Дискусия: Кралицата на карнавала

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Nov 10, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nasko9898

nasko9898 Подрастващ автор

Розите от събитието :oops::pxD.

Bamze and mushnu4ka like this.
  2. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Забавно плуване, моят мечо, немъртво и гений (за първи път не отварям с гулдени) разочарована съм, спирам до тук и 2 та ъпа взети

3. terminatora78

terminatora78 Активен автор

бонус общи брой приходи от растения s,100% 24 и бонус приходи от растения 100% за 24 часа стават ли за растение на събитие и на всичко ли влияе , единия е златен другия диамантен.

4. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Да за растенията иде реч на всички полета влияе бонуса, освен на допълнителното поле

5. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Бонус общи приходи S 100% влияе на всичко - обори, работилници, дървета, растения, вкл. растение на събитието; бонус приходи от растения 100% влияе и на растение на събитието. И двата бонуса действат в основната ферма, Бахамарама и пълнолунния свят, но не и на специалното поле за събития (където по принцип не действат никакви бонуси за увеличаване на реколтата).

ПЕПЕЛЯШКА and tanyamery like this.
  6. terminatora78

terminatora78 Активен автор

допълнителното поле това което пише в процес на изграждане ли е където не действат бонусите.

7. Bamze

Bamze Главен болярин

Да, то е. Има събития, които се играят специално на това поле и то е активно само тогава.

nasko9898 likes this.
  8. -niksan-

-niksan- Обсебен

Сандъците с пиколо и ъпгрейдите взети,само с вода и тор . Лошото е че има игри ,когато пуска само по 3 звезди.
    Продължаваам да играя, за сандъците с бонусите,има време,другото не ме интересува.

9. ka-linka

ka-linka Посланик

53 монетки още за третия сандък, ще играя до края, кралицата ми е любимо събитие.

10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И на мен ми е любимо, макар, че кошниците ми не са препълнени, доволна съм от резултатаxD.
    Трябва да отбележа, че кралицата този път е много щедра:music:.

11. ivanivanivan

ivanivanivan Стажант

Здравейте,
    Поставих 21 сандъка Пиколо, а резултата е: 2хБукет цветя, 2хМултифункционален гений, 2хПлевач, 2хВълщебна шапка, 2хУнущожител на червеий, 2хЦветни мелодии, Ученик на Ингрид, Фестивал на светлините, Гъба на точки, Моят Мечо, Шоу с пого стикове, Клопка за хамстери, Забавно плуване, Немъртво съкровище и Лалогулденово дърво :):):):):):):):):):):):):). Доволен съм. Даже много доволен.

12. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

подаръчен пакет, ученикът на ингрид, танц на листата, мултифунционален герой , бонус приходи обори, бонус приходи растения, бонус ТО 100 % и 200%, бонус ТТО 100%, доволно

13. beti06

beti06 Кандидат за признание

Когато направиш 50 игри и вземеш реда, можеш ли да играеш за още или играта спира?

14. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Можеш, не спира.
    Приятна вечер!

15. beti06

beti06 Кандидат за признание

Благодаря и приятна и на теб!

mushnu4ka likes this.
  16. bubolina8

bubolina8 Комисар

От четири сандъка пиколо: Танц на листата,вълшебна шапка+,вълшебно дърво два броя!
    И от загадачните обори най-накрая ми се пръкна хабитат за дългопети.Доволна съм ;)

17. nasko9898

nasko9898 Подрастващ автор

Изиграх си 35-те игри, събрах всичките подобрения на силоза, даже взех и два сандъка. Много съм доволен от събитието. Имаше бая ТТО от игрите и вдигнах 60 нива в бахаo_Oo_O . От първия пиколо не нацелих дървото, но се надявам с втория да имам късмет8). Доста растения от събитието, но много малко изскачащи, ще трябва да променя стратегията:p.

Bamze, .water. and [[Fermerkaa]] like this.
  18. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

селектираи почти 1 към 1 е резултата (естествено ако имаш храна за харчини)

nasko9898 and kakata13 like this.
  19. buba62

buba62 Главен болярин

Няма дългопет, няма лалогулденово дърво.
    Въпреки това съм доволна от събитието, приятно ми беше, забавлявах се.
    Приятен ден, фермери!

milena7004 and Bamze like this.
Thread Status:
Not open for further replies.