Дискусия: Лунен търговец

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 31.1.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Има ли нещо, което като си го хапна, да ми дава 2 котки вместо една?

2. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Сега погледнах, имам 159 реда и немога да запомня кой какво дава... бера всичко готово наред, само моменталното и по- бързия растеж на пълнолунните пазя и само тях си помня...а и с дядо мраз за селектирането...но зарад тия котки ще взема да се загледам и в Бебегледач и Велигден 2012....:D...имам ги и двата...:p

няма

3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

ЖАЛКО, така се надявах да са измислили нещо, скоро няма да отворя последното поленце:cry:.
    Като гледам календара, май ще спим и ядем на компа този месец.

AsparagusMintCandy, eva-mina и DILQNADELI харесват това.
  4. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Не знам за вас, но аз се чувствам адски изморена от тази игра. Нещо което е създадено за забавление ми носи досада. Гледам някакъв карнавал идва. Ако не е кралицата въобще няма да си направя труда.
    В това пълнолуние шишчетата ми дава почти само бройки растения за пълнолунието. Е че за кво да буча дървесни гъби и домати за да ми дава 50 коралова гъба.
    И куестовете съвсем ги омотах. Растение на събитието ли да слагам, животни, продукти да произвеждам кой куест за какво ...
    На това фрапе ми заминаха по 4000 произведени растения на ферма, защото не видях че вчера свършвала играта, пък изкачащите оскъдни. На предните тръби имаше супер храна оборчета и други залъгалки. Трябва на всеки куест да отделям по час време за разучаване на правилата и изграждане на стратегия. Ама аз в реала имам други задачи дето ми носят реални пари за тези усилия така чеее...

ай ще си почина малко и на някои хора да им се поуталожи апетита. Няма да ям и да спя на тази игра.

Последна редакция: 4.2.18
    -mairon, slaytanic1878, shiky и 2 други харесват това.
  5. milkoga1

milkoga1 Господар

:eek: Още 200 изкачащи...пууу

6. БашФермер

БашФермер Генерал

какво имате по полетата, кво берете, аз имам 482 в повече вече

7. milkoga1

milkoga1 Господар

По полетО,едно..xD.

8. БашФермер

БашФермер Генерал

ееее, какво чакаш?

9. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Приключих, добри са цъкалките

Пума~` и БашФермер харесват това.
  10. milkoga1

milkoga1 Господар

А,неее.Аз кат Караконджу съм си наумил друго....xD.Имам един куест в читалището дет събирам за него и кат го приключа тогаз новите полета.Всичко наведнъж просто не мога, иде ми в по вече от към ресурси....

Пума~` и БашФермер харесват това.
  11. БашФермер

БашФермер Генерал

за шамари си, всеки куест ще ти е по-лесен ако приоритета бяха полетата първо, ама ти си знаеш.

joujoujouj и Пума~` харесват това.
  12. milkoga1

milkoga1 Господар

Нямам коткииииии:sleepy:

Пума~` харесва това.
  13. БашФермер

БашФермер Генерал

е те са на края, за първите полета що не играеш

Пума~` харесва това.
  14. milkoga1

milkoga1 Господар

Защото и от другите ресурси съм до никъде.Всичко досега е отивало за куестите в читалището...за съжаление.

Пума~` харесва това.
  15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И аз приключих, че и 2 поленца отворих, остава да събера 200 котки за последното, но си мисля, че с 3 обора няма да е лесно.
    Направих 50 храни за прилепи, нищо интересно:mad:, 2 стръкчета, 2 обора, МП, ТО, комбайн за 3 часа, другото растения от пълнолунието:mad:, не ми хареса.

16. joujoujouj

joujoujouj Полубог

То и аз като теб, дори се отказах от общата лента и десния ръкав разбира се, за да поразчистя гъбестата гора. Лошото е, че съвсем съвестно карах всичко в куестовете подред и времето пак нямаше да ми стигне, докато не се заговорих с една комшийка и лампичката ми светна, а толкова пъти досега съм карала лекичко на пръсти (по среброто), до достигане на заветната цел! Последните задачи вече няма начин да се редуцират, там ресурсите са повечко.

https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Пълнолуние.705/#post-119821
    ПП: Не съм от успелите :(

Пума~` и krassimira харесват това.
  17. munci1991

munci1991 Обитател

за нормално 6
    разширено състояние 8

Az2, [[Fermerkaa]], Пума~` и 2 други харесват това.
  18. mell

mell Редовен

19. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Неее недава ЛГ, а струва толкова 90 лалота... ми има едни дето играта ги предлага и си седят в небесната градина и ако се объркаш да натиснеш на прлюса в синьото кръгче и имаш ЛГ може да го вземеш погрешка... много хора изгоряха така с лалота.

20. neli5555

neli5555 Подрастващ автор

и при мен положението с изскачащите от пълнолунното поле е много зле:oops: