Дискусия: Кучешки живот

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 1.11.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Благодаря, aylakz. Да подсещам ли?

П.П. С изскачащите при мен е прилично, предвид исканото количество.

aylakz харесва това.
  2. aylakz

aylakz Редовен

Може няма да се разсърдя ако ме подсетиш;)

mushnuk харесва това.
  3. baiete

baiete Болярин

Ееееееее писна ми да се оправдавам ,че пак съм чел между редовете явно е от сричането xD за влака думам . А папагалите са вече под карантина само ми драсни един SMS на ПиТ и ги имаш Муши :p.

п.п 88 свирки /с 3 Харита / доволно , а при жената 78 без Харита ;)

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

То остана и да не си :p;):p

лудакрава1, Valkaaa76, AIDA_78 и 3 други харесват това.
  5. baiete

baiete Болярин

Ша загубим детската аудитория инак нема друг начин да не съм доволен а без ич :p :music: o_O

[[Fermerkaa]] харесва това.
  6. Dila1111

Dila1111 Обитател

Стартирам с 66 като всичко ми беше с карамфили, медена роса и толкова дървета и обори

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

На пазара са преместили графата "Изтича" на края на реда - одобрявам, не се пречка около цената.

П.П. Много бавно растат Кучешките лакомства, досвидя ми да освободя слота от Пролетния венец, че да ползвам и Щолен при разсяването. От стиснатост сега ще чакам.

[[Fermerkaa]] харесва това.
  8. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Аз стартирам с 40 бр.:)

9. metalABV.bg

metalABV.bg Активен автор

Само от дървета 106.Нямам Харита.

10. diangeli_27

diangeli_27 Прохождащ

само да кажа на всички ентусиасти,че комиксите вече не дават комбайни...и аз вземах от там комбайн..но в момента НЕ...на мен лично ми прецака продукти от два комикса №1 и № 3 .за да не ми даде рисунка...УЖАС!!!!!!!

11. MARV3000

MARV3000 Ветеран

Комиксите нищо не дават >:( в момента.
    И не бе кучешки живот по все... ами и тука вече...

.water. и ficho_123 харесват това.
  12. koteto9

koteto9 Старейшина

КОПУВАШ СИ КОМБАЙН ЗА 7,5 ЕВРО И ЗАБРАВЯШ ЗА ТЕНДОЕАГЕНИТА

lyd_s_motika харесва това.
  13. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Абе тая кучешка свирка само на мен ли ми звучи леееко перверзно;) или има и други ентусиастиxDxDxDxDxD

Helios, -helixme4o-, Valkaaa76 и 4 други харесват това.
  14. zorro58

zorro58 Главен болярин

кой за какво реве :))))))))))))

-helixme4o- и лудакрава1 харесват това.
  15. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

На мене даде. Ама, за къв зор ми беше в 22:00 вечерта? :mad:
    С кой акъл се хванах да го пробвам!? А ми предлагаше и хлебче! Да бях го взел него, а?
    xDxDxD

Последна редакция: 2.11.16
  16. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Муши имаш едни и от мен, но ме подсети страрост не радост кой да ти помни;);););)

17. Dila1111

Dila1111 Обитател

Много благодарско на всички, които помагат !

18. DragsterFarm

DragsterFarm Подрастващ автор

Някой ще вземе ли да разясни на какъв принцип изскачат тези изскачащи?
    Супер изнервящи са.
    От 3 полета с едно и също нещо - еднакви количества - едното ни дава 8 изскачащи, другото само 1, а третото ми даде 0.
    Кажете как се определя колко при какви условия ще получиш! Дайте някакви числа, формули, нещо - с математиката сме на ти, та да се ориентираме - реална ли е тази игра - или е шашмалогия от трета степен!

MARV3000 и маринката74 харесват това.
  19. Dila1111

Dila1111 Обитател

Леле, става все по-зле, тази сутрин от не съвсем целите, но каквото е станало през нощта от полетата с дърветата и бахама оборите, полетата с растението , абре от всички полета станаха 20тина броя изкачащи:( Моля ви помагайте и благодаря

DragsterFarm : За едни има за други не, на какъв принцип са не знам, в моя случай без да се шегувам, когато не играех сериозно бях затрупана от изкачащи без купи и без каквото и да било друго, сега от известно време от както играя тези събития до края и сериозно още от началото виждам, че се гъбаркат с тия изкачащи... Така с това темпо никой няма да ги направи, а чета по-горе, че от дървета изкочили, но вчера и оттам не ми изкочи кой знае какво, а вече имам почти на макс и двете купи ( и на миналото събитие ги имах)...

Последна редакция: 3.11.16
  20. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

xD8) Искаш от фокусника да си разкрие фокуса. Нали ако ни обяснят принципа всички ще прекроим фермите за отличници. Нещата отиват към "тука има - тука нЕма". Едно и също поле вчера ми пуска 21, днес 17. Принципен принцип! :eek:

MARV3000, -niksan- и .water. харесват това.