Дискусия: Ловът за червения диамант

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 13.3.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. milkoga1

milkoga1 Господар

Шах и Мат с пешката.....o_O

Кобрелия харесва това.
  2. kalinamalina1983

kalinamalina1983 Напреднал

Евала поне си откровен. е щом и те е срам и имаш много приказвания по СКУПЕТО ние нищо не можем да направим.
    Весели празници..Китка за цветница и наи - здравото яице за великден

Кобрелия харесва това.
  3. milkoga1

milkoga1 Господар

Не, не мога просто.......отървах му края и не мога да го хвана....xD

Кобрелия, БашФермер и Mermaid харесват това.
  4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И аз изиграх евента на 5 ферми, най-накрая наредих редчетата.

5. munci1991

munci1991 Обитател

Не издържам вече :wuerg: осра се напълно

с пожелания за здраве :)

kakata13, Калея, DILQNADELI и 2 други харесват това.
  6. БашФермер

БашФермер Генерал

карконджо, с мен не помнq да си се запознавал пък виж кво хубаво си ми говориш глупости, без капчица притеснение https://i.imgur.com/ULM7xyf.png
    обърнете внимание на началото, първия пост от линка, дали този човек би се трогнал за да е полезен на някого? аз не мисля!
    :D:D:D:D

-.kiki12345.69-, BUTTERFLAYS, kakata13 и 3 други харесват това.
  7. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Направо заприлича на щрауса дет си заровил главата у пясъка и през цялото време мислил че се е скрилxD

Кобрелия, kakata13, DILQNADELI и още 1 човек харесват това.
  8. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

..... И ако може превод на български!?

bubolina8, staneli, FrozenKiss и 2 други харесват това.
  9. staneli

staneli Старши болярин

Срам, срам, ама предизборната си платформа вече си я изготвил.
    Ето, мили съфермери, какво ни чака xD:

"Че наистина ще се хвана да се кандидатирам за работа в БП и ще измислям такива куестове и такива бройки, че звезди посред бял ден ще виждате. Луди ще ви направя. И мечета и котета, всичко ще зарежете. Бройките ще ви ги увелича на изскачащите по 3-4 хиляди за 1 куест, а куестовете ще ги намаля на по 5 дена 1, без абсолюътно никакъв почивен ден. А ако много знаете, ще се погрижа да ви обменят харитата за лалогулдени и да превивате гръб като нормалните фермери, а не за няма и 24 часа да натрупате изксачащи и вижте ни кои сме! И не сте само вие. 100% и в другите държави има такива тарикати дето с харита минават куеста за под 24 часа. И ще ви огранича сателитките. Не повече от 2 на акаунт. Какво е това прави си 100 ферми за да си праща сам на себеси изскачащи и тем подобни. "

xDxDxD

Успях в още няколко ферми да завърша евента, повече това няма да си го причиня...

-.kiki12345.69-, [[Fermerkaa]] и -georgi88- харесват това.
  10. jталасъмчето

jталасъмчето Стажант

Ето, мили съфермери, какво ни чака xD:

"Че наистина ще се хвана да се кандидатирам за работа в БП и ще измислям такива куестове и такива бройки, че звезди посред бял ден ще виждате. Луди ще ви направя. И мечета и котета, всичко ще зарежете. Бройките ще ви ги увелича на изскачащите по 3-4 хиляди за 1 куест, а куестовете ще ги намаля на по 5 дена 1, без абсолюътно никакъв почивен ден. А ако много знаете, ще се погрижа да ви обменят харитата за лалогулдени и да превивате гръб като нормалните фермери, а не за няма и 24 часа да натрупате изксачащи и вижте ни кои сме! И не сте само вие. 100% и в другите държави има такива тарикати дето с харита минават куеста за под 24 часа. И ще ви огранича сателитките. Не повече от 2 на акаунт. Какво е това прави си 100 ферми за да си праща сам на себеси изскачащи и тем подобни. "

За това става въпрос !!!
    Когато писах,че при започване на куест всички да стартираме с равни права-какъв глас надигнаха и бяха против тези,които ползват харита.
    xDxDxD

11. staneli

staneli Старши болярин

Направих си труда да надникна в темата ти. СамО по себе си - смешно и абсурдно предложение, а аргументите на фермерите са железни.
    Таласъмче, ти от колко време играеш фармерама?
    Когато направиш почти 8 години тук и си се трудил/а по фермата през цялото време, трупал си благинки с цената на много усилия, нерви и какво ли още не, как ще се почувстваш, ако изскочи някой и ти каже: "Аааа, не, каквото си спечелил до сега - ще ти се вземе, щото Пешо почна играта преди месец-два и тия работи ги няма. Трябва старта да ви е равен?"
    Тия Харита не са паднали от небето. На ПиТ - направи си размени и ще ги имаш и ти. Никой не те е спрял.
    Ами и аз нямам много неща. Лалогулденовото дърво например - ами нямах късмет, не ми се падна, ама какво, да ревна, че щом аз го нямам, значи и другите да го нямат?
    Ето и сега - новия евент. Нямам лъв и охлюв и ще направя всичко възможно да си ги спечеля.
    Всички започваме с по еднакъв брой семена за разсяване, а.... само премиум играчите са с малко повече.
    Успех ти желая в копането и трупането на ресурси, улесняващи играта.

Последна редакция: 20.3.18
    kakata13, sm0uk3r71, milena7004 и 4 други харесват това.
  12. ralita62

ralita62 Прохождащ

Много моля помогнете с остриета,остават ми 15 бройки зе да завърша!

13. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Обсипана си с подаръци. Ако имаш лалота, купувай. И по принцип по-отрано търси помощ, не оставяй за последния момент.

14. ralita62

ralita62 Прохождащ

Благодаря за помощта! Не си направих правилно разчета и наистина закъснях. С помощта на вас успях!

15. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Резултати от тайнствени:
    Кумкват, Силак x2, Тамарило х2 и Хинап и Нолина XXL
    от 10 обора на жираф:
    Чевени панди, червени маймуняци, оранжеви слонове х2, оранжеви панди х2, фламинго, ашалотъл и камили - оранжеви - поне има доста матриал за експера.
    от 5 обора за носорози:
    оранжеви слонове х2, оранжева килимарница, оранжеви тукани и крокодилче. - И тука нещата безкомпромисно заминават на влака.

16. bubolina8

bubolina8 Комисар

При мен също пълна скръб палма салак 3бр и 2бр мангрово. От това дърво със странното име дето ражда маймунски опашки нищо не се пръкна. Животинките крокодил до крокодил

17. kalinamalina1983

kalinamalina1983 Напреднал

не бе брат караконджо искаше да каже че го е срам да говори с непознати защото има проблеми с тупето .докато си е наобикалял фермата от друго индянско племе са го нападнали и са му взели скалпа.Моля разберете го.

[[Fermerkaa]], -georgi88-, daniva76 и още 1 човек харесват това.
  18. milkoga1

milkoga1 Господар

Просто не мога са сдържа, отивам да пускам анкета. KARAKONJO да се кандидатира все пак момчето, да му ударим по едно рамо.

sm0uk3r71 харесва това.
  19. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDхаахах...........вчера с кобрито, днес с тебе

20. johnnie75

johnnie75 Обитател

Взех редчето, макар и към края на събитието - играх на две полета, че на Кристалните водопади имам много дървета и ме мързеше да ги местя. :)