Дискусия: Кристалните водопади

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 21.7.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Doremi

Doremi Старши болярин

Аа, щом почва утре и рециклатора и втора част на водопадите, предпочитам да събирам монети. На мястото на водопад 1 каквото настаня -за начало там почвам, докъдето стигна. Нарочно пускат двете неща, които си пречат, но нищо, аз имам достатъчно търпение. С няколко дни ще отложа банята на другия водопад.
    Жалко, че ни премахнаха събраните батерии. Като бера дърветата на бахама, може да пускам животните да вървят по малко. Утре ще видя как е.

Последна редакция: 16.8.17
    ..koni.. харесва това.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

3. milkoga1

milkoga1 Господар

Добре че не мацаш с блажна боя....xD

georgiev, sabchooo и [[Fermerkaa]] харесват това.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Наредих дървета и обори, дано добре съм смятала, дано не забравя ананасовите сладки и дано не оплескам обирането.
    Но за тукани и бикинарници място не остана :cry:;).

5. tani1980

tani1980 Полубог

Менажерии и производни ще могат ли да се ползват в куеста за време?

6. munci1991

munci1991 Обитател

да

7. tani1980

tani1980 Полубог

Благодаря муцка. :):p

8. БашФермер

БашФермер Генерал

Не си смятала хубаво, при мен всичко се събра по тарикатски трябва за 8ч куеста да е финито, а точно туканите и бикините са ми по 20 парчета на полетата, да са готови от раз. Розово и златно му е майката ;)

9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Само не разбрах, защо са увеличили и бананите и монетите, нещо повече ли ще е тази част?

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ми натръшках по 20 анаконди, ленивци и слонове (имах), затова няма място за тукани и бикинарници. Но така и така няма да направя още 10 бикинарници, това са 4000 дъски, как се събират :D;):D?
    П.П. За дървета се изръсих само около 2,5 мил.

11. sabchooo

sabchooo Велик майстор

То тоя с блажната боя е в килера от предният куест......xDxDxD

sm0uk3r71, БашФермер, bilq76 и 2 други харесват това.
  12. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

да питам, произведеното в кристалните водопади ще се отчита ли при куест2:eek:щото батерии нямало да излизат
    п.п. пух няма ли да кажеш нещо или ще красиш стената:cry:

Последна редакция: 17.8.17
    .water. харесва това.
  13. .water.

.water. Обсебен

Ей отвисех си да чакам да ти отговорят напъни ги малко де:cry:

14. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Ще се отчита, по предварителна информация и на тест.

15. БашФермер

БашФермер Генерал

е няма да правиш, слагаш 10 като станат стартираш и береш, другите 10 ги храниш със супер храна, с всичко що има от занаятите за работилници да смъква време + 2 реда в небесната за време и си готова.

sabchooo харесва това.
  16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, да, нали гледам животинки, редчетата редовно ги ползвам. Даже зная времената на слонове, ленивци, папагали и под. (Луда съм на тема ефективно уползотворяване на малкото отделено място за обори, че си играя вечер да натикам в менажерията нещо по-дълго, а денем нещо по-кратко, че затова съм позапомнила кое колко временце расте. Абе игра трябва да става :D.
    И редовете ги ползвам едните вечер, другите денем. Пък и продукти могат да се ползват, стига да преценя, че се налага :D.)

17. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

мерси

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Отчита, пробвано е и реално :).

19. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

пробвах и аз:)

mushnuk харесва това.
  20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да порастват папагалите, че да напредна :D. Поне място за бански и тукани се отвори вече. Абе ще стане. Ако не тази вечер - сабалям.