Дискусия: Лунен търговец

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 31.1.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

няма нищо случайно, сървърите са 32 и през 32 почват да се повтарят. виждаш айдито проверяваш пазара от там смяташ кое айди е твоя и гониш него, ако не го целнеш + 32

куеста на обяд го приключих, сега чакам една реколта демонско цвете и новия постоянен в читалището е готов, останаха котките за отварянето на последното поле, през час ги хрнтутя със сх, до края на пълнолунието ще са готови и те.

Последна редакция: 3.2.18
    Самардапа, DILQNADELI и Az2 харесват това.
  2. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Ферми, които не са на един и същ пазар с основната ти ферма, просто не са сателитки или по-точно не са твои сателитки. За съжаление няма друг начин, освен да правиш нови регистрации. Първо уточняваш пазара на основната си ферма, след което започваш да регистрираш една след друга нови ферми, като проверяваш пазара на всяка една от тях и стискаш палци да имаш късмет да ти се падне подходящата.

Az2 харесва това.
  3. БашФермер

БашФермер Генерал

няма късмет тук, има си формула за смятане на пазара и по нея вървят и новите регове, смяташ си кое айди ти трябва и чакаш. други постоянно регват и номерата се сменят пускаш по някой "търсач" от време на време да видиш до къде са стигнали и си гониш номера, който ти трябва, ако го изпуснеш към него добавяш 32 и гониш следвщия номер.
    за 10-15 мин можеш да хванеш 3-4 на твоя пазар, ако вървят прилично реговете.
    ако го караш на късмет можеш и 300 ника да регнеш и заветния пазар да не го видиш въобще.

4. Az2

Az2 Напреднал

Много ви благодаря и на тримата. :) В някакъв по-спокоен момент може и да си поиграя. Лека вечер!

5. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Според мен е едно и също, дали ще правиш рег след рег или ще правиш сметка след сметка, за да улучиш евентуално подходящ рег, но предвид факта, че си по компентентен по темата, приемам забележката.

6. БашФермер

БашФермер Генерал

има голяма разлика, защото не регваш само ти а стотици хора, така като не знаеш какво гониш може и 1000 да регнеш, а твоя номер постоянно да се пада на някой друг. като си сметнал и знаеш кое айди търсиш не проверяваш вече пазара, регваш само за сек поглеждаш айдито и виждаш къде е стигнало. ориентирваш се и знаеш кога да почнеш да правиш бързо едно след друго да си го хванеш и кога да чакаш другите да правят за да вземат ненужните номера.
    на айдитат се сменят само последните номера, те си вървят под ред. така, че няма сметка след сметка, а смяташ веднъж, после ако те изпреварят за твоя само слагаш + 32 на получения резултат и това е.

fermer4etoo1970 и BUTTERFLAYS харесват това.
  7. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

До сега не съм чул някой да е с толкова куц късмет, че да не налучка подходящ пазар и с 1000 регистрации. То, ако стотици хора едновременно правят регистрации, шанса да налучкаш точната секунда не ми се струва особено висок, но щом казваш, че е възможно, няма да споря. От личен опит знам, че десетина сателитки се правят с 150-200 регистрации. Може да съм бил късметлия, а може и да не съм...

Баш, между другото да питам, това с крушата и определянето на пазара истина ли е?

8. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Това е много хитро спестява много време, но трябва да имаш таблица за намиране на пазар по Ай Ди.

9. Калея

Калея Активен автор

Мисия невъзможна ми се вижда, че е за мен това.

10. БашФермер

БашФермер Генерал

за статистиката ще кажа, че преди години като не се знаеше как са пазарите 200 съм правил и моя пазар не се е падал, а сега всеки 4-5 рег е моя пазар ;)

не ти трябва таблица. правиш рег минаваш го през програмата за айдитата, виждаш кой пазар е и почваш към това айди да прибавяш по 1 докато покаже твоя пазар, това е номера, който ти трябва. след това +32

11. БашФермер

БашФермер Генерал

не знам вече с какво ги определя, имаше златно листо, круши и кво ли не и да наистина показваха пазара

преди години когато нямаше формула, само така определяхме пазара

fermer4etoo1970 харесва това.
  12. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Благодаря ти! Все пак е удоволствие човек да си бъбри с теб, а и има какво да научи :) Хубава вечер на всички!

13. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Фермерчето, ще ти изпратя писмо - прегледай го, защото съм чела, че не може да се поства тук. АЗ именно от сайта го научих :). Има си калкулаторче за пазарите

Е а де - защо не мога да изпратя писмо?

14. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

о, само така звучи...не е кой знае какво..

Точно за това калкулаторче казвах, че малко хора го имат ... точно защото не може да се качва във форума. Веднъж беше качено за малко и който свари го изтегли. Аз го имах, но при една преинсталация го изтриха заедно с бързата мишка замина в небитието...

15. Самардапа

Самардапа Главен болярин

пиши ми, моля, да ти го изпратя....и именно за това казах на Калея за ID, защото знаех, че не мога да го пусна тук :)

Калея и BUTTERFLAYS харесват това.
  16. БашФермер

БашФермер Генерал

има го и в сайт

Самардапа харесва това.
  17. БашФермер

БашФермер Генерал

и аз ползват този ама сега ще го тръкнат, за тва не го сложих, не дават

18. Самардапа

Самардапа Главен болярин

дам...за тоз сайт си шушукаме :))

19. milkoga1

milkoga1 Господар

Е, който видял-видял ;)
    М/у другото имам и таблицата, но нямам идея как мога да я пратя на някого.

Самардапа и БашФермер харесват това.
  20. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Брях, сутринта писах че ми остават да събера още 150 изкачащи....току що ги събрах и грабнах зелето безмозък, изобщо не очаквах да приключа тази вечер...отивам да си бодна безмозъчното зеле ...ще работи за Баха че нивото там е по-голямо и ще се умножава по 330.

staneli харесва това.