Дискусия-"Котешки хаос"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Каспаретка на 31.7.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Абе, тези кошници не са ли като бод програмитеxDxDxD.

2. -Защо-

-Защо- Напреднал

и по зле:)оти мое се ползват само от хора решили да дават кинти:pно и ние ще турим лебецо на паратаxDпък квото стане нали требва и декорxD

tani1980, Kalina_A и Valkaaa76 харесват това.
  3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Честно да си кажа, ако е само с копане за всички, може да се поизпоти човекxD, нооооооооооооо при тези екстри, които за мен са като киселото грозде:mad:, едва ли ще се видя в списъкаxDxDxD.

4. Kalina_A

Kalina_A Активен автор

Абе може и простосмъртни играчи да влезнат, ако платежоспособните са във ваканция в момента. Опъвате едно легло пред компа, местите хладилника да ви е наблизо, изключвате телефоните, натирвате си половинката и една седмица копате денонощно... па може и да сте в списъка.

Според мен утре ще се види още в началото кой плаща и кой не. Тия дет си плащат още първия час са в списъка

bilq76 и MARV3000 харесват това.
  5. rewasd106

rewasd106 Прохождащ

Аз да попитам за моменталното смесване. Тия 3 гулдена за меленето на 1 бр. подарък за котка ли се отнасят или за съответното количество заредено в мелницата.

6. Катерина

Катерина Прохождащ

Ето ви някои изчисления:
    Ако се сади непрекъснато 6 дни без почивка на малки поленца с щолен, самата невинност и супер тор може да се получи 279,360 ракита. които ще стигнат за 2,539 играчки и ще е необходима 93,120 бр. супер тор.
    Ако се използва и Мимина тор ще получи 465,600 ракита за 4,232 играчки.
    Успех на имащите супер тор, Мимина тор и мноооого свободно време.

Последна редакция: 2.8.15
    tanyamery харесва това.
  7. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

малко е но пък....ако имаш бързо поникване дай ги да натрупаш изкачащи сетне блъскай растение докато ти стигне времето и кот покаже но....рискуваш да е нахалост

Valkaaa76 и xari_myri харесват това.
  8. xari_myri

xari_myri Ветеран

то и аз такаси мислех чеса малко,ама сепак да попитам тъи като гледам направо се отказвам и отивам за риба:music::music::music:

feniks160, fermer4eto77, MARV3000 и още 1 човек харесват това.
  9. -Защо-

-Защо- Напреднал

тя ракитата ще е най малкия проблем,кълбетата ще са проблема ;)и мисля че най от значение ще е нивото на фермата изключение правят само фермите с кошници теа 135 кълбета в кошницата са ти едно обиране на дългорастящи,а 5 кошници и мотиката да изедеш немой ги стигна:(

tani1980 и sm0uk3r71 харесват това.
  10. Doremi

Doremi Старши болярин

За мен тази награда, дето са я направили да се бере на 24 часа, обезмисля безпощадното висене. А и явно искат да видят кои играчи са най-платежоспособни и също - желаещи да дават пари за такова нещо. Най-вече за бързото мелене на храна. Щото изскачащи - ясно, тор- ясно, ама за меленето... тука ще е меренето.
    Аз ще играя само евента и то по най-бързия начин, за да се наслаждавам на прекрасното лято. В кофа без дъно няма да наливам. А какво е гроздето - кисело или сладко и заслужава ли си - всеки както иска да действа. :music:

ProletY, Катерина, Мариана07 и 2 други харесват това.
  11. 0246

0246 Обитател

На мен лично много ми се понрави първия такъв евент, с прилепите, ако не се лъжа. Надявам се тези котки да са по-благосклонни към мен, отколкото бяха зайците преди време. А място сред първите 1000 в онлайн игра - предпочитам да вложа мисъл, време и усилия в нещо по-реално от виртуални постижения. Да са живи и здрави всички, които имат нужното време и желание :), аз явно не съм сред тях. Но пък стискам палци на всички желаещи от българския форум да се доберат с труд и пот до място в топ 1000 :) То отстрани е лесно да се подкрепя ;) на чужд гръб - и 1000 играчки са малко ;)

Мариана07, Doremi и MARV3000 харесват това.
  12. MARV3000

MARV3000 Ветеран

С копане и пот да стигнеш, да стигнеш, до къде да стигнеш :oops:
    Растението ще излезе, ама изскачащото - от БП зависи само -.-
    Мелница - мелете го това, а другата седмица се бръкнете за супер храна :music:
    То е ясно, че само платежоспособните ще са в този топ 8)

-Защо- и Мариана07 харесват това.
  13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За времето на куеста без никакви екстри могат да се смелят 1728 играчки.

Мариана07 харесва това.
  14. p_janeta

p_janeta Старейшина

То и аз май ще играя само задължителното. Имам малко супер тор, а и веднага след този евент са нублоните, може да има добри награди ...

15. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Нали съм на всяка манджа мерудия, да се изкажа и аз!
    Пожелавам успех на всеки, който реши да се пробва в топ-а! Аз ще се радвам на дребните неща, които котетата решат да ми пуснат по време на евента. Ще го играя до край, защото е лесен, а всичко е добре дошло. Само ми се ще да не ми остане горчивия вкус от рибешката простотия.

[[Fermerkaa]], MARV3000, 0246 и още 1 човек харесват това.
  16. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

да и тях ще ги глътне още първата реколтаxD

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

В един от чуждоезичните форуми има предложение всички да наиграят по 101 котки и по този начин всички играчи се класират в топ 1000. Де да беше реализуемо. Иначе като идея не е лошо.

tani1980 харесва това.
  18. tani1980

tani1980 Полубог

Аз за топ 1000 изобщо не се глася, не разполагам с толкова излишно време. Много ще се радвам за нашите, които влязят в него, знаем че има такива и то доста, а защо не и да спечелят. Ще им стискам палци на всички БГ играчи, независимо откъде играят, от все сърце им желая успех! :)

-Защо-, [[Fermerkaa]] и Valkaaa76 харесват това.
  19. dimi172003

dimi172003 Стажант

Нали знаеш вица за казана с катрана,че на българите дявол пазач не им трябва!!!Всички играят до 101 котета, но 1000 бг- фермери им го...... с по 102 котетаxDxDxD. Верно - нереализуемо е!!!!!

MARV3000 и -Защо- харесват това.
  20. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

я да попитам, че нали съм бавно загряваща:oops:ако реша да си раня котета за кеф след 100 за евента, автоматично ли влизам в игра за топа:)