Дискусия: "Къща на хълма"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Oct 14, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Dred70

Dred70 Стажант

Искам да изкажа огромна благодарност на БП. От цяло поле засято със Светеща плесен ми отпусна цели 8 падащи и от поле с Надгробни камъни 7 падащи. Значи при 1.25 падащи на час ще имам невероятната възможност да изпълня куеста след само 326 часа.

shiky and AIDA_78 like this.
  2. naturalna89

naturalna89 Подрастващ автор

А някой може ли да ми каже този сумрачен цвят за какво е?

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

В момента - за нищо. Сумрачният цвят участваше в предишния временен пълнолунен куест - Съдбата се усмихва.

4. naturalna89

naturalna89 Подрастващ автор

Благодаря за бързия отговор.

5. Фил78

Фил78 Подрастващ автор

Не съм сигурна дали ще успея.

6. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Днес пълнолунието освен с призрачните предмети ме награди и с призрачна фермааа....Преди малко разглеждах различните дискусии из форума и видях че се е регистрирал нов играч с ник подобен на моя-само че е georgi205 .Нямам нищо против стига да не стане объркване с пращането на подаръци-ако е на някого''пиленце''.Е и да предупредя всички мои съседи-нямам друга ферма освен тази-georgi205 e друг играч

7. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

Аз със тази скорост на изкачащите няма до другата коледа да приключа -.-

8. -niksan-

-niksan- Обсебен

Тези светулки не са ли множко 264:cry::cry::cry: не знам колко време ще му трябва на човек:(:(

9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

До сега 35 бр, ще успеем ли наистина???

маринката74 likes this.
  10. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Привет фермери, този път китайчетата надминаха себе си по стиснатост, биха дори и евреите. Тези изскачащи ще ми бъдат препъни камък за реда, но каквото стане. От едно поле искат да се сдобием с минимума от 400 ... искат кеш ...

shiky likes this.
  11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Само за редичката и цъкалките към нея са необходими точно 100 изскачащи (5 капана).

-helixme4o- and fermer4o888 like this.
  12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Искам такова дърво в истинската си фермаxD:p.

Това е успокоително.

маринката74 likes this.
  13. -niksan-

-niksan- Обсебен

Обирам оборите за светулки,не ми е дало нито едно изкачащо,ако имате обори го имайте едно на ум:)
    12 пъти съм обирал обор едно не е изкочило:cry:

14. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

чета и се чудя какъв е тоз зор за тоз куест :eek:сайде копане и нищо друго8)наградния фонд не си струва дори полетата да си разбие човек, едни банани виждам8)то верно напоследък е така, ама чак пък такваз боза...................-.-

Last edited: Oct 18, 2016
  15. .water.

.water. Обсебен

До момента имам 74 призрачни предмета по сметките на Муши ,които винаги са точни спокойно може да се вземе реда и цъкалките.А за другото колкото толкова ако успея да разрина и някой куест от читалището ще съм доволна.

16. sahara83

sahara83 Познавач

За моя голяма изненада днес от 5 парти врътки на колелото ми се паднаха 30 суперхрана и една сравнително сносна селекция.

Last edited: Oct 18, 2016
    .water. and mushnuk like this.
  17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

:music:Отново съм късметлийка в подходящ момент - :inlove:Мишо Малинов:inlove: ми донесе помощна техника за 12 ч. :music:

90 призрачни нещица до момента, сутринта от едно поле светеща плесен - 17 бр.

sahara83 and pigi102 like this.
  18. маринели

маринели Прохождащ

От вчера до днес , и със светеща плесен даже ... 34 призрачни . що ли си мисля че и редичката с цъкалките даже няма да мога да направя ? голямо прецакване ни направиха на нас играчите с това това единствено поле !!!!!!

19. sahara83

sahara83 Познавач

Явно толкова са решили да дават за светещата плесен и при мен 17 бройки батерии сутринта.

20. Az2

Az2 Напреднал

В стая 3 от къде влизате? От 8 не ме пуска. Вероятно е от 4... :eek: