Дискусия: Кралицата на карнавала

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Feb 14, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -niksan-

-niksan- Обсебен

Можеше кралицата да хвърля неща и за долината,в замяна на близалките.

2. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

За това са необходими креативност и мисъл за играчите. И двете липсват в БП. 8)

3. -niksan-

-niksan- Обсебен

Можеше и някоя точка за долината да включат ,не само за острова и фермата ,толкова много неща можеше да пусне кралицата,да не ги изброявам .

4. Allex_s

Allex_s Прохождащ

Здравейте!
    Да ви кажа впечатленията ми от ностно евента са страхотни и други са ми харесвали, някои не толкова, но този ми хареса много. С лекота го завърших два дни преди края с никакви ресурси освен вода, нямах проблем с искачащите чиниики съобразно си вървят с всяка задача. Мисля си, че ще е страхотно и за напред всеки евент да да се съпровожда с такъв спомагателен куест, който да ти носи и допълнителни награди. А за самата игра наистина е забавно да улавяш лакомо всичко което хвърля Кралицата. Както отговориха някои играчи по горе усеща се, че колкото повече хващаш лакомства, толкова повече "монета с звезда" хвърля Кралицата. Стигнах до 55 звезди, а и много добри ТО се получават.
    Пожелавам ви приятна и забавна игра!

5. tanyamery

tanyamery Адмирал

Друг път случвало ли се е да имаме в продажба стари редове ?

6. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,
    Не помня конкретно в този вид събитие дали е имало стар ред в магазина, но в други събития е имало, макар и не често.
    Хубава вечер!

tanyamery likes this.
  7. .water.

.water. Обсебен

Тук съм съгласна с Нико ако бяха пуснали точки за долината ,сандъчета и по-хубави неща в магазина щях да вложа ресурс и да поиграя сега карам бавно с водица и торчица.Понякога забравям да обера та сигурно до довечера ще събера 14 000 китки за последните 26 кошници да взема пиколото това ми беше целта.

..koni.. and -niksan- like this.
  8. denislav4o216

denislav4o216 Редовен

Здравейте.
    Защо не мога да си поставя фигурката за редчето? Трябва да свършат 11-те обирания ли? ( Ритъм и банани )

9. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

denislav4o216 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.