Дискусия: Куест с Доматко

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Oct 11, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. tanja_vs

tanja_vs Стажант

Здравейте, взела съм част от задачите в Съкровищницата и не мога да продължа. Моля за помощ. ID: 5218079

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,
    Дано тази картинка ти помогне, за да продължиш:

Съкровищницата е разделена на две части, всяка с различен вход, със стена между тях. В една са задачи 5, 6, 9, 12, 11, 15, които си изпълнил/а. Остава ти втората, за която посочвам откъде да започнеш.

3. tanja_vs

tanja_vs Стажант

Благодаря, но 14 е с катинар, а и всички останали.

4. tanyamery

tanyamery Адмирал

Добро утро. И аз имам същият проблем. ID 35237585, имам достатъчно нарциси, а на входа за дясната половина има катинар, който не изчезва нито с рефреш, нито с други магии. Моля за помощ.

5. mushnu4ka

Привет,
    Задача 6 от цветарския магазин не е изпълнена (горния десен ъгъл), тя отключва вратата към съкровищницата. Приятен ден!

6. tanyamery

tanyamery Адмирал

Искам само да уточня, че проблема не е в мен, а в играта, защото въпросната врата при мен е отворена, а играта явно не е отчела предаденият ресурс. Сега, като отидох да погледна ми иска още значки ?....?...

https://i.imgur.com/CnZSZ06.png

Last edited by moderator: Oct 14, 2023
  7. tanja_vs

tanja_vs Стажант

Сърдечно благодаря!

mushnu4ka likes this.
  8. mushnu4ka

Привет, надзърнах при теб отново и видях, че вече всичко е наред и си продължила със задачите в съкровищницата.
    Приятна вечер!

tanyamery and Bamze like this.
  9. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

ID: 47932786 Искам проверка дали съм го завършила целият че нещо ми обягва с това горе долу врати и прочие

10. mushnu4ka

Здравей, няма неизпълнени задачи. Приятна вечер!

DILQNADELI and koteto9 like this.
  11. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Благодаря!!! Че се изгубих в този лабиринт.

mushnu4ka likes this.
  12. sco

sco Велик майстор

В цветарския магазин е отворена врата 6 - парникът/поле 15/ е недостъпен ?!?!?!? Защо???

Last edited: Oct 15, 2023
  13. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

В Парника врата с номер 1 не е отворена.
    Нещо ме обърка, защото поле 15 от Парника си го изпълнил/а и си стигнал/а до №1, но не си отворил/а вратата, за да преминеш в Съкровищницата. Имаш значките, предай ги и ще продължиш.

Last edited: Oct 15, 2023