Дискусия:"Кралицата на карнавала"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, May 29, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. didbabu

didbabu Стажант

Моля, ако можете помогнете с лентички... didbabu се пиша :)

2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ми аз си записах на едно лисче преди д апочна колко банана и супоер тор имам, и като приключих извадих от общото първоначалното, ама не се сетих да го направя с торовете. А монетките вчера ги изхабих понеже видях че обикновено врътване на колеото дава специална награда и реших че е само за събитието покрай дракона и накупих да има да въртя да въртя ...

3. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Знам , че мястото не е тук , но не намерих темата:) Не съм много сигурна, но трябва ли да ми бъде обновен “Фермерският магазин “за месец юни????:) Нека някой админ погледне.БЛАГОДАРЯ;)

ИД 53416977

4. milkoga1

milkoga1 Господар

Е,вий още малко ша поискате и лично SMS си да ви пращат...Ако четяхте,нямаше да пишете такива неща

-dd76- and .water. like this.
  5. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Аз си намалявам мащаба на браузъра докато свикна и така ловя максимално много неща. Не тичам по екрана и не ме хващат нервите. После вече мащаба не ме бърка. Дори се скъсах от ядене на компа тука два дена. То семки, бисквити, череши ...:)
    Най-много ми хвърли 4 банана и всичките ги хванах. Много съм доволна. Побързах да ги изхарча докато не са хванали пътя...:p

6. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Три дни ме замерва с какво ли не, ама от тези още не съм хващал. То, и лакомията не е добро нещо...

7. tterza

tterza Стажант

Този съвет е ценен, при мен сработи. Благодаря!

8. staneli

staneli Старши болярин

Точно това се пада, братко мой :). Засечи си какво хващаш, изчисли си по нивото, и ще видиш.

пп. Много щедра Кралицата, само това ще кажа, и по-честичко да ни посещава, винаги е добре дошла, защото ние фермерите сме гостоприемни хора xD. То туй идва малко като компенсация за опосканите ни ферми от поредицата евенти, дето ни оставиха почити без дъх /поне моята беше почти занулена от към ресурси на СТ, СХ и Тор Мими/. Ама добре се заредих де, доволна съм. :)

Last edited: Jun 4, 2017
    lyd_s_motika, dima73 and Gold_teror like this.
  9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Че аз имам в предвид че фермертите не се хвалят.. Иначе в инфото никъде не пише какво хвърля кралицата.
    По въпроса с оборите - ето какво ми се излюпи.
    оранжев маймунарник х2, оранжеви камили, тигри, фламинго, мравояд, Килимарница оранжева и лемури ++

10. StefanN

StefanN Стажант

Играя на кралицата, но много често забива. Приблизително на всеки 3-4 път и изгубих не само кошниците, но и спечелените награди. Какво правиме? Това благотворителна лепта ли е? Моля за проверка и възстановяване. Поне 50 кошници загубих. StefanNID: 1999242

11. staneli

staneli Старши болярин

Е как да не пише, даже и на предната страница са ти го копирали хората, ей ти го пак, копнато от инфото:
    "Кралицата хвърля и малки награди от 5 супер тор, 2 супер храна, 2 cpec.тор на Мими,2 дървесна тор,1 златен банан,3 фермерска монета също така и 40 ТрТО*нивото,50 ТО*нивото и 30 МП*нивото. Можете да продължите да събирате подаръци и лакомства и след приключването на задачата."

срес. може би значи спец.

Лемури???

12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Лемури, ленивци, все тая.
    В някой тайнствен обор и лемури ще въведат.

13. Tayra_Ferone

Tayra_Ferone Стажант

Откакто съм започнала да я играя тази игра за първи път ми се случва да имам повече банани отколкото мога да използвам.. Това е някакво чудо направо.. Да не говорим за ресурсите - по около 2000 броя от всеки..
    Кралице моя, поклон пред сияйното ти присъствие..

..koni.. and bubolina8 like this.
  14. amira

amira Обитател

Щедра е кралицата. Ако може да ни посещава два пъти годишно ще е безценна.

15. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Ще ми е много мъчно за нея честно да си призная :)

-helixme4o- likes this.
  16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Много ми се иска и на мен да се завръща по-често в бащината къща, дори и на 3-4 месеца веднъжxD:p:music:.
    Но едва ли господата от БП ще чуят молитвите ниxD.

amira likes this.
  17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

След отварянето на питомбата имам едва 15 златни банана, поне 4 съм изтървал заради забиване на кошницата, 3355 фермерски монети, взех реда и 5 билета з аколелото, но нищо не ми се падна, и около 70 броя супер храна. Вдигнах още веднъж нивоъто общо взето без да си правя труда да сея или бера. Ама това забиване много дразни.. Не стига че е само за 25 секунди, ми и на почто всяка игра забива. И не мога да мръдна кошницата. Понякога си е седяло и каквото падне - ппадне, много пъти е била почти празна.

18. lilimim

lilimim Активен автор

Проверявай(гледай) дали не ти излиза курсора извън картината нагоре или надолу. На мен ми се случи няколко пъти и тогава кошницата не мърда.

19. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Пробвах с Mozilla. На мен там не ми забива ;)

20. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Вече съм на финала.Единственото лошо нещо в това събитие е,че изкушава да проявиш- алчност. Брутална алчност.А това е ГРЯХ!!! И съгреших.Брутално съгреших. Срамувам се.Много!!!
    И срамувайки се искам да благодаря за това събитие на :
    Не на БП,а на играчите,които влагат реални пари в играта!!! Много са темите във форума,където тези играчи са подценявани,осмивани,обиждани... наричани ГЛУПАЦИ!!! Последния Топ беше парад на това.И не само там.Винаги при тежка задача една от темите за линч са кошниците и купуващите ги.....Сигурен съм,че такива играчи се боят да пишат и споделят и ги разбирам.Форумният фолклор е създал много погрешно мнение,че вкарваш ли реални пари в играта си втора ръка играч.
    Е, аз пък им БЛАГОДАРЯ!!! Благодаря им за ТОВА прекрасното събитие и емоции.Благодаря им,че благодарение на ТЯХ- тази игра съществува,има я!
    п.п.И да не забравите задължителното обсъждане на коварните планове на БП за бъдещето!!!xDНяма,как някой да не се изцепи , че : "много хубаво,не е на хубаво"xD

п.п.2 Богинята се превръща в най-култовото събитие.Забавлявайте се!!!:)