Дискусия: Лакомство или пакост!

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnu4ka на 18.10.23.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Лакомство или пакост!

В тази тема можете да споделите своите впечатления, стратегии и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Разцъфваща магическа книга
    12 490​
    Хартиена торбичка
    655​
    И отново без гаранция, че сметалото не е повредено.
    :);):)

maqpan4o, .didi2002., ..koni.. и 6 други харесват това.
  3. dedoto

dedoto Адмирал

толкова много е "отворено" кранчето :(че пусна само 32 кесии :wuerg:

bim177, koteto9, tanyamery и 4 други харесват това.
  4. jovisna

jovisna Стажант

Добър вечер, при мен нещо липсва растението!?

koteto9 харесва това.
  5. -rossizabb62-

-rossizabb62- Прохождащ

И при мен го няма.

jovisna харесва това.
  6. jovisna

jovisna Стажант

Ах, помислих, че не го виждам

7. Растението за евента е на пустото поле, а от пълнолунното са изскачащите. Предполагам, че от това е объркването ви. Успех!

tanyamery харесва това.
  8. jovisna

jovisna Стажант

Ами там го няма

9. Съжалявам, че не можах да помогна. От нататък очаквай екипа да направи проверка и да помогне. :)

10. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей,
    Начислени са ти първите 10 семена при първото логване след започването на събитието, т.е. на 2023-10-19 във 20:09:58 ч.
    Ще те посъветвам да излезеш от играта, да се логнеш отново. Даже евентуално да рестартираш устройството преди логването в играта. И отново да провериш на пустото поле.
    Приятна вечер!

11. tanyamery

tanyamery Адмирал

Много е зле положението с изскачащите, моля споделете стратегии за подобряване на положението.

12. ka-linka

ka-linka Пазител

234 изскачащи до сега, това е малко повече от 1/3, а събитието е съвсем в началото,ще се съберат и останалите. Започнах с 12-часовото, паднаха 50 и няколко, после минах на гарванова папрат, имам и трийсетина дървета по края.

червената_шапчица, tanyamery и monkey100 харесват това.
  13. -rossizabb62-

-rossizabb62- Прохождащ

Благодаря!

червената_шапчица харесва това.
  14. -niksan-

-niksan- Обсебен

Само на растения съм и добре изкачат,нямам проблем със изскачащите .

tanyamery и червената_шапчица харесват това.
  15. Аз имам 40-тина дървета по края на пълнолунното. Стартирах със страховит патладжан. Сега през деня сея гарванова папрат или нощно-пеперудени плодове с вода и тор, а през нощта - страховит патладжан. Остават ми още 240 изскачащи да събера. Има 109ч. до края на събитието. Ще събереш хартиените торбички. :)

tanyamery, лудакрава1, -niksan- и още 1 човек харесват това.
  16. -melani14-

-melani14- Подрастващ автор

Здравейте труженици, ще може ли да ударите по едно рамо, че закъсвам с хартиената торбичка, по мои сметки не ми стигат към петдесетина/50/ бройки и не виждам вече откъде мога да ги намеря, времето ме притиска. Моля помогнете и благодаря предварително.

Bamze харесва това.
  17. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

мисля, че ако засееш две полета с най-дългото си растение, с тор и вода, ще получиш торбичките

Bamze харесва това.
  18. Bamze

Bamze Главен болярин

Здравей, посей Страховит патладжан със супер тор, вода и обикновен тор. В рамките на деня ще можеш да го направиш два пъти. Би трябвало да ти стигне за 50 торбички. При мен излизаха към 60-тина на реколта. Успех! ;)

П.п. Мисля, че и TAINNA има това предвид.

.TAINNA. харесва това.