Дискусия: Космически кораб Lunarama

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Sep 25, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mi6elina84

mi6elina84 Guest

Дано да е така!Извадила съм всички дървета.Тук там имам оборче-рядко.Но съм извадила XXL дърветата.Не знам дали това има значение.

Ааа сега видях ,че трябва да са обикновени.Ще си ги обера след 4 часа и ще сложа обикновените,но с тор за да станат по-бързо.

2. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

махай всичко друго и само дървета устави обикновенни обери си утре само там и колкото не ти достигнат си пращай от сателитките а в основната остави дърветата за кралицата

.TAINNA. and mi6elina84 like this.
  3. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

И аз приключих. Тия чипове ме поомотаха, но редът е нареден и активиран. Уф!

kakata13 and .TAINNA. like this.
  4. choko_59

choko_59 Знаменитост

здравейте здравейте.добро утро.брейй голям зор голямо нещо но го приключих това събитие.пет полета с дървета обрах току що и взех реда.ами пенитата .ужас.имах 126 милиона останах със 88.крепи ме това че целта оправдавала средствата. така че ура ще извикам а за другото после ще мисля.приятен ден на всички.

5. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Пак тънко си минал! ;)
    Тъй тъй те парите са за това да се харчат. Пък МП още повече!
    Ще си ги набавиш пак.
    Браво на теб! :)

kakata13 and -niksan- like this.
  6. amira

amira Обитател

И аз неглежирах броя на падащите от дърветата, та финиширах преди малко, чак и няколко високоговорителя ми останаха, но сега запретвам ръкави и започвам следващия. Няма спирка :)

kakata13, -niksan- and [[Fermerkaa]] like this.
  7. ludko52

ludko52 Активен автор

Нещо го закъсах, трябват ми 14 висикиговорителя, моля, който може да помага:inlove:

8. elei52

elei52 Кандидат за признание

9 високоговорителя не достигат, похарчих и лалотата

9. ludko52

ludko52 Активен автор

Благодаря ви приятели, успях с ваша помощ. Подредих реда, сега ще продължа напред с другите задачи.:D

tanyamery, kakata13 and DILQNADELI like this.
  10. elei52

elei52 Кандидат за признание

Ура, редичката е готова, благодаря ви!

11. -sheherezada67-

-sheherezada67- Редовен

не ми достигат 18 високоговорителя за редчето,може ли да ми помогнете добри съседи

12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз за малко да не успея . Всичката дървесна тор замина, сега дърветата ще я карат на саморасляк.
    А като статистика- 192 кабела в повече - без да минавам сребърна и диамантена задача при помощния с животинките.
    613 нуболония в повече - без да съм предал ананасите и маркуята в златото.
    134 чипа в повече
    и само 3 високоговорителя горница.
    Така че и без ръсене на супер тор и без харита-марита може да се приключи.

13. -sheherezada67-

-sheherezada67- Редовен

благодаря ви добри фермери,още 12 високоговорителя трябва да измисля