Дискусия: "Кралицата на карнавала"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от zwezdi4ka на 2.2.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. adi686868

adi686868 Стажант

ха, ха, аз съм я била изпълнила, но съм пропуснала стълбите, затова не ми дава да вървя на пред, сега трябва да мина втората платформа (стълбите) ей, голям зор с тоя карнавалxD

2. maurika

maurika Активен автор

Колко пари за супер тор , ленти и кошници трябва да се похарчат ,че да се мине толкоз бързо евента щото аз само с мотика не става:eek:имам още 6 задачи за решавне докато стигна до последната с бомбонитеo_O

3. -Youstink-

-Youstink- Подрастващ автор

Минах третата и втората платформа. На четвъртата задача на първата съм. Утре около обяд съм завършил с платформите... така като смятам ще го мина целия евент. Ама то няма как - аз почти не съм спал. :D Край - събирам 300 звездички, тия изскачащите са мъка голяма... Ще видим после какво става и с кошниците - на мен ми беше ясно, че ще затегнат кранчето като прочетат колко много неща дава...

ПП:
    Рози на малки полета дават доста.

4. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

що ми се струва, че играта краде кошници кът забиеo_O

5. Силвия

Силвия Подрастващ автор

Третата е в средата стълбите.

6. НИНА

НИНА Младши експерт

за пръв път май няма да успея с този куест, голям зор с тези големи количества лентички

7. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

На мен не ми достигат изскачащите хартиени рула.Моля за помощ:oops::oops::oops:

8. elona21

elona21 Стажант

На който са му останали хартиени ленти ако може да изпрати да завърша 2 задача.:cry:

9. nikol1611

nikol1611 Младши експерт

и на мен не ми достига тая тоалетна хартия ха ха ха ха ха
    ще взема от тоалетната дано стигне ха ха ха ха ха ха малко майтап да става
    ако някой желае да прати ще съм му благодарна това ми е ника

10. -niksan-

-niksan- Обсебен

от 50 кошници само на 4 пъти ми даде банани ,за това е казано човек не трябва,да се хвали.
    ни я бием тъпана на мегдана колко сме велики:mad:

Роналдиня харесва това.
  11. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Това че при теб не пуска не означава, че и при другите е така. Не е от тъпана, на сървъри е, при мен няма промяна от 50 кошници събирам поне 30 банана. Моята Мунка- маймунка не спира да хвърля от всичко достатъчно много. Ако няма банани има супер храна или торове. Това не е бъг за да се скрие това е предварително тестван евент и да си мислите, че са врътнали кранчето заради добри отзиви, извинете, но е наивно. Ще дадат колкото искат да вземем с хвалби или без.

п.п. Не се хваля, защото съм сигурна, че има други взели повече от мен, това е отзиви за евента, който е най-щедрия в историята на Фармерама.

desi232, bim177, mushnuk и още 1 човек харесват това.
  12. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

благодаря на каспаретка и звездичка за върнатите кошници:)
    мисля, че никой не го вълнува кой ко фаща всеки фаща кот може8)утре дан зукнеш и ти-.-
    що се отнася до евента копането си струва:Dдано се повтори като събитие:inlove:

tani1980 и Роналдиня харесват това.
  13. .water.

.water. Обсебен

Все си мислех ,че светулките и риболова биват ама този евент ги удари в земята.Толкова щедрост чак не е за вярване струваше си саденето и меленето. Пеперудката е права не знам дали е на сървъри или не от 169 кошници 134 банана 900 супер тор 400 супер храна 300 дървесна тор .

14. fogli66

fogli66 Стажант

моля за малко помощ за хартиени ленти.моля

15. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

браво пофали са бегай да спиш8)ей не са научихте бе :mad:

16. -wwall-

-wwall- Подрастващ автор

Моята тактика е следната:Докато поникват първите 5 или 10 броя,на едно от свободните полета,с мигновенното поникване на рози, събирам малко над половината от изискваните за изпълнения на евента изскачащи.Останалите си идват при обиранията на необходимите разстения.Преди малко хванах 10бр супер храна с една кошница :D

Последна редакция: 7.2.16
  17. .water.

.water. Обсебен

Не ми казвай какво да правя ако обичаш бъди добра да се въздържаш.Наклон не искам научила съм се да съм грамотна нещо ,което ти е чуждо.

18. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Няма вероятност да се оплача от този евент, вече не....

19. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

що тоз последен ли е8)

20. -niksan-

-niksan- Обсебен

Да евента е добър,доста точки направих и ще направя,нямало е такъв евент от към награди:)
    трябваше да измислят нещо подобно за рождения ден за да го отпразнуваме както трябва и да се помни дълго време:)