Дискусия: Лунен търговец

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 31.1.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор

пак по тях може.......... 170,хх
    Крушки 170, 270 или XX, XX, или 370, или хх ...........
    злато оставя 200, 300 или XX, XX, или 400, или 500 хх, хх или ....... ....
    хх = пазарен номер

2. munci1991

munci1991 Обитател

на тия твари никаква сх
    отворил съм всички полета и първия разсадник

staneli харесва това.
  3. tani1980

tani1980 Полубог

Архивираш и го качваш в докса и пращаш линка по пощата или го пращаш по скайп.

milkoga1 харесва това.
  4. milkoga1

milkoga1 Господар

М да, за пощата ясно, но си мислих дали няма и друг вариант...

5. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Забравих кога направих растението, но изскачащите ми са много зле. Не, че съм се разбързал за някъде, ще успея в крайна сметка, но е супер досадно.

6. БашФермер

БашФермер Генерал

е какво имаш по полетата, аз имам вече 141 в повече, а не съм си пратил нито един подарък, а и след малко ще бера ще станат повече. и ст не съм използвал.

7. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Разни растения сея, прибрал съм дърветата и оборите. Повече от 25-30 не ми излизат от поле и това е... И аз не съм ползвал този път СТ освен при началното разсяване на семената.

8. БашФермер

БашФермер Генерал

лично на мен от дърветата ми излизаха доста, но има много време и само със сеене ще ги събереш

9. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Да, не се притеснявам

10. rudo_bobi

rudo_bobi Подрастващ автор

при мен крушата е на цена 270,05. да разбирам, че съм на 5-ти пазар? замислям се за втори акаунт за екстрени ситуации

11. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

крушата трябва да е една бройка .... да значи пети пазар. Точно над твоя пост има линк с който се гледат пазарите по ай ди ... много по лесно е и спестява време....само трябва да си го прибереш като отметка. Това с крушите и златното листо е легалния начин за него можем да пишем във форума

Последна редакция: 4.2.18
    rudo_bobi харесва това.
  12. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Взех разсадника и май съм не дочела, защото бях останала с впечатлението, че ще може да се слага и на основните полета, но се оказа, че не може. И Котките фея май няма да са проблем - трябва да събера 200, от които имам вече 40, а има време да отгледам още доста до края на пълнолунието. Вероятно ще успея за следващото пълнолуние.

Az2 харесва това.
  13. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Два разсадника ли се взимат от читалището и на 4-та диамант го има и на 5- та.

Az2 харесва това.
  14. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Взех само този от 4 стъпка, защото нямам ресурса за 5та. 350бр от върбата не знам как ще събера с 4 дървета, като се вземе под внимание, че за храната за котките феи иска х 4бр и се искат сериозни количества котки. За сега ще предпочета да събера котки за отваряне на последната зона в гората, защото колкото повече поленца, толкова повече реколта...Имам да отглеждам демонско цвете 3000бр и ако след като набавя това количество имам още време ще си купя от Джак още от страховитата върба, защото в момента това дърво се оказва за мен най - ценното.

Az2 харесва това.
  15. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Има върба и в Маса на звездите 5-та диамант, но искат за нея мнооогоо трюфели, чесан и рапица.:cry:

Az2 харесва това.
  16. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Мда, то излиза по-лесно да се вземе от магазина на Джак.

Az2, Самардапа и BUTTERFLAYS харесват това.
  17. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

аз котките тикам с сх , че гоня полето, върбата соля и така

Az2, BUTTERFLAYS и Самардапа харесват това.
  18. Самардапа

Самардапа Главен болярин

И аз соля, ама имам 4 дървета и 5 обора за котки и времето горе долу се препокрива ресурса за храна и времето за което стават готови котките....а има и техн. време за меленето на храната...

Az2 харесва това.
  19. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

За полето и аз давам с.х. на котките... после за разсадника ще си помисля.

Az2 и Самардапа харесват това.
  20. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

аз съм с 5 дървета и 4 обора:Dзатуй раня със сх за час и27 без екстри стават котките и май ще успея да свърша и съм мързелив играч:oops:

Az2 и Самардапа харесват това.