Дискусия: Кристалните водопади

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 21.7.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. joujoujouj

joujoujouj Полубог

mi6elina84, [[Fermerkaa]], pepa551 и 3 други харесват това.
  2. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

shiky и mi6elina84 харесват това.
  3. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

аман от простотии , дал си 3 начина за отваряне хубаво, ама що мъ ограничаваш, нека всеки си отваря с който начин прецени 8)

shiky и DILQNADELI харесват това.
  4. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

няма нищо непостижимо в куеста, като се има предвид, че могат да се ползват мимина тор и дървесна тор. Все пак задачите са трудни, неоспорим факт, но не и непосилни. Когато е лесно - е скучно досадно, когато е трудно - е гадно... така е спор няма.:)

5. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

не са трудни досадни са и са губене на време и ресурси макар и мп да е

shiky харесва това.
  6. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

най вече на ресурси, съгласна съм, отдавна има "чистка" на складовете с един или друг куест. Който прецени, че не му е времето сега да отваря полето и все още се справя с другите две - добре, но много от играчите играят машинално - нещо ново -> трябва да го получим сега.

.water. харесва това.
  7. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

машинално:eek:час по час разбиваме:)сега ем разбиваме, ем ще са кикерим за 30 поленца:cry:другия вариант е да ближим сладолед през стъкло

pepa551 харесва това.
  8. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Мила шефке, въпросът не е там. Играта не става нито трудна, нито непосилна, нито скучна и досадна, не и гадна, а все по-обсебваща! :( Не стига конвейерът от евенти, ами сега и куестите ако започнат да ги правят за време...Да, имаше такива (още

в началото), но ако това е насоката, която БП са решили да поемат отново...не знам, вече няма да е разтоварване, поне за мен...
    А да не говорим наистина и за излишъците от обори, които после само ще прашасват в менюто :(

shiky, -mairon, [[Fermerkaa]] и 3 други харесват това.
  9. БашФермер

БашФермер Генерал

Куеста е елементарен, недейте да мрънкате ;) Ако ви бяха набили милиони стойност от нещо щяхте пък да викате, че преди 2 седмици отваряхте сега пак ли? Нищо сложно - освобождавате полетата и слагате само това, което ви трябва, като стане всичко готово пускате и берете на ръка по задачи и за ден сте готови с всичко.

10. БашФермер

БашФермер Генерал

Само някой да ме светне, че уж четох ама дата не видях, от кога са тия куести и островите, заедно с рециклатора ли стартират, да знам кога да си наредя бахамата?

11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

не е труден, досаден е 8)аз мрънкам за огранченията, пускат се 3 начина и кой, как иска да отваря що трябва да мъ ограничават :(

DILQNADELI харесва това.
  12. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Тактиката е ясна, Баш, ама пусто съм свободолюбива и хич не обичам да ме "слагат в рамка", даже виртуално :music:
    И как така без мрънкане?!? :eek: Няма начин :pxD

DILQNADELI харесва това.
  13. БашФермер

БашФермер Генерал

Ванче, нормално е да има препъни камъчета, така както аз до сега бях с 2 полета от новото, защото нямам монети, така сега някой ще го закъса за тия 80 банани, други пък може да не са отворили дърветата и пак да удари на камък, а дори и всичко да имащ трябва да те изчанчат. Винаги е било така, на готово не дават. На мен ми харесва, аз обичам такива куести за време. Видях, че почва в петък, значи утре вечер нареждам и в събота куеста е готов, реда и той в събота ще ми е готов ще подкарам монетите, за банани зор нямам има достатъчно ама много са ви разглезили бе, малко да се потрудите ;)
    Аз обичам трудните неща, не всички моментално да имат достъп до нещо, а сега да видим тук няма стари няма нови играчи, всичко си зависи от нас. И аз 2 седмици се ядосвам с тия монети ама това ми е стимул драпам за тях при всеки удобен момент и ми разнообразява играта, дава ми някаква цел,а не просто да бера.

14. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

баш не става въпрос за на готово, кое е дошло на готово стоката ли , бананите или монетите
    за мързела си прав ми досадно ми е да вися с чук и час в ръкаxD

15. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Към 4милиона вкарах за дървета и обори,че и 11 работилници за бански сътворих.От някой имах по 1-2 бр.Колкото и да е досадно,а то е брутално досадно.Гледайки нужните бройки за дървета и обори,ще се е опитам да минавам по 3 задачи на един път.Дървесна тор и ако се наложи малко СХ и смятам,че ще стане бързо.

БашФермер харесва това.
  16. БашФермер

БашФермер Генерал

Точно и аз сега се изръсих за тукани и дървета, 10 работилнини имам, няма да правя повече, защото няма и да ги използвам повече. Просто 2 пъти със супер храна и готово. Утре ще разчистя, слагам и петък всичко ще е готово, колко място има де, другото ще е на второ зареждане, но до вечерта ще се изкара.

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Их, чак ми е мъка, че имам само 12 златни папалагарника :D, но пък 43 личи ХХЛ, тъкмо с едно обиране ще докарам първата задачка.
    Виж, за плумерията и макадамията ще трябва да обмисля, всичко друго е задачка-закачка.
    ПП1 Налични 9 работилници за бански, още една ще напъна да произведа.
    ПП2 Тъй като гледам 20 плумерии и 25 макадамии ще са достатъчни. (А с Мими тор и по-малко.) Но с малко повече чакане, не с едно обиране, а с две. И някакви ХХЛ имам от тях, ще сметна по-късничко днес колко да докупя, хич не ми се купуват излиши дървета, свиди ми :D. (И вероятно с помощта на дървесна тор и стъкленица на растежа. И съвсем забравих за ананасовите сладки :D. Мда, бройката необходими дървета намалява.)
    ПП3 Сърцето ме боли за дадените 400 дъски за работилницата за бански, ама се наложи... Ще го преживея :D, само дето аха бях стигнала до заветните 12 хил. дъски...

Последна редакция: 16.8.17
  18. valispd

valispd Прохождащ

Всички нива на задачите трябва ли да се изпълнят в рамките на 24 / 18 часа, или постепенно в различни дни може да се стартира всяко ниво поотделно? И като се приключат всички нива се получава полето?

19. БашФермер

БашФермер Генерал

Да, може на ден по една. Не е задължително наведнъж.
    Който не си е извъртял врътките на колелото, покрай пегаса, да върти за плевня още по-лесно ще му се получат нещата.

valispd харесва това.
  20. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Такааа , за първите три задачи съм наредил вече всичко по-отраноxD , че каквато съм блейка може да забравя:D:D:D. Сега остава да помня да си хапна ананасовите сладки преди брането, че иначе ще ми излязат криви сметкитеxD. За по-сигурно съм си го записал с химически маркер на екрана на монитораxDxDxDxDxD.

milena7004, karzil, DILQNADELI и 4 други харесват това.