Дискусия: "Къща на хълма"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Oct 14, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. pepa551

pepa551 Анализатор

Първо отвори облачето и ти избираш какво да вземеш;)Еее не точноxD

2. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

от пипаловидна върба търси в мазина на джак или в куестите

3. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

file:///C:/Users/Rosica/Desktop/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE%20Bitmap%20%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5.bmp

МОжете ли да видите тази снимка. Какво точно ми излиза на мен.

Last edited: Oct 20, 2016
  4. pepa551

pepa551 Анализатор

Мисля,че трябва да потърси помощ

5. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

malkata_ice не виждам какво те затруднява започнала си евента.Вече от къде можеш и искаш да минеш е твоя преценка,можеш на първа страница в темата да погледнеш Муши е дала примерен път ако ти харесва.А капаните не се активират след като ги направиш-те се предават в задачите.Можеш отново да прочетеш внимателно ФАЯ за евента.

6. Каспаретка

Прочети тук - Пълнолуние
    Прочети тук - Пълнолуние

7. snejinka1001

snejinka1001 Стажант

здравейте
    може ли да промените в инфото за куеста големината на цъкалките, защото са сбъркани и трите и подвежда
    1х1, 1х2, 2х2

sm0uk3r71 likes this.
  8. Каспаретка

веднага :oops:

9. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Съжалявам, че задавам такива въпроси. Просто не ми е ясно това с тези духове и тези капани и все още даже. Прочетох всичко и пак не разбрах как да спечеля нещата от стаите с духовете. Но както и да е, мога и без тях ;)

10. Каспаретка

Давай ще помагаме,но аз виждам че си предавала в евента.Кое точно не е ясно поне аз не разбрах.Но и другите играчи винаги помагат когато няма някой от нас на линия.

11. Каспаретка

това видео дали ще ти помогне?

12. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Не разбирам защо стаята с дух ми стой с катинар и как да спечеля наградата в нея.....

13. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Дали си стигнала до вратата, която води към съответната стая? Не на всички стени има врата, а през стена без врата няма как да се премине.

14. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Благодаря много за вниманието на всички. Ето това е бил проблема, въобще не бях го съобразила. Отново благодаря за търпението

mushnuk likes this.
  15. .water.

.water. Обсебен

Така вървя по схемата на Муши и до никъде не стигнах задънена улица имам капани имам растения ,но не ми дава да предам нито да вървя напред блокирах съжалявам ,че се захванах и си загубих времето и ресурсите.

16. pigi102

pigi102 Изключителен талант

В коя стая не успяваш да влезеш?

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не се шашкай. Дай си малко почивка и пробвай отново. Може би нещо недооглеждаш в момента. Или нещо играта влачи, бъгва се и т.н.

18. joujoujouj

joujoujouj Полубог

А може просто да си объркала етажите? Така де - къща голяма...

[[Fermerkaa]], lu4o and mushnuk like this.
  19. -helixme4o-

-helixme4o- Редовен

Не се шашкай,и аз играя по схемата на Муши и изпаднах снощи в ужас,че не успявам да продължа напред,докато накрая не се усетих и не минах във втората част на къщата-оттам се продължава по схемата.В долния десен ъгъл има стрлка,с която да отидеш в края на къщата-пробвай,дано и на теб това да ти е проблема.

[[Fermerkaa]] likes this.
  20. loboshkinikolai

loboshkinikolai Прохождащ

от стая 9 трябва да може да се влиза в 26та но изобщо не ми се активира-имам растения ,имам капани,
    но не се активира.Попада под обяснителния надпис и не е активно ID: 12577575

Last edited: Oct 20, 2016