Дискусия: "Къща на хълма"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 14.10.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Dred70

Dred70 Стажант

Искам да изкажа огромна благодарност на БП. От цяло поле засято със Светеща плесен ми отпусна цели 8 падащи и от поле с Надгробни камъни 7 падащи. Значи при 1.25 падащи на час ще имам невероятната възможност да изпълня куеста след само 326 часа.

shiky и AIDA_78 харесват това.
  2. naturalna89

naturalna89 Подрастващ автор

А някой може ли да ми каже този сумрачен цвят за какво е?

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

В момента - за нищо. Сумрачният цвят участваше в предишния временен пълнолунен куест - Съдбата се усмихва.

4. naturalna89

naturalna89 Подрастващ автор

Благодаря за бързия отговор.

5. Фил78

Фил78 Подрастващ автор

Не съм сигурна дали ще успея.

6. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Днес пълнолунието освен с призрачните предмети ме награди и с призрачна фермааа....Преди малко разглеждах различните дискусии из форума и видях че се е регистрирал нов играч с ник подобен на моя-само че е georgi205 .Нямам нищо против стига да не стане объркване с пращането на подаръци-ако е на някого''пиленце''.Е и да предупредя всички мои съседи-нямам друга ферма освен тази-georgi205 e друг играч

7. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

Аз със тази скорост на изкачащите няма до другата коледа да приключа -.-

8. -niksan-

-niksan- Обсебен

Тези светулки не са ли множко 264:cry::cry::cry: не знам колко време ще му трябва на човек:(:(

9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

До сега 35 бр, ще успеем ли наистина???

маринката74 харесва това.
  10. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Привет фермери, този път китайчетата надминаха себе си по стиснатост, биха дори и евреите. Тези изскачащи ще ми бъдат препъни камък за реда, но каквото стане. От едно поле искат да се сдобием с минимума от 400 ... искат кеш ...

shiky харесва това.
  11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Само за редичката и цъкалките към нея са необходими точно 100 изскачащи (5 капана).

-helixme4o- и fermer4o888 харесват това.
  12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Искам такова дърво в истинската си фермаxD:p.

Това е успокоително.

маринката74 харесва това.
  13. -niksan-

-niksan- Обсебен

Обирам оборите за светулки,не ми е дало нито едно изкачащо,ако имате обори го имайте едно на ум:)
    12 пъти съм обирал обор едно не е изкочило:cry:

14. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

чета и се чудя какъв е тоз зор за тоз куест :eek:сайде копане и нищо друго8)наградния фонд не си струва дори полетата да си разбие човек, едни банани виждам8)то верно напоследък е така, ама чак пък такваз боза...................-.-

Последна редакция: 18.10.16
    shiky, -helixme4o-, bubolina8 и още 1 човек харесват това.
  15. .water.

.water. Обсебен

До момента имам 74 призрачни предмета по сметките на Муши ,които винаги са точни спокойно може да се вземе реда и цъкалките.А за другото колкото толкова ако успея да разрина и някой куест от читалището ще съм доволна.

16. sahara83

sahara83 Познавач

За моя голяма изненада днес от 5 парти врътки на колелото ми се паднаха 30 суперхрана и една сравнително сносна селекция.

Последна редакция: 18.10.16
    .water. и mushnuk харесват това.
  17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

:music:Отново съм късметлийка в подходящ момент - :inlove:Мишо Малинов:inlove: ми донесе помощна техника за 12 ч. :music:

90 призрачни нещица до момента, сутринта от едно поле светеща плесен - 17 бр.

sahara83 и pigi102 харесват това.
  18. маринели

маринели Прохождащ

От вчера до днес , и със светеща плесен даже ... 34 призрачни . що ли си мисля че и редичката с цъкалките даже няма да мога да направя ? голямо прецакване ни направиха на нас играчите с това това единствено поле !!!!!!

19. sahara83

sahara83 Познавач

Явно толкова са решили да дават за светещата плесен и при мен 17 бройки батерии сутринта.

20. Az2

Az2 Напреднал

В стая 3 от къде влизате? От 8 не ме пуска. Вероятно е от 4... :eek: