Дискусия: Куест с Доматко

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Apr 13, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Моля, моля, за нищо. Приятен игра и усмихнат следобед!
    Не губи надежда, друг път късметът (дано) ще е на твоя страна. (Моето сандъче стои още неотворено, чака си другарчета,
    да отворя повече наведнъж, въобразила съм си, че така е по-добре, в което не съм сигурна, но така практикувам с всякакви загадъчни, тайнствени и под. открай време и съм сигурна, че и други играчи правят така.)

Bamze, dedoto and .TAINNA. like this.
  2. -fabulousss-

-fabulousss- Подрастващ автор

Здравейте, на 2ри етаж, ми иска доставка на 800 афеландра. Може ли малко помощ, да ми обясните от къде да я намеря??? Благодаря ви!!! Успех!

3. mushnu4ka

Привет,
    Бахамарамско растение е.

https://board-bg.farmerama.com/threads/Растения-за-Острова.14471/

4. Bamze

Bamze Главен болярин

Здравей, както Муши ти отговори, това растение е от Бахамарама. Трябва да си отворил статуята му от Маймунския храм със златни банани и да го купиш от разсадника, за да го посееш на Бахамата. Успех и на теб! :)

tanyamery likes this.
  5. buba62

buba62 Главен болярин

Редчето и сандъка Пиколо взех, но на третия етаж имам още за вземане, не съм стигнала до последния токен за Тайното езеро, но ще успея, има време.

.TAINNA. and ka-linka like this.
  6. -niksan-

-niksan- Обсебен

Танц на Листата

.TAINNA. likes this.
  7. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

вечно търсене на съкровище

.TAINNA. likes this.
  8. -niksan-

-niksan- Обсебен

Може да го отвори само от храма и да си го купи от пазара.

Bamze, .TAINNA. and tanyamery like this.
  9. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Подаръчен пакет и Унищожител на червей (имах две за люпене).За 1 път ми се пата подаръчен пакет има 20 обирания , после за какво и как се ползват не съм запозната.Ако може някой да разясни ;)Благодаря и ползотворна седмица на всички :)

10. .water.

.water. Обсебен

След като го обереш се ползва за красота:p.Дава +2 растението на събитието моите ги пазя за някоя засукана измишльотина ама с хубави награди и комбайна не го бере (нещо свястно измислено от БП чак да се зачудиш сигурно са били в будна кома).

11. -niksan-

-niksan- Обсебен

Преди бяха пуснали три реда за проценти,но за да ги използваш в тях се слага всичко това което сега се пада от пиколо.Който е купил редовете без предметите сега може да ги използва.

Last edited: Apr 19, 2021
  12. tanyamery

tanyamery Адмирал

Този пост ще е супер полезен в темата "Обмяна на опит", ама как ли да се прехвърли на там.

.TAINNA. and -niksan- like this.
  13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

при мен го бере с десния бутон и като забравя, обирам заедно с другите десни цъкалета :p;)

14. kykyrigo

kykyrigo Стажант

Здравейте,бихте ли проверили какво не ми е наред на третия етаж от доматко,че не ми се отключва половината етаж.
    kykyrigo ID 23118732
    Благодаря!

15. tanyamery

tanyamery Адмирал

На втори етаж явно не си отворил/а всичко, направи го и ще ти се отключи целият трети.

16. kykyrigo

kykyrigo Стажант

О да намерих на първия етаж,благодаря много!

tanyamery likes this.
  17. .water.

.water. Обсебен

Не бера с десен бутон и до сега подаръчните ми пакети си стоят непокътнати нямам цъкалета за десен бутон .

.TAINNA. and kakata13 like this.
  18. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

но аз бера и внимавам (уж) :D имам цъкалки и за десен, и за ляв бутон :)

------
    При опит да кача цъкалките в реда, първата, Пролетен букет, я имаше, но изчезна при качването. При втори опит вече изписа че я нямам. Същото стана и с третата цъкалка Вълшебен цвят. Явно има проблем с реда. Евента, трите етажа, са изиграни, цъкалките са взети още вчера. Може ли проверка и при мен?
    ID: 14069390

-----
    Муши, да пиша ли до съпорт? Или да почакам за проверка? :)

Last edited by moderator: Apr 19, 2021
  19. mushnu4ka

И двете са на Фара. В долния десен ъгъл.

.TAINNA. likes this.
  20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Видях ги, Но аз не съм ги качвала там??? Това е проблем на играта. Според мен тя ги е преместила сега в момента, когато исках да ги сложа на реда, защото се появиха, когато ги посочих и изчезнаха. Сега бяха готови за обиране. Обрах ги и ги извадих. На тези две места трябваше да има други две цъкалки с много повече точки. Склада ми е пълен с такива. Сега гледах даже една 2х2 с 46 хил точки за 22 часа без активирани небе и игрище. Странно ми е.
    Извинявай Муши, благодаря ти :)