Дискусия: Ко-ко-коледно пиршество

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnu4ka на 21.12.20.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Ко-ко-коледно пиршество

В тази тема можете да споделите своите впечатления, стратегии и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятно пируване!
    Екипът на Фармерама

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За събитието ще са необходими:
    Жълта свещ
    5330​
    Лилава свещ
    8000​
    Зелена свещ
    8000​
    Кибритени клечки
    1480​

axmara, Bamze, pepa551 и 6 други харесват това.
  3. -niksan-

-niksan- Обсебен

Толкова ли е трудно да ги направят трито растения с еднакво време.

shiky, beti06 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  4. tanyamery

tanyamery Адмирал

За празниците евентите не трябва ли да са леки и лежерни ? Макар че и това събитие е две седмици и времето за изпълнение сигурно ще стигне.

Последна редакция: 21.12.20
    -mairon и ПЕПЕЛЯШКА харесват това.
  5. ТИН

ТИН Обитател

Хитро измислено ! За да си стоим в къщи !

shiky, bim177, kakata13 и още 1 човек харесват това.
  6. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

По време на празниците, евентите трябва да се изпълняват за минути, толкова ли е трудно да се дава нещо от плевнята, вместо да сеем, все пак ще трябва да се събираме около масатаxD, време е за малко веселба, да забравим за болести и карантини.

shiky, -dd76-, [[Fermerkaa]] и 3 други харесват това.
  7. ka-linka

ka-linka Пазител

Те не се сеят едновременно, така че има ли значение дали е еднакво времето или различно!

[[Fermerkaa]] харесва това.
  8. ludkovci

ludkovci Напреднал

Май ще предпочета софрата, пред мотиката! За сега съм на мнение да пропусна този евент! Весели празници на всички и здрава нова година!!!:inlove::D:inlove:

Amelita_, dedoto, -niksan- и 3 други харесват това.
  9. buba62

buba62 Главен болярин

Пропускам. Не заради софрата, тя няма да избяга, просто не ми е интересно.
    Само от дългото пълнолунието ще се възползвам, ако не забавя xD. И ще сея тръстика и опал за читалището.

-helixme4o- харесва това.
  10. metallica72

metallica72 Прохождащ

И евентите им станаха като играта,тегави с безлични награди!За коя награда да се боря за реда ли?Безсмислен.За някой сандък който обикновено дава най смотаната награда?Предпочитам да се видим с приятели и да се почерпим отколкото да бера глупости!Весели празници и наздраве!

pipeto7, Amelita_, shiky и 3 други харесват това.
  11. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Бeзинтересно, скучно - пропускам ...Ще наблегна на дезифектант - 45 градусов, домашен ! Наздраве, късмет и успех на всички !
    Дано Дядо Коледа помотне на БП и неговите "програмисги":p:p:p да оправят играта от тъпите, досадни и дразнещи дефекти>:(:wuerg::wuerg: на геймплея и да възстановят играенето със смартфон !!! Ако, разбира се, това не е част от новия здравен фашизъм - стойте си у дома и хабете повече време в безсмислени неща:wuerg::wuerg::wuerg: ...Съжалявам - НЕМА емотикон с маска... Шо тъй !?!

Amelita_, tanyamery, shiky и 7 други харесват това.
  12. Doremi

Doremi Старши болярин

Като писа маска, се сетих... една приятелка каза, че това била новата еротика - да видиш някого без маска...
    Ко-коооо-коледно пиршество - да да да... ама не във фермата. Искам малко да не ме забавляват с обсебващи евенти - шалтер долу. Гледам да си съхраня мозъчните клетки и не искам да се ангажирам с евенти, които не дават нищо (за мен). И е много бавно на моменти, все едно чакам на спирката да се преместя на друго поле. Иначе се радвам на флаша, доколкото може. Когато свикнем с нещо и го приемем за даденост, неосъзнавайки колко труд стои зад това, загубата е фрапираща.
    По Коледа стават чудеса, може пък "клиентът" да задобрее.

Amelita_, shiky, dedoto и 5 други харесват това.
  13. Bamze

Bamze Главен болярин

Смятам да играя. Наградните точки ще ми дойдат добре за сезона, няма да купувам такива от фермерския магазин. Редът за Небесната градина ми е ценен, моята градина се нуждае от обогатяване с редове. Ще започна от Пълнолунната част, за да мога да продължа да сея растения на Основното поле и Плантацията за сезона. После ще мина и през тях.
    Нека да е весело като ще е Коледно!:):):)
    Весели празници на всички, бъдете живи и здрави!:inlove:

[[Fermerkaa]], axmara, pile-pale и 3 други харесват това.
  14. dvdd

dvdd Подрастващ автор

Моля за проверка.Насадих петте зелени свещи и изведнъж изчезнаха от полетата.Рестартирах играта,но ги няма никъде ИД33025211

15. -sindi9-

-sindi9- Кандидат за признание

защо се пускат евенти след като играта не е в ред ,с това стоене на овцете на 55 % как ще се разсява

shiky и -dd76- харесват това.
  16. vida_bl

vida_bl Обитател

при мен е същото,само че са лилави

17. gimitko

gimitko Кандидат за признание

Тази игра бъгна съвсем>:(

miglen4e1971 и milena7004 харесват това.
  18. xari_myri

xari_myri Ветеран

мм да играта почти умря8)8)

miglen4e1971, Amelita_ и milena7004 харесват това.
  19. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Започнах, но при мен е голяма мъка, едва влязох, от поле на поле е ужасно да се премине, от играта ли е?
    С комбайн съм, но не става работата.

ПП: оправете играта, моля, не може да се играе>:(.

Последна редакция: 22.12.20
    miglen4e1971 и milena7004 харесват това.
  20. yanina494949

yanina494949 Кандидат за признание

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.