Дискусия: Лунна магия

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 9.8.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, фермери!

В тази тема можете да споделите своите впечатления,
    стратегии и мнения за събитието!
    Моля, използвайте я по предназначение!

ЧЗВ

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама​

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Какво е необходимо:
    3 000x кактус мозък, 90x мозъков сос (= 180x котел на Маца, 1 080x зеле мозък, 1 080x смърдяща кошничка)

Какво можем да спечелим:
    700x нивото то, 5x парти врътки, 20x супер храна, 50x супер тор, 10x Мими тор, 10x дървесна тор, 1x ужасяващ букет, 1x надгробна саксия, 1x купон пом. техника (1 ч.), тъмнобляскащо дърво XXL , стикер, редичка + цъкалки за нея

MARV3000, milena7004, eva-mina и 10 други харесват това.
  3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Много техника бе, направо се прекъснали:mad:СХ ми хареса, ще го играя и се надявам да приключа.

..koni.. харесва това.
  4. staneli

staneli Старши болярин

Нали? Как им се откъсна..., пак добре, че е купон xD, че веднъж бяха пуснали 1 час техника, която веднага се активира и си изгаряше ей така, доде се усетиш какво си взел xD.
    Иначе, ще играя..., както винаги.... и Благодарско на Муши, че все ни смята, ама много ни разглези xD. Хич не се тормозя да смятам от доста време насам и все в нейните сметки фърлям по оче по време на събитията...xD.

MARV3000, Amelita_, bubolina8 и 3 други харесват това.
  5. vaselakisela

vaselakisela Прохождащ

Подозрително малко изскачащи, което ме навежда на мисълта, че няма да са много щедри с котленцата. Редичката не ми е кой знае колко нужна, но храната и парти врътките ще ме накарат да го играя. Успех на всички!

mi6elina84 харесва това.
  6. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Само 7 бр. от изкачащите със цяло поле светеща плесен и малко дървета:)

ANETA харесва това.
  7. ANETA

ANETA Стажант

играта започна,да видим до къде ще я докараме

8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Само 6 казана от сумрачен цвят и мозъчно зеле, 1 светулка и шепа дръвца.

9. ANETA

ANETA Стажант

на мен 12 изкачащите

10. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

6 казана от 2 тинести чудовища, 3 тъмнобляскащи и останалото надгробни камъни. Между другото вълшебното дърво май дава казани също, а във ФАЯ не пише.

ANETA и staneli харесват това.
  11. staneli

staneli Старши болярин

Тъкмо и аз това забелязах, че Вълшебното дърво също дава казан, но понеже това не беше отбелязано като информация, не си извадих дърветата...
    Иначе, 15 казана от сумрачен цвят, 6 дървета, 4 светулки и 6 чудовища.

[[Fermerkaa]] харесва това.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А моите вълшебни този път бяха извадени.
    (Не съм видяла, че при нас ги няма в инфото, със сигурност щях да питам за тях ;).)
    Иначе само от сумрачен цвят - 16.

лудакрава1 харесва това.
  13. kaka_Galq

kaka_Galq Подрастващ автор

въртете колелото на късмета, сутринта ме удари късмета 200% ТО, бях насяла призраци активирах ябълково-тиквеничков пай и надгробна саксия - изскочиха 20 котлета

14. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

По предварителни данни мисля, че така беше обявено, доколкото помня, но не изключвам и да е мой пропуска, извинявам се, за което! Добавено е в ЧЗВ.

[[Fermerkaa]] харесва това.
  15. staneli

staneli Старши болярин

Поздравления за късмета ти с 200-та %, но... повечето точки опит по никакъв начин не влияят на изскачащите :).

ANETA харесва това.
  16. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

По никакъв, поне до колкото ние сме информирани.

ANETA харесва това.
  17. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

За мен няма проблем. Тъй като от известно време бера "на ръка" сутринта като обирах фермата, нещо ми "каза на ушенце" да не пипам вълшебното дърво. ;)

Кобрелия харесва това.
  18. staneli

staneli Старши болярин

А защо не сме информирани за възможността от повече ТО да падат повече изскачащи??? xD. Някаква скрита лимонка? Толкова опити съм правила през годините и повечето точки по никакъв начин не са се отразявали на изскачащите, поне при мен.

пп Кобрелия, и при мен няма проблем, то с 2 повече или по-малко, няма никакво значение. Днес ги извадих и утре ще им взема казаните....

Последна редакция: 10.8.17
    [[Fermerkaa]] и Кобрелия харесват това.
  19. ico86

ico86 Младши експерт

установих че ужасяващия букет не действа на растението от събитието.

20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Добре де - тоя кактус не влиза у супата? За кой дявол трябва да го люпиме - да ни заема полета и часове, и да не може да си садим полезни нам растения. На мен ми трябват близо 800 броя мозъчно зелце да сио отворя враните те искат над 1000 з атъпиата супа. Наред ли са? Ако им щукне при слдвающата неонова лудост да селектираме врани аз какво - да си смуча пръста ли?

Последна редакция: 10.8.17
    SmetAnka харесва това.