Дискусия: Легендата за Хелгрид

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 23.10.24.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Doremi

Doremi Старши болярин

Да, точно така е, затова написах "как да започнете", понеже началото е най-трудно. Аз поне докато мина 2-3 стаи бях като омагьосана, направо се бях отказала. После вече се свиква с картата и знаеш накъде да поемеш в лабиринта.

Bamze, .TAINNA. и mushnu4ka харесват това.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

И аз като теб в началото като муха без глава. Мислех и аз да се откажа, но бързо се съвзех. Картата помага много. Лабиринта ми хареса :)

Bamze и Doremi харесват това.
  3. bim177

bim177 Обитател

Благодаря много на Bamze за помоща която ми указа

milena7004 и Bamze харесват това.
  4. .water.

.water. Обсебен

Опитах в една сателитка да играя взех Сапфира връщах се няколко пъти да проверя взет е имам и отметка така и не ми даде да отворя вратата рестарт няколко пъти влизах излизах и се отказах.

5. fiorenti

fiorenti Стажант

Няма ред за испалнение на задачите.Визаш в картата и търсиш от коя стая можеш да влезеш в друга като отвориш малката вратичка между тях,така влизаш в друза стая,изиграваш мини играта и така процеса се повтаря.Големите врати на четирете страни се отварят когато ти позволи и предаване на стока /ключ на тъмницата/.

6. ganka79

ganka79 Стажант

Не мога да си намеря 1 подарък,моля за помощ,15634085

7. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет, надникни в стая 23. Приятна вечер!

dedoto харесва това.
  8. -sheherezada67-

-sheherezada67- Редовен

най накрая-и аз свърших,доста се поизпотих на последния подарък

.TAINNA. и Bamze харесват това.
  9. Bamze

Bamze Главен болярин

Искам да благодаря на всички фермери, които споделиха информация, стратегии и проблеми, свързани с това събитие. На мен всичко това ми помогна да го изиграя и да подкрепя и други фермери.
    Благодаря още веднъж! :)

milena7004, Ferma_Ro, tanyamery и 4 други харесват това.
  10. dedoto

dedoto Адмирал

някой ще надникне ли при мен 29014552 губи ми се една мини игра и два сандъка:oops:че не мога да открия къде пропуснаж8)

11. kakata13

kakata13 Старши болярин

където си минал на картата вратите са отворени

12. mushnu4ka

Здравей,
    Не открих да има невзети награди. В 18:06 днес са взети последните две - сандък Пиколо и купон за пом. техника в стая 23.
    Приятна вечер!

dedoto харесва това.
  13. kosibosi63

kosibosi63 Активен автор

ID36253416
    Моля за помощ,нещо се оплетох.Незная до къде съм,трябва ми рубин ,а къде да намеря,близам излизам и незная къде съм?
    Ако някои може да м помогне ще съм ви благодарна!

14. dedoto

dedoto Адмирал

благодаря за проверката муши :)въпреки че малко по късно открих каде ми грешката но не си откривам поста където опоменах :eek:

mushnu4ka харесва това.
  15. mushnu4ka

Здравей, на картата на тъмницата погледни къде си. Иначе рубинът се печели в 24 стая (която е на най-долния ред максимално вляво). Приятна игра!