Дискусия: Кучешки живот

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Nov 1, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Две червени панди.

fermer4o888 likes this.
  2. staneli

staneli Старши болярин

Ехааа, още едно еленче - да прави компания на първото :music:. Другото, което бива, е Макадамия XXL.
    Заслужава си да се споменат баобаб XXL, мравояд и червен камиларник.
    Не се оплаквам този път, но повече късмет да имате от мен!

bim177 and milena7004 like this.
  3. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Здравейте. Тъй като в събитието "Избери дърво" 3 няма опция за дискусия искам да попитам, къде отива спечеленото дърво ? Защото дадох 5ЛГ, а нямам дърво никъде :(

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

В менюто за дървета го търси. Евентуално рефрешни играта и пак го потърси.

5. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Това и направих, но няма и няма никакво дърво...............>:(

6. baiete

baiete Болярин

Търси го на бахамата може да е за там ;)

п.п. И аз прежалих един sms 6 бр. бугенвилия и едно драконово да прави компания на предишното .

7. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Шамфъстък ми се падна, и да наистина е на бахамата. Благодарскооооооооооооооо :p

8. kukuruku1975

kukuruku1975 Стажант

Пак цакаш семейния бюджет xD

mushnuk and baiete like this.
  9. zorro58

zorro58 Ветеран

ураааааааааа хипопотам, две червени панди и тигър, другото всичко е плява

10. sahara83

sahara83 Познавач

Пу няма дискусия за избери дърво умрях си на мъка къде да се похваля.Та паднаха ми се от него новата шоколадова лоза и клокочка и драконово дърво както и две брекини и една бугенвилия и това от 30 лалогулдени които бях събрала от киното.:):):);).А иначе от кучешкия евент довечера залагам оборите да видя какво ще се падне.:D:D

11. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Направо така и стана, такъв късмет ме подгони - 5 бр. бунгевилея. Да си правя горичка!

staneli and лудакрава1 like this.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И да направиш пачка, сега върви на прилична цена.
    ;)

lyd_s_motika likes this.
  13. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Аз изключително лесно мога да изброя какво ми се падна от загадъчните - 3 оранжави сови, една оранжева мечка и 4 оранжеви панди!!! Май от БП решиха, че ЕГН-то ми е напреднало и не ме затормозиха с разнообразие...
    Но от друга страна, може би решиха, че ще заспя пред компютъра или ще забравя какво правя :D и ми пуснаха бързо - бързо новите дръвчета от "избери дърво":p /така че се събрах в лимита/

маринката74 and mushnuk like this.
  14. staneli

staneli Старши болярин

Ако 5-те броя бугневилия си ги извадил от 4-те загадъчни стръка, направо си голям късметлия....xD.

lyd_s_motika likes this.
  15. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Не, от 30-те лалогулденчета :cry::cry::cry:

mushnuk likes this.
  16. staneli

staneli Старши болярин

Аха, и ти си избирал дърво...., така може. xD Ами тя тая тема стана 2 в 1 поради липса на фук-фук темата на кой какво се е паднало от "избери дърво". И аз там заредих 8 пъти, от първите две зареждания - златен дъжд и шоколадова лоза, и от там нататък брадва.... Свършиха ми гулдените - останах само с 4 и за да заредя пак, трябва да вдигна ниво xD или да ми пуснат киното, защото аз SMS-и не пущам....
    .

lyd_s_motika, mushnuk and milena7004 like this.
  17. aylakz

aylakz Редовен

Здравейте, къде се намират животинките,които дава редичката.

18. DAN63

DAN63 Обитател

В менюто с вазичката , раздел ''консумативи'' ...

aylakz likes this.
  19. aylakz

aylakz Редовен

Благодаря, намерих ги.:)

20. sahara83

sahara83 Познавач

Е вчера си беше като манна небесна от избери дърво и сега за компенсация от кучешкия евент нищо читаво.Някой беше писал че му се падали папагали++ е, а при мен са ленивците++.Карай не може всичко на веднъж да се получи иначе не е интересно.;)

маринката74 likes this.