Дискусия: Куест с Доматко

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 11.10.23.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. tanja_vs

tanja_vs Стажант

Здравейте, взела съм част от задачите в Съкровищницата и не мога да продължа. Моля за помощ. ID: 5218079

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,
    Дано тази картинка ти помогне, за да продължиш:

Съкровищницата е разделена на две части, всяка с различен вход, със стена между тях. В една са задачи 5, 6, 9, 12, 11, 15, които си изпълнил/а. Остава ти втората, за която посочвам откъде да започнеш.

3. tanja_vs

tanja_vs Стажант

Благодаря, но 14 е с катинар, а и всички останали.

4. tanyamery

tanyamery Адмирал

Добро утро. И аз имам същият проблем. ID 35237585, имам достатъчно нарциси, а на входа за дясната половина има катинар, който не изчезва нито с рефреш, нито с други магии. Моля за помощ.

5. mushnu4ka

Привет,
    Задача 6 от цветарския магазин не е изпълнена (горния десен ъгъл), тя отключва вратата към съкровищницата. Приятен ден!

6. tanyamery

tanyamery Адмирал

Искам само да уточня, че проблема не е в мен, а в играта, защото въпросната врата при мен е отворена, а играта явно не е отчела предаденият ресурс. Сега, като отидох да погледна ми иска още значки ?....?...

https://i.imgur.com/CnZSZ06.png

Последно редактирано от модератора: 14.10.23
  7. tanja_vs

tanja_vs Стажант

Сърдечно благодаря!

mushnu4ka харесва това.
  8. mushnu4ka

Привет, надзърнах при теб отново и видях, че вече всичко е наред и си продължила със задачите в съкровищницата.
    Приятна вечер!

tanyamery и Bamze харесват това.
  9. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

ID: 47932786 Искам проверка дали съм го завършила целият че нещо ми обягва с това горе долу врати и прочие

10. mushnu4ka

Здравей, няма неизпълнени задачи. Приятна вечер!

DILQNADELI и koteto9 харесват това.
  11. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Благодаря!!! Че се изгубих в този лабиринт.

mushnu4ka харесва това.
  12. sco

sco Майстор

В цветарския магазин е отворена врата 6 - парникът/поле 15/ е недостъпен ?!?!?!? Защо???

Последна редакция: 15.10.23
  13. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

В Парника врата с номер 1 не е отворена.
    Нещо ме обърка, защото поле 15 от Парника си го изпълнил/а и си стигнал/а до №1, но не си отворил/а вратата, за да преминеш в Съкровищницата. Имаш значките, предай ги и ще продължиш.

Последна редакция: 15.10.23