Дискусия: Кралицата на карнавала

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Nov 10, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Не, моя грешка на бързите пръсти е. Много се извинявам.

nasko9898 likes this.
  2. nasko9898

nasko9898 Подрастващ автор

Няма проблем. :)

Със същите рози и коншници с бонбони ще може да се направят само ~50 кошници с цветни бонбони от мелницата. По-ефективно е да се изпълнят задачите в читалището.

Ще се пробвам да взема подобренията и сандъка. Редът май ще го пропусна.

Bamze and mushnu4ka like this.
  3. lilimim

lilimim Активен автор

Изиграеш ли 50 игри си получаваш и реда. Погледни си последния ред на таблицата с основни награди.

.TAINNA. likes this.
  4. nasko9898

Знам, но се съмнявам да събера всичките изскачащи. Ако направя първите 3 задачи в читалището + 2 кошници и съм готов с 35-те игри. Засега това е планът, ще видя как вървят изскачащите. Само те ме притесняват:p. Ако вървят може и да се пробвам с реда.

Bamze likes this.
  5. buba62

buba62 Главен болярин

6. -niksan-

-niksan- Обсебен

Като задържиш мишката виждаш колкото ТО си натрупала.Това че не виждаш ТО до следвао ниво няма.

.TAINNA. and sm0uk3r71 like this.
  7. tanyamery

tanyamery Адмирал

Буба е вълшебница. Как се случва това, няколко часа след старта ?....Невероятно....

8. buba62

buba62 Главен болярин

tanyamery, поиграх си с колелото, не прекалено, 30-40 парти билета изхарчих, пусна +100% реколта и 3 пъти +1 растения, активирах два подаръчни пакета, то и повече си нямам, сложих +100% на диамантения слот за по-бързо разсяване. После доста супер тор и всеки 49 минути берях. Не ме домърза и харитата да разхождам. И се получи. В интерес на истината очаквах по-малко монети със звезда. Сега чакам последната реколта за днес, тя вече е без супер тор, не се полагаше повече да хабя.
    Приятна вечер, фермери!

9. tanyamery

tanyamery Адмирал

А аз някой път и по 100 парти билета завъртам и нищо....:cry:

10. buba62

buba62 Главен болярин

100 парти май никога не съм въртяла, днес имах 237 или 238 и си казах, че под 200 не падам. Да, имах късмет. Но +1 ми се паднаха от около 200 обикновени, скъса ми се ръката от въртене още преди началото на евента. Ако не бях уцелила +100 вероятно щях да активирам един бонус за +2 растения, кралицата си заслужава малко повече харчене на скътани ресурси, поне за мен.
    Като играх много супер тор и супер храна не хванах, но прилично количество сандъчета с билети за колелото, раздвах се и на фермерските монетки, успях да отворя предпредпред последната част на игрището, останаха ми само 2 пъти по 600 фермерски да събирам :cry:. Някой ден догодина вероятно xD.

.TAINNA. and tanyamery like this.
  11. -niksan-

-niksan- Обсебен

Не активирам подаръчен пакет когато растението е над 4 часа и 50 минути.Когато е под 5 часа береш с подаръчен пакет 3 пъти..
    Когато задачата е на острова всякакъв ресурс е безмислен,да се изпълни задачата по бързо.Освен първо разсяване със супер тор и тор на мими,второ разсяване само със супер тор..Това е ресурса използван от мен,на острова за тази задача.
    Дори да отгледаш много растение ,когато на острова няма мигновено поникване за изкачащи,многото растение отгледано за царицата си губи смисъла.Не е същата царицата като първите два пъти когато е пуснаха

12. tanyamery

tanyamery Адмирал

За най-големите мераклии обаче, този път има среден шанс за изскачащи при селектиране.

ПЕПЕЛЯШКА and .TAINNA. like this.
  13. pineapple87

pineapple87 Майстор

Този път реколтата не беше ограничена при парти билетите. От 250 завъртания - 2*200%, 4*100% и веднъж +1. Направо съм изненадан. Това не ми се беше случвало от много време.

14. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

от 100 селекции 79 фъркати

15. nasko9898

Откъде получавам най-голям шанс за изскачащите (полета,дървета,обори), или зависи от времето което отнема?
    Пр: Ако сменя 4 малки полета с манажерията, и в нея вкарам 4 обора дали ще получавам повече от изскачащите?

Last edited: Nov 12, 2021
    Bamze likes this.
  16. mushnu4ka

От времето и от това какво БП са заложили като шанс за изскачане съответно за растения/дървета/обори/работилници.
    Не съм пробвала с обори/работилници този път, но пробвах дървета и дълго растение и долу-горе еднакво.
    Принципно да, а по-конкретно - стига от оборите да изскача прилично количество изскачащи, ще го усетиш.

П.П. Изпитан метод - сеене на зеленчуци заедно с маска Бахама, лечебен мехлем и есенция на познанието, вода и тор. Пиши тук, ако си нямаш маска, все някой ще откликне и ще ти подари, старите играчи я имат в големи количества от един ред с облаци. Така примерно люляковия боб се намалява до време, подходящо за сеене през нощта.

tanyamery, nasko9898 and .TAINNA. like this.
  17. buba62

buba62 Главен болярин

:music::music::music:

А аз не активирам подаръчен, ако няма да ползвам супер тор.
    За мен не е безсмислено ползването на ресурс на острова в този евент, идеята ми не е била да свърша бързо, а да успея да взема от магазина всичко, което искам, което ми е интересно. След вчерашното форсиране карам бавничко без бонуси и само с вода и докъдето стигна, но вече съм сигурна, че всичко желано ще го взема.

.TAINNA. likes this.
  18. nasko9898

Мерси за изчерпателния отговор. Като гледам люляковия боб е бая далече от мен xD. Засега розите са тези с най-дълго време, ще си ги сея тях. Сигурно към края на събитието ще махна още 4 полета и ще сложа разсадника.:)

Bamze likes this.
  19. mushnu4ka

Чакай, чакай - какви рози на Бахамама? Нали в момента събитието е там.
    Че сееш най-дългото, с което разполагаш, то е ясно.

nasko9898 likes this.
  20. -niksan-

-niksan- Обсебен

Няма смисъл и от форсаж утре вечер съм изпълнил куеста само с вода и оборска тор.Взимам ъпгрейдите и другото до където стигна.Трупам ресурса и чакам по добри времена когато ще го използвам.Не си правя труда да разкарвам харита по полетата.
    Изиграх 34 игри от куеста ,взех ъпгрейдите и едното пиколо.
    В куеста ме чакат още 32 игри с тях ще взема и другите два сандъка.
    Май ще има време и за други неща от магазина.

Thread Status:
Not open for further replies.