Дискусия: Лунно бедствие

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от [Ghost_Rider] на 5.4.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. .water.

.water. Обсебен

Зависи целия евент ли искаш да минеш или само част.

2. pepa551

pepa551 Анализатор

Не, СХ и ако мога животинчето.

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

175 личинки за СХ и оборчето са необходими. (110 за СХ и още 65 за оборчето.)

лудакрава1 харесва това.
  4. pepa551

pepa551 Анализатор

Благодаря:)Може и да успея,все пак са цели 2 фермерски работни дни;)xD

лудакрава1 харесва това.
  5. Клеопатра33

Клеопатра33 Прохождащ

а защо на това пълнолуние ужасяващият букет не работи? като го активираш от плевнята изчезва бройката, а на полето растенията не им намалява времето за растеж?вече втори букет ми се похаби за нищо.
    id 32051272

6. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Защото Ужасяващ букет, Надгробна саксия и реда за по-бърз растеж на пълнолунните растения не действат на растението от ивента, действат само за другите пълнолунни растения.

7. dd88dd

dd88dd Подрастващ автор

Сега обрах фермата и не полуих нито една личинка. Хубава работа ама китайска!!!!

aylakz харесва това.
  8. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

фермата не дава личинки, само пълнолунното поле.

9. aylakz

aylakz Редовен

xDxDxD

10. dd99dd

dd99dd Стажант

Трети път рефрешвам и пак играта забива и не върви. Писна ми вече, от китайслки номера.

miromihovmim харесва това.
  11. dd88dd

dd88dd Подрастващ автор

Да точно от пълнолунното поле няма нищо. Писна ми само пари да искат а насреща само проблеми.

miromihovmim харесва това.
  12. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Аз взех гадинката, дървото и СХ....леко задание ми се стори
    сега си го отглеждам и ако не прави бели по пълнолуние всичко ще е под контрол :p

13. dd88dd

dd88dd Подрастващ автор

На второто обиране нещата се оправиха, но от първото обиране нищо?????, някой ще обърне ли вмимание, защото ми се струва, че нещата почват да намирисват.

14. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

А ти какво имаше засято? Защото преди малко обрах поле с коралова гъба/30-минутно/ и не пусна ни една личинка. Ама не съм и очаквало нещо, защото тази сутрин от поле сумрачен цвят/8-часово/ изскочиха 16. Просто споделям личен опит, докато ти обърнат по - специално внимание.:)

15. dd88dd

dd88dd Подрастващ автор

Бях засял Сумрачен цвят от снощи, но като гледам много се е зтормозила администрцията да помогне. Много им благодаря мисля,
    че скор ще спра да играя, играта е за удоволствие, а тази се превръща в постоянен ангажимент. А с многото проблеми и извиване на ръцете за пари става невъзможна за игра.

-mairon и miromihovmim харесват това.
  16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Тез личинки като гледам, до последния ден ще трябва да ги събирам, но стикера е в албума:music:xD.
    За единия стикер играяxDxDxD.

17. pepa551

pepa551 Анализатор

Не се гневи,а върбова клонка окачи и растение за 4 часа посади:)

18. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Май за първи път от много време няма да мога да завърша евент и с "ужас" установих, че ще изпусна 25 парчета СТ! :pxD
    Реших, че ще поизпълня другите куести в читалището, за да се поразчистя от тях, а това не ми донесе много личинки.

Хора, гледайте по - весело на нещата - ПРОЛЕТ Е! Порадвайте се на слънцето на вън - то не е досаден скрийнсейвър на екрана! Чуйте птичките, купете си цвете и се насладете на най - пролетния празник днес! Честита Цветница!

malkata_ice, [[Fermerkaa]], Annabelx и 3 други харесват това.
  19. -niksan-

-niksan- Обсебен

Без да си давам зор задачата приключена:)

20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Приключих. Но - 64 личинки от подаръци, 32 от вълшебното дърво. Най-дългото, което сях беше Забелязан ужас.
    Измъчен куест. Сигурно купите ми не са с достатъчен процент или пък нивото ми е ниско. А играх доста интензивно.
    Иначе произведени извън временния куест 10 страховити ябълки, 2 тъмнобляскащи дървета, 2 обора за тинесто чудовище. Продължавам да се трудя за още 2 обора и 2 дървета.

Последна редакция: 9.4.17
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.