Дискусия: Кунг-фу тигър

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Apr 11, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Bamze

Bamze Главен болярин

При селектиране има среден шанс за изскачащи. Не знам доколко това е вариант за свитъците, тъй като не е ясно кое изскачащо ще се появи от селекцията. Може би накрая на играта, ако нещо не достига за малко, е последен шанс да се сдобиеш с изскачащи.
    Не бива да се забравя, че предстои куест със селектиране и трябва да се внимава с изразходваното количество СХ.
    Пиша това само за подсещане за селекциите и изскачащите.
    Късмет и успех на всички!

2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

със селектиране няма късмет, Бамзе. Само люляковия боб или друг зеленчук с екстрите в поста на буба62.

bubolina8, milena7004 and Bamze like this.
  3. plamen-n

plamen-n Прохождащ

пак не помага, маски+всички други екстри за зеленчуци +5 харита съм забола там и никакъв ефект,карам докъдето стигнат и го зарязвам,много изнервящ ми дойде..

4. milena7004

milena7004 Майстор

Опитай да си набавиш растения и от пазара.Така ,ще имаш възможност да изиграеш дясната по-стойностна от към награди част, от куеста!Аз два пъти съм приключвала ,такова събитие със закупени от пазара растения.Успех:)

dedoto and .water. like this.
  5. dedoto

dedoto Адмирал

зависи на кой пазар си;)моя какъвто е умрял :eek:цял ден го цъкам и няма :(сутринта ще пробвам пак дано имам късмет че от бодлива гъба ми трябват още 700бр.8)

Last edited: Apr 17, 2023
    milena7004 likes this.
  6. ka-linka

ka-linka Посланик

На кой пазар си?

7. dedoto

dedoto Адмирал

че знам ли :eek:имаше някаква формула и го смятах ама :oops:няма значение то докато пуснат и изчезват успях да се уредя с двейсетина бройки xDне е проблем за едно пиколо не се напъвам8)

П.П. пазара живна и се уредих :Dа което беше в повече замина при някои 8)

Last edited: Apr 18, 2023
  8. ivanivanivan

ivanivanivan Стажант

Здравейте Фермери,
    Завърших всички задачи.
    Благодаря на всички, които предлагат стока на пазара.
    Без тях нямаше да завърша успешно.
    Приятна игра на всички.
    :music:

9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

моя пазар е умряла работа. Пиколото ще си го гледам само на картинка. Закъснях с прибирането в къщи. Засях последните бройки, но лилавия бодил ще стане 2 минути сле пускането на кепенците. Градския транспорт е виновен. Не са съгласували времето на метрото с автобусите.
    Имам 132 бр. освен да ги продам, друго не мога да направя.

10. -sheherezada67-

-sheherezada67- Редовен

аз свърших благодарение на пазара,бая висене падна,но свърши работа,успех на останалите играчи.

Bamze likes this.
  11. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

На моя пазар (22) в момента няма нужда от висене, предложения има доста и на дебели цени. Явно фермерите не ги е мързяло да разработят цената xD. Малко участвах и аз, но малко, нито имах време, нито имах кой знае колко растения за продан, нито ми трябват МП. Снощи продадох каквото ми беше останало, по 100-150 броя май имах от трите растения. Семена за сеене имам, но нямах време и желание да се занимавам с излишно сеене.

Bamze, ka-linka and .TAINNA. like this.
  12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Успях :D голямо цъкане падна, но успях. Засятите лилави бодили ще останат в плевнята. Няма да мога да ги продам, но ще спя спокойно, че приключих в последните минути :)
    Лека нощ на всички :)

13. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

и аз приключих благодарение на пазара. Усетих едно-времешната тръпка с висенето и кликането постоянно, чак се засмях по едно време, докато чаках да се появи някое предложение, пък било то и за 1 бройкаxD. Но и нямах странични "дразнители" и си цъках на спокойствие. Забавно беше...:D