Дискусия: "Къща на хълма"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 14.10.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Mи не знам - аз не се оплаквам - вече 3 капана произведох.

маринката74 харесва това.
  2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Още не съм започнала да изпълнявам задачите, иска ми се да събера 5 капана и да пробвам с реда и цъкалките, за другото каквото успея.

3. miromihov

miromihov Стажант

защо не ми даде обора за светулката от мисията за постоянния куест ееееееееееееееееее бандити не стига дето не пуска батерии а и обора не ми даде мушеници

къде ми е обора

еееееееееееееее някои ще ми каже ли къде ми е обора [​IMG]

Последно редактирано от модератора: 21.10.16
  4. bilq76

bilq76 Познавач

този обор може да се поставя само във фермата без пълнолунното поле, тези от 4-та задача са за пълнолунното;)

joujoujouj и маринката74 харесват това.
  5. miromihov

miromihov Стажант

ок аз досега го търся а дърветата от 3 задача как ми ги да де

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Дърветата от 3-та задача и оборите от 4-та задача са предназначни за пълнолунното поле, а оборите от 2-ра задача - за обикновените полета. (И си го пише във ФАЯ.)

joujoujouj харесва това.
  7. bilq76

bilq76 Познавач

след като изпълниш задачата наградата се начислява автоматично,ти и обора си имаш, но е видим при животните за фермата, има една серия обори в магазина на Джак, които могат да се поставят само на основно, пусто и градината и светулките от 2-ра задача са от тази серия ужасяващи обори

pigi102 харесва това.
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

xD8):p
    Не че искам обори там, ама светни ме как става този номер :pxD;).

[[Fermerkaa]] харесва това.
  9. joujoujouj

joujoujouj Полубог

xDxDxD eeeeх, ама оставете колегата да изпусне парата! И без това този път е доста умерен в изказа! ;)

Valkaaa76, [[Fermerkaa]] и lu4o харесват това.
  10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Е па дадохме му около 30 мин.
    xD;):)

П.П. Хукнах с парцаля да чиста стаите, не се стърпях да чакам всичко да се събере :oops:. Но до редичката има още 1 реколта време xD. Пък за къде ли бързам?

Valkaaa76, lu4o, pigi102 и още 1 човек харесват това.
  11. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Как за къде? Времето се разваля...панаир предстои, пък и Хелоуин се задава :p

lu4o харесва това.
  12. bilq76

bilq76 Познавач

еее на горската де нея имах предвид грешка на езика ама и ти се сещай:p то вече свят ми се зави от новости щом вчера 5мин. се мъчих да сложа харита на пълнолунното явно доста съм зле :cry:май ще търся специалист:eek:

Valkaaa76, joujoujouj, mushnuk и 3 други харесват това.
  13. lu4o

lu4o Младши експерт

xD, намери ли си вече чистачките, ... пардон - обора?

elliss_bg и pigi102 харесват това.
  14. joujoujouj

joujoujouj Полубог

На един клик разстояние съм! xD;)

Valkaaa76 и bilq76 харесват това.
  15. ani1976

ani1976 Подрастващ автор

защо не мога да предавам?

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А в коя стая желаеш да предаваш? Започваш от стаята пред зайчето и след това следиш къде можеш да преминеш, т.е. имаш вратички (с катинарче са изобразени). През стени без вратички не можеш да преминаваш.

17. The.Farm

The.Farm Болярин

Взех си рецептата за ужасяващия букет, от кое ниво на цветарския занаят се появява?

18. joujoujouj

joujoujouj Полубог

19. The.Farm

The.Farm Болярин

Аха от 3-то, е ще купувам и кльопам (в този случай мириша) букети, че нещо не ми се купуват цветни палети да качвам.

Предлагам да се създаде и нов вид букет с име "Добрия самарянин", при използване да сe активира бонус 100% БП в небесната градина за всички редове..

Последна редакция: 18.10.16
    -helixme4o-, joujoujouj, tani1980 и още 1 човек харесват това.
  20. .water.

.water. Обсебен

Комшу внимавай какви китки и букети миришеш,че ти идват неблагочестиви мисли спрямо БП.Може през плета да надниква какви ги садиш:music:

-helixme4o-, маринката74, joujoujouj и 2 други харесват това.