Дискусия:"Кралицата на карнавала"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, May 29, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Нима смяташ,че в 21 век някой от БП седи с лист и химикалка по форумите да пресмята,как да "прекара" играещите и да им ореже бонуси? Всичко за събитието ,като статистика излиза на екран! Не е нужно да им се докладва,ако това имаш предвид.Имат си анализатори,които следят това/на екран,не по форумите/ и така във всеки момент,в реално време се знае,какво става. Сървър по сървър... без да слухтят по форумите.Какво ще предприемат след тези анализи,те вече си решават.

п.п BUTTERFLAYS е много права.Смяташ ли,че нямат статистика за миналогодишното събитие,че не знаят,какво е станало тогава? И все пак го повтарят!?

2. johnnie75

johnnie75 Професионалист

Удължиха събитието до 05 юни 2017 23:00 ч.. Ура!

3. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

И аз се зарадвах. Може и да мога да поиграя с кралицата все пак ;)

4. .water.

.water. Обсебен

От 130кошници супер храна 220 супер тор 647 мими 218 дървесна 244 банани 101 монетки 321 при положение ,че ич не съм добра с кошниците бива .Има още доста кошници ама се уморих,а и мойто тинейджърче реши ,че всъщност не е чак толкова голям ,за да не се почерпим:)

5. didbabu

didbabu Стажант

Моля, яко някой може да ми прати хартиени лентички, didbabu се пиша. :)

6. neli5555

neli5555 Подрастващ автор

моля всички приятели и съседи да ми изпращат хартиени лентички, защото ккато върви досега няма да имам нужда от кошничките:oops:
    Благодаря предварително!

bubolina8 likes this.
  7. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Моля за помощ от хартиени лентички ....

8. rudo_bobi

rudo_bobi Подрастващ автор

всичко е добре, събирам чудесни неща с кошничките, кралицата е щедра. играта забива ужасно обаче. пускам игра...времето изтекло, а аз не мога да трепна кошничката. каквото е успяло да падне само в нея това е.....изхабих няколко кошнички. ще пробвам по - късно пак

9. tani1980

tani1980 Полубог

Пробвай с друг браузър.При мен най-добре е при Експлоръра.

sahara83 likes this.
  10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Аз съм с Модзила, нямам проблеми.

11. zorro58

zorro58 Главен болярин

тя стисната вече и от към кошници ..........ма ........нали статистиката.............

12. irina1952

irina1952 Прохождащ

Завърших двете платформи, но третата не и се отваря, а имам всичко необходимо

13. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Отново моля за хартиена лента, че няма да успея да си изиграя кошничките накрая :(

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Лява платформа, дясна платформа, средна част (стълбищата) - това се украсява.

15. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

xDxDxD
    И на менееее...

16. sahara83

sahara83 Познавач

И аз съм на Експлоръра и е добре.Изиграх сума ти кошници на веднъж и скоро ще почна да халюцинирам.;):p

lyd_s_motika and tani1980 like this.
  17. Самардапа

Самардапа Главен болярин

най-после и аз стигнах до щедрата кралица и имам въпросче - След като запълня тази стойност от 2500 ми изписва, че след завършване на събитието бонбоните ще бъдат разменени за ТОх и МПх - това означава ли че ако събера 10 000 бонбона и ми пише 22 000 ТОх ще ми даде 220М опит?

18. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Да, ама кой ти гледа...
    Ти сестро наша, първом напълни вигвама с 1000 СХ-ница, 1000 СТ-чица и 100-на бананчета. Точките сами идват.

-dd76- likes this.
  19. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Вожде - аз събирам точно това, което ме съветваш, бонбоните сами влизаш в кошничките....просто ми се стори нереално хубаво 200М опит, за това попитах :D
    П.п А и за МОЛ-а се опаричих....и него ще посетя

lyd_s_motika likes this.
  20. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Права си, че е нереално хубаво. След края на събитието един бонбон се обменя за 3 ТО и 2 МП:)