Дискусия: "Къща на хълма"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Oct 14, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Надявах се да пуснат техника на половин цена, вероятно от БП се надяват да купуваме с реални пари, като гледам и тук всичко започна да се върти около парите:mad:, но аз все още се мъча да си остане уж БЕЗПЛАТНА играxD.
    Не ми харесва, че не мога да отворя, което аз искам:mad:, но се надявам, че реда и цъкалките ще успея да ги взема, дано не си остана с надеждатаxD.

маринката74 likes this.
  2. ani1976

ani1976 Подрастващ автор

не мога да предам капаните за призраци-не ми отваря

3. The.Farm

The.Farm Болярин

Кой аз? Нищо не садя, честно. Невинен съм!

-dd76- and .water. like this.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Какво не ти отваря? Къде искаш да предадеш?

П.П. Поле с надгробни камъни ми пусна цели 15 изскачащи :music:, чак не вярвах на очите си.

Last edited: Oct 19, 2016
    маринката74 likes this.
  5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Откакто е почнало събитието на моя пазар няма тор. :mad:
    Цената на чатнито удари цена от 100 000. Днеска малко е паднала до 85 ама пак е много,
    Трябва да пуснат рецептата като подарък с някое събитие, а не да въртят тая за шоколадовия сироп до втръсване.
    Когато всички си имат рецептата (защото не всички имат рецептата от събитието, аз лично едва се добрах и до тая за тиквения мармалад) ще има да чакате някой балама да дава пари и ще се откажете да го пускате на пазара.
    Аз не знам и кой е тоя хахавелник дето го произвежда за да го продава а не да си го ползва сам, ако я имам рецептата няма да го пусна на пазара ако ще и 500 000 да му е цената.

маринката74 likes this.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

То и от облаците се бере чатнито.
    А и защо да не се продава, ако не се ползва (ако не се сеят растения). Продаваш чатни за да купиш нещо друго, напр. пролетен венец. Аз произвеждам някои неща в пекарната, мармалададжийницата и спа-центъра. Изразходвам си всичката захар, сол и елексир. Но има фермери, които отдавна са зарязали ползването на занаятите, не им се занимава, предпочитат да си купят, тяхна воля.

7. -nani2003-

-nani2003- Младши експерт

Тез куести направо ще ме разорят, хабене на чатни, комбайн, затова е хубаво да има купони по 1 час, сега засея и 5 часа работи на вятъра:mad::mad::mad:.

8. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Някой да каже, ще има ли техника на половин цена, мазоли ми излязохаxD.

9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз нямам такъв ред
    А и аз също не ползвам чатни или мармалад за простосмъртните растения. Ползвам ги единствено за събитията. Иначе не ги позлвам.
    Не съм продал и няма да продам тиквен мармалада, каквото произвеждам си го позлвам аз. Най вече похапките, даващи точки и особено новотключените в спато с 7500 тропически.

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Прочетох в странство, че от полета 1х2 на пълнолунното поле им изскачали повече призрачни предмети. Обаче лично не съм пробвала така ли е.

11. *Aleksa*

*Aleksa* Младши експерт

При мен разлика няма. Половината поле ми беше с малки поленца, останалите 1x2, засят сумрачен цвят : 11-12 изскачащи.
    Сега са само малки поленца и пак по толкова падат.

маринката74 and mushnuk like this.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

От загадъчните от куеста - нищо интересно. Еленчето ми отново остават без другарче. Но здраве да е, ще има и друг път.
    С растенията приключих, но ми трябват още 15+44 изскачащи, за да приключа всичко планирано. И утре е ден.
    Растенията за Светулката комплектовани, ама с това количество мрачни светулки ще има дълго да се влача... 2 обора направих в началото, днес още 2, утре ще взема от куеста още 2. И когато станат мрачните светулки - станат. Нямам намерение да строя камара обори за мрачни светулки. За к'ъв ч*п са ми?

-helixme4o- likes this.
  13. amira

amira Обитател

Някой знае ли дали този мистериозен слънчоглед ще остане в играта след куеста?

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ще ги обменят след края на събитието срещу 3 то и 2 мп, така пише във ФАЯ.

15. amira

amira Обитател

Благодаря, явно съм чела доста невнимателно.

16. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Искам да попитам, как да отворя стайте с духове ? Купувам капани, а не мога да ги активирам...... -.-

17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Всеки нов куест е по-скапан от предишния:mad:, броят на растенията и изкачащите расте, а подаръците отиват към нула.
    В добрите стари времена за всеки куест имаше ЛГ, помощна техника, супер храна, дори пускаха техника на половин цена.
    Всичко сведоха до нула, няма го в куестите в читалището, нито във временни куести, питам се накъде отива тази игра?
    Хора от БП, отпуснете се малко, не гледайте само в кесиите на другите, разтворете и вашитеxD.
    Реда го взех, но се чудя дали да копам още или да се отдам на почивка:p.

18. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Здравейте, хора. Имам един въпрос. На куестовете в читалището по точно на "Госпожица Флорова" ми иска пипало на върба. От къде се набавя, че нещо ми е "Х"?

19. lo65

lo65 Стажант

Тази светулка в новия куест от къде се взема

20. jasi781970

jasi781970 Активен автор

Същият куест 3 задача последно предаване:)