Дискусия: Космически кораб Lunarama

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Sep 25, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Чудесна новина, станахме двама :)

2. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

цун........

3. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

гуш...

4. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:D:music:

5. Кратунка

Кратунка Подрастващ автор

Нещо не схващам явно започнах с 394 кабел и 698 високоговорител ,а сега ми иска по още около двеста броя от двата вида може би защото предавах наред?

6. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Благодаря, но можеше да ме компенсирате с по стотина кабела/говорителя, например /шегувам се разбира се/ !

7. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

59-60 кабела няма да ми стигнат, да завърша след 3 часа тази олелия:wuerg::wuerg::wuerg:май ще искам помощ от сателитките, но ще е платена:mad:120 лалота ще заминат на вятъра като нямам търпение е така:oops::oops:П.С чакам да узрее и последната реколта и го завършвам :p:p:p

Last edited: Sep 27, 2018
    .TAINNA., kakata13 and -niksan- like this.
  8. ti6o83

ti6o83 Прохождащ

Не мога да отворя асансьорите. Имам нужните продукти и контролерите са активирани. id20563327

9. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Трябва първо да дадеш 2500 моркови на квадратчето м/у първите 2 асансьора.

10. ti6o83

ti6o83 Прохождащ

Благодаря! Извинявам се за недоглеждането.

11. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Финиширах само анаконди не дадох разминах се и без тях o_O

.TAINNA., kakata13 and sm0uk3r71 like this.
  12. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Няма проблем и на мен ми се случва доста често, не ми отчита че съм цъкнала и си мисля, че е предадено а то не.

13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Тъй, и аз се нареждам при приключилите. Не изпълних само 4 задачки - с маниока, грозде, камили и мечки. И все пак прибрах мими торта срещу анаконди, имах - дадох, че и артисаха доста.
    И ей тъй за сведение - загадъчните обори във фермата, в комбинация с Х.К., много добро количество кабели пуснаха. (Отделно - мнооого материал за приближаващото се влакче xD.) А тази сутрин и ХХЛ дърветата много добре се отчетоха.

П.П. Изхабена СХ - 0, СТ - за две реколти на големи поленца и то само за да използвам по-пълноценно падналия ми се вчера бонус +1 за 6 ч., дървесна тор повечко издухах, но защото я имаше в по-големи количества.

.TAINNA. likes this.
  14. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Аз да питам.На палуба 1 съм отворила почти всичко без камилите , мечки и анаконди.Защо не ми дава да взема реда и цъкалката към нея , след като имам налична Нублония :eek: Кво ми липсва , че не схващам??????

15. milkoga1

milkoga1 Господар

Да не си с грешния асансьор?

лудакрава1 likes this.
  16. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Преди цъкалките Джея иска 345 колонки , а хакера 400 чипа . Ако си ги метнала проблема не е в твоя телевизор. :D8)

лудакрава1 likes this.
  17. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Бе де да знам де съм.Ошашавих се с тоя евент.Имам само един асансьор не отворен.Може и от там да е o_Oo_Oo_O

18. milkoga1

milkoga1 Господар

На палуба 1 има 2 асансьора,единия е за половината поле,другия е за другата половина.Не може с единия да се обиколи цялата палуба.

.TAINNA. and лудакрава1 like this.
  19. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ако говориш за палуба 1 не съм Трябва първо тях и после ще ми даде другото.Оффффф :cry::cry::cry:

-helixme4o- likes this.
  20. milkoga1

milkoga1 Господар

аз нещо не схванах за кво иде реч?