Дискусия-"Котешки хаос"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Каспаретка на 31.7.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

едва ли трябва да се печели все пак,но пък кой знае дали със всичките им кошници накрая няма да гризнат дръвчето 8):D:D

pif4o335 харесва това.
  2. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

опитваме се....

3. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Всички, които имат котета колкото последния в топ 1000, ще получат наградата, дори и да са повече от 1000.

lilitooo харесва това.
  4. zwezdi4ka

Тази вечер е пуснат скрипт и трябва вече да са начислени всички неполучени подаръци при проблема в първите часове на събитието.

5. ProletY

ProletY Редовен

Пък на мене 5000 ТТО , 1 купон помощна техника 1 час, 1 купон помощна техника 48 часа и пай на пинки пай и мп,мп да ти се пръсне главата от мъхнати пенита. Е аз за нула време ги изхарчих,естествено.:p

MARV3000 и Торнадо73 харесват това.
  6. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Като ви чета, стигам до извода, че няма нужда да вадя оборите и стръкчетата от менюто ( не че са ми се паднали толкова много - 6 обора и 2 стръкчета), щото каталпа и бобри имам достатъчно, не ми трябват още :D
    Относно топ-а - шанс да вляза точно никакъв. Но доколкото са ми мечтите, осъществих ги - паднаха ми се много купони, които в момента са ми най - ценни. Смятам да играя до края, защото всичко дадено от котетата е смъкнато от БП :p

desi232, _Gem_, milena7004 и 5 други харесват това.
  7. tani1980

tani1980 Полубог

Тъй и аз да дам моят отчет от котешките награди до момента - 6 стръка, 10 обора /накрая ще ги видя какво ще излезе от тях / , 2 сандъка с инструменти, ТрТ и купони техника в изобилие и тук там пенита и супер - храна и около 5 чатнита. Като чета другите не е зле.

Знам че е още рано, но не ме стърпява БРАВО БЪЛГАРИ! Приемете моите поздравления и адмирации! :D

Последна редакция: 6.8.15
    MARV3000 и Торнадо73 харесват това.
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

До мен може би още не е стигнал :(.

9. zwezdi4ka

Имаш 20 бр. прибавени между 6 и 9 ч. тази вечер.

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не че съм усетила, явно са се омесили с изскочилите от полето и са отишли в мелницата. Важното е, че са пристигнали.
    Благодаря.
    :)

11. pif4o335

pif4o335 Кандидат за признание

Ама и ти си попаднал в една компания в топ-а :D Редом до теб в класирането е някой си "Спартакус" :inlove::p8)

sm0uk3r71 харесва това.
  12. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Викаш да не го минавам че може да ме мушни с някое копие :pxD

13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

хаха, ко мож го мини, че то там позицията е спорнаxD:p

[[Fermerkaa]] харесва това.
  14. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Мхм, към 220 брйки към момента.

15. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

То всяка позиция е спорна до края ;)8)

16. pif4o335

Абселютно!!! Подготвила съм се с едни 1500 дрънкалки за котки, като ги изиграя изведнъж ще има да ми дишате прахта от джапанките :music:

Торнадо73 харесва това.
  17. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ми саму започной овреме чи 100 броя се предават за 15 мин. питаш ли го Тинката как млати котееета,ко му посегниш и му грабниш титлата ш го фърлиш у депресияxDxDxD

pif4o335 харесва това.
  18. pif4o335

Почвам я :) Само чакам да ми се смелят последните 1499 дрънкалки :music:

19. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ми щом трябва...па ко няяш ко да правиш ела почной мойти,тряя питами някой админ саму даане на гигантомотики на колежки с цел собствен кеф и изгода не нарушава ли някое правило xDxDxD

20. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

всички са истински играчи, и тия с кошниците също:) А може и без кошници, стига да имаш супер тор и лалогулдени.
    А дали ще си на челното място или на последното, наградата е една и съща.:)

Последна редакция: 7.8.15
    dima73, pif4o335 и Торнадо73 харесват това.