля,че изкачащите зависят от това,обикновени,специални или подобрения.(но това си е мое мнение обаче)

13. -niksan-

-niksan- Обсебен

За сегашната та задача по малко монети трябват.
    Да вземем реда с цъкалките:)

DILQNADELI харесва това.
  14. Doremi

Doremi Старши болярин

Определено зависят. Никакви ххл, ако гониш изскачащи. Колкото може по високо ниво дърво, за максимално възможно време. Както и за растенията основното е времето на растеж, ако гониш изскачащи.
    Мое мнение... и необратимо. :)

DILQNADELI харесва това.
  15. milkoga1

milkoga1 Господар

Аз пък съм на друго мнение ;),ама всеки сам си преценя.

Doremi харесва това.
  16. Doremi

Doremi Старши болярин

Мхмммм.... всеки сам....;)

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Аз ще си карам с ХХЛ на бахама, даже ще ги бера чак вечерта. Плюс 2/3 поле със секвои и още няколко други. Просто не ми се разбутват времена на обиране.
    Но иначе бих сложила всякакви пръкнали се от загадъчни и други обикновени, не ХЛ. Абе като цяло дървета с растеж 20 часа.
    А точно тук моят опит е лош. От череши, портокали, сливи ми е изскачало повече, отколкото от бадеми и захрени кленове.
    Имах предвид реда + всички еднократни дреболии.

18. Doremi

Doremi Старши болярин

Възможно е. При мен нещата не са така. Кленът си е клен. Аз отдавна във фермата за изскачащи предпочитам растения, които имат доста по-дълъг растеж от дърветата. И без това само тогава сея дълги. На острова обаче годжи берито е несравнимо, аз съм много доволна от него, а и плодовете му имат най-висока стойност на предаване. Във всеки случай не бих рискувала от портокали да чакам многото изскачащи. Ако някой е на ниско ниво, да, това му е спасението.

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Цък, тук бъркаш.
    :p

П.П. Моите са не лош микс от основно 7-8 вида плюс някакво малко количество от загадъчни, които са актуални в момента.

20. Doremi

Doremi Старши болярин

Ко бъркам... :)при мен сандаловото дърво е с най-висока стойност - с него не мога да напълня 2 полета. Годжи берито дава 145 то, а питомбата 135. И двете имат стойност на предаване - 444.

DILQNADELI и milkoga1 харесват това.