Дискусия: Кристалните водопади

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Jul 21, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. joujoujouj

joujoujouj Полубог

2. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

shiky and mi6elina84 like this.
  3. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

аман от простотии , дал си 3 начина за отваряне хубаво, ама що мъ ограничаваш, нека всеки си отваря с който начин прецени 8)

shiky and DILQNADELI like this.
  4. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

няма нищо непостижимо в куеста, като се има предвид, че могат да се ползват мимина тор и дървесна тор. Все пак задачите са трудни, неоспорим факт, но не и непосилни. Когато е лесно - е скучно досадно, когато е трудно - е гадно... така е спор няма.:)

5. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

не са трудни досадни са и са губене на време и ресурси макар и мп да е

shiky likes this.
  6. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

най вече на ресурси, съгласна съм, отдавна има "чистка" на складовете с един или друг куест. Който прецени, че не му е времето сега да отваря полето и все още се справя с другите две - добре, но много от играчите играят машинално - нещо ново -> трябва да го получим сега.

.water. likes this.
  7. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

машинално:eek:час по час разбиваме:)сега ем разбиваме, ем ще са кикерим за 30 поленца:cry:другия вариант е да ближим сладолед през стъкло

pepa551 likes this.
  8. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Мила шефке, въпросът не е там. Играта не става нито трудна, нито непосилна, нито скучна и досадна, не и гадна, а все по-обсебваща! :( Не стига конвейерът от евенти, ами сега и куестите ако започнат да ги правят за време...Да, имаше такива (още

в началото), но ако това е насоката, която БП са решили да поемат отново...не знам, вече няма да е разтоварване, поне за мен...
    А да не говорим наистина и за излишъците от обори, които после само ще прашасват в менюто :(

9. БашФермер

БашФермер Генерал

Куеста е елементарен, недейте да мрънкате ;) Ако ви бяха набили милиони стойност от нещо щяхте пък да викате, че преди 2 седмици отваряхте сега пак ли? Нищо сложно - освобождавате полетата и слагате само това, което ви трябва, като стане всичко готово пускате и берете на ръка по задачи и за ден сте готови с всичко.

10. БашФермер

БашФермер Генерал

Само някой да ме светне, че уж четох ама дата не видях, от кога са тия куести и островите, заедно с рециклатора ли стартират, да знам кога да си наредя бахамата?

11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

не е труден, досаден е 8)аз мрънкам за огранченията, пускат се 3 начина и кой, как иска да отваря що трябва да мъ ограничават :(

DILQNADELI likes this.
  12. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Тактиката е ясна, Баш, ама пусто съм свободолюбива и хич не обичам да ме "слагат в рамка", даже виртуално :music:
    И как така без мрънкане?!? :eek: Няма начин :pxD

DILQNADELI likes this.
  13. БашФермер

БашФермер Генерал

Ванче, нормално е да има препъни камъчета, така както аз до сега бях с 2 полета от новото, защото нямам монети, така сега някой ще го закъса за тия 80 банани, други пък може да не са отворили дърветата и пак да удари на камък, а дори и всичко да имащ трябва да те изчанчат. Винаги е било така, на готово не дават. На мен ми харесва, аз обичам такива куести за време. Видях, че почва в петък, значи утре вечер нареждам и в събота куеста е готов, реда и той в събота ще ми е готов ще подкарам монетите, за банани зор нямам има достатъчно ама много са ви разглезили бе, малко да се потрудите ;)
    Аз обичам трудните неща, не всички моментално да имат достъп до нещо, а сега да видим тук няма стари няма нови играчи, всичко си зависи от нас. И аз 2 седмици се ядосвам с тия монети ама това ми е стимул драпам за тях при всеки удобен момент и ми разнообразява играта, дава ми някаква цел,а не просто да бера.

14. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

баш не става въпрос за на готово, кое е дошло на готово стоката ли , бананите или монетите
    за мързела си прав ми досадно ми е да вися с чук и час в ръкаxD

15. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Към 4милиона вкарах за дървета и обори,че и 11 работилници за бански сътворих.От някой имах по 1-2 бр.Колкото и да е досадно,а то е брутално досадно.Гледайки нужните бройки за дървета и обори,ще се е опитам да минавам по 3 задачи на един път.Дървесна тор и ако се наложи малко СХ и смятам,че ще стане бързо.

БашФермер likes this.
  16. БашФермер

БашФермер Генерал

Точно и аз сега се изръсих за тукани и дървета, 10 работилнини имам, няма да правя повече, защото няма и да ги използвам повече. Просто 2 пъти със супер храна и готово. Утре ще разчистя, слагам и петък всичко ще е готово, колко място има де, другото ще е на второ зареждане, но до вечерта ще се изкара.

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Их, чак ми е мъка, че имам само 12 златни папалагарника :D, но пък 43 личи ХХЛ, тъкмо с едно обиране ще докарам първата задачка.
    Виж, за плумерията и макадамията ще трябва да обмисля, всичко друго е задачка-закачка.
    ПП1 Налични 9 работилници за бански, още една ще напъна да произведа.
    ПП2 Тъй като гледам 20 плумерии и 25 макадамии ще са достатъчни. (А с Мими тор и по-малко.) Но с малко повече чакане, не с едно обиране, а с две. И някакви ХХЛ имам от тях, ще сметна по-късничко днес колко да докупя, хич не ми се купуват излиши дървета, свиди ми :D. (И вероятно с помощта на дървесна тор и стъкленица на растежа. И съвсем забравих за ананасовите сладки :D. Мда, бройката необходими дървета намалява.)
    ПП3 Сърцето ме боли за дадените 400 дъски за работилницата за бански, ама се наложи... Ще го преживея :D, само дето аха бях стигнала до заветните 12 хил. дъски...

Last edited: Aug 16, 2017
  18. valispd

valispd Прохождащ

Всички нива на задачите трябва ли да се изпълнят в рамките на 24 / 18 часа, или постепенно в различни дни може да се стартира всяко ниво поотделно? И като се приключат всички нива се получава полето?

19. БашФермер

БашФермер Генерал

Да, може на ден по една. Не е задължително наведнъж.
    Който не си е извъртял врътките на колелото, покрай пегаса, да върти за плевня още по-лесно ще му се получат нещата.

valispd likes this.
  20. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Такааа , за първите три задачи съм наредил вече всичко по-отраноxD , че каквато съм блейка може да забравя:D:D:D. Сега остава да помня да си хапна ананасовите сладки преди брането, че иначе ще ми излязат криви сметкитеxD. За по-сигурно съм си го записал с химически маркер на екрана на монитораxDxDxDxDxD.