Дискусия:Комикс 8

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 24.3.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
 1. bayVasil

  bayVasil Знаменитост

  Това с изскачащите няма никаква логика, аз съм на по-малко ниво от жената, купите са ми с по-малък ъпгрейд от нейните а на евенти с изскачащи при едно и също сеене, ядене и т.н., при мен изскачат доста повече предмети от колкото при нея. Само при сеене на карамфили имаме разлика, че при нея са облагородени да стават за по-кратко време а при мен да дават повече ТО. Няма да е зле някой от екипа да изкаже мнение, дали влияе облагородяването на изскачането.
   
  baiete и [[Fermerkaa]] харесват това.
 2. desi232

  desi232 Посланик

  моля за чаша.благодаря предварително
   
 3. staneli

  staneli Старши болярин

  Два резервоара се паднаха, а оборът е пълна скръб - оранжев овчарник и да ви кажа честно, въобще не се изненадах. Вече като че ли не ми и пука какво ще се падне, просто играя по инерция и гледам по-бързо да го отметна като приключено и това събитие.
   
 4. dj_1

  dj_1 Подрастващ автор

  щастлижец на мен ни един не ми се е паднал па да не говорим,че от 2 седмици и от полетата не е изкочил. а за пукането и на мен отдавна спря да ми пука.то всичко взе да се комерсиализира та лалота да си купиш и реални пари да дадеш.а анкетите ги правят само да се ориентират какво искаме за да направят точно обратното.за какво да ни пука?:(
   
  billy97 и patetoilieva_9 харесват това.
 5. [[Fermerkaa]]

  [[Fermerkaa]] Посланик

  Ха, това с облагородяването го бях забравила, че съществува. Добре, че го спомена, защото открих, че имам няколко, хубави екстри от розите, които мога да ползвам и по неизвестни за мен причини не съм ползвала до сега. Сложих и от карамфилите да видим какво ще ми се падне. Та, благодаря за напомнянето. :)
   
 6. ПЕПЕЛЯШКА

  ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

  Според мен, целта е да купуваме супер тор, тор на мими, да торим всяко засяване, за да има време за 26 000 бройки и да можем да сеем дългорастящи за изкачащи предметиxD, не напразно лети самолетчето, хората мислят за насxDxDxD.
   
  shiky харесва това.
 7. Valkaaa76

  Valkaaa76 Знаменитост

  Да се похваля - от загадъчните обори - така дългоочакваните жаби. Но как ще се справя с чашите, просто не знам. Още 100бр., да завърша 4 задача, а за 5 мисия невъзможна!
   
  [[Fermerkaa]] харесва това.
 8. -niksan-

  -niksan- Обсебен

  имаш време,не се предавай:)
   
 9. baba17070

  baba17070 Стажант

  къде са мустаците
   
 10. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

 11. Dred70

  Dred70 Стажант

  С малко закъснение - 3 резервоара от инстументите ми пусна.
   
 12. Valkaaa76

  Valkaaa76 Знаменитост

  Разбира се, че няма. Надеждата умира последна!
   
  krassimira харесва това.
 13. baba17070

  baba17070 Стажант

  произвеждам мустаци но ги няма
   
 14. baiete

  baiete Болярин

  Да споделя и аз относно чашите . Не използвам нищо освен купите на дървото при започване на куеста бях на 27% благодарение на кукувиците и вложени 3500000 мп ги дигнанах на 30% . Остават ми 330 чаши да го завърша . така като гледам и горница ще останат . Кукувиците са най достъпни и на моя пазар ги купувах между 53 - 99 мп отчитат при предаване по 153 . За 15 са нужни 36126 х 70 = 2528820 мп голяма далавера иначе ги бях застопорил тези купи . Само 1 ден стъпих на педала след обирането на карамфилите на малки полета ми даде 110 бр. после 2 пъти развъждане с супер тор и тор на мими на дините и тиквите на голями полета и завърших деня с 150 чаши . За вечерно дини на малки полета доволно без зор съм на 5 задача ;)

  п.п. И най-важното без инвестиция на финикийски знаци :p
   
  Последна редакция: 28.3.15
  -ivo654-, kukuruku1975, Valkaaa76 и още 1 човек харесват това.
 15. Привет, провери дали произвеждаш мустаци в Мустакарница (построена в Работилницата в града) или произвеждаш кукувици в Кукувичарник. Ако не си се объркал/а - за проверка е необходимо ИД.
   
 16. nik76112

  nik76112 Напреднал


  Господ здраве да ти дава, не бях се сетила, взех 3 купи, още две ми остават до края, но цената сега скочи , ще почакам:p.
   
  baiete харесва това.
 17. Kalina_A

  Kalina_A Активен автор

  Този път и аз виждам зор с изскачащите - разсях се късно, не сея на бахама и въобще малко мързеливо я подкарах. Ама и се чудя тая последна задача за какво ми е толкоз, че да си давам зор? То важното е редът да вземем от предпоследната задача. :)
   
  xari_myri харесва това.
 18. dorka.68

  dorka.68 Стажант

  Здравейте,аз ли нещо пропускам-за какво са ви тези резервоари,имам 22бр. в плевнята, от 1 задача нямам нито един и мисля,че не са толкова важни.Чашите излизат нормално при мен-купите са ми на 27 и мисля,че те са най- важни за изскачащите. Тук прочетох за облагородяване,зная,че е във фермерската къща,но бих желала да прочета повече информация за това,ако има.
   
 19. Привет, резервоарите са необходими за построяване на производството на хамелионите. И инфо за облагородяването - клик.
   
 20. denislav4o216

  denislav4o216 Напреднал

  Какво е това време не мога да разбера? 24 часа! Какво, заради това и през ноща ли да ги обирам? Поне да бяха 10000 точки, а не 65000. Невъзможно е!
   
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.