Дискусия:Комикс 8

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 24.3.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
 1. metalABV.bg

  metalABV.bg Активен автор

  Благодаря за съвета.
   
 2. Dila1111

  Dila1111 Обитател

  90% от полетата съм изтрила и насагала полета за насъждения, но пак не виждам как бих събраха 65000 за 24 часа...
   
 3. metalABV.bg

  metalABV.bg Активен автор

  Погледни дискусията за комикс-6 там всичко е обяснено, а и в началото на темата има много полезни съвети.
   
  Dila1111 харесва това.
 4. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  Лесно се събират точките........плодородни полета засети със дългото растение + мармалади даващи ТО + домашните любимци :)
   
 5. kaka_Galq

  kaka_Galq Подрастващ автор

  за чашите съм съгласна ,че пак са много, но за растенията не мога да се съглася в това събитие поне се сее на всички полета, а на предишното само на две
   
 6. Dila1111

  Dila1111 Обитател

  Да бре, всичко съм активирала, ама да видим, а с тези плодородни полета колкото и да смятам не ми излизат на сметка хахахахаха, ако икса някой да ми обясни мерси, ама досега не съм го схванала и предишния ивент така се попрецаках, ако нямаш активирани бонуси , те ти дават по-малко от нормалноти полета за същото време ?!...
   
 7. Плодородно поле (без никакви бонуси, руни, любимци...) с кубична диня дава 96 то, а с кубична тиква - 64 то.
   
 8. gugutkata.65

  gugutkata.65 Стажант

  Абе хора кво толкоз сте се притеснили за първата задача колкото ТО направите толкоз голяма работа .А пък и те едни награди не си заслужава толкоз тормоз. Правете бройката на растенията и продължавайте нататък . За мен плодородните полета не са решение защото отнемат много повече време и дават малко бройки от растението (изключвам торене със супер тор)
   
 9. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  Последна редакция: 26.3.15
 10. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  опс изключих мимито :oops:xDизвинявай
   
 11. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  тук се искат Точките Опит при обиране на посевите, а не бройка. Засей всички полета и когато са готови за обиране, тогава стартираш и задачата. Използвай и някои мармалади и подобни продукти, дето дават повече точки /ябълково-тиквичков пай 60%то/
   
 12. gugutkata.65

  gugutkata.65 Стажант

  Аз искам да задам един въпрос.Розовия пай който увеличава времето на бонусите как пресмята удължението с 30 % от първоначалното време на продукта ли? И има ли значение кога ще бъде поставен в началото или в края на изтичащото време на съответния продукт от занаята?
   
 13. Привет, може да се използва в която и да е фаза на активирния бонус. Увеличението на времето се пресмята от основното време на използвания продукт, напр. тече времето на 2 бр. ябълково-тиквичков пай (2х18=36 часа), до изтичането на времето остава например само 1 час, след използването на пинки пай увеличението се изчислява върху 36 часа, т.е. времето на бонуса се увеличава с 10 ч и 48 мин. Само има горно ограничение това увеличение да е максимално 200 часа.
   
 14. gugutkata.65

  gugutkata.65 Стажант

  Благодаря ви за отговора!
   
 15. KARAKONJO

  KARAKONJO Адмирал

  Хайде хайде. Говорете за себе си. Изобщо не е лесно да се изкарат тея точки. За да хапваш венци и от пекарството нещата трябва да са отворени и постропени, иначе просто си седят в певмята. А мармаладите струват майка си и баща си. Да не ги кова тея пари. Събрах малко като си продавах магаретата в предния куест. Няма да ги харча сега за нищо. Торта също ми свършва и не мога, а нямам и желание да се занимавам. Старах се заради особените дървета и ми се паднаха лимони дет ги имам бол и една гола трънка. Не мерси.
   
 16. AIDA_78

  AIDA_78 Главен болярин

  Не го приемай за заяждане, но всички ние се борим за тия голи трънки, така че единственото, което мога да кажа е Честито!

  По темата с точките - този път заложих на плодородните полета, но пък имах понасъбрана супер тор. Но така или иначе я използвах, защото днес когато бях решила да започна задачата, се оказа, че деня ми ще е понатоварен. Мисълта ми е, че от плодородните полета плюс всичките глупости, които изядох, от едно обиране изкарах малко под 40000 точки. Ако имах времето, щях да се справя и без второ засяване на плодородни полета.
   
  -helixme4o- харесва това.
 17. dididin

  dididin Младши експерт

  Здравейте, аз снощи засадих дългорастящи дини, сутринта активирах 60% плюс 30% бонуси, други нямам и обрах, пак насадих дългорастящи дини със вода тор и супер тор, преди малко обрах и имам около 40 000 точки, сега съм на тикви със супер тор и после пак дини и предполагам че ще приключа. Отделно имам няколко обори които не съм махнала, дърветата и секвоите също не съм махнала и на острово имам 10 полета за засаждане, не ми се занимава непрекъснато да ги махам и слагам особено дърветата. Дано съм била полезна.
   
 18. Dila1111

  Dila1111 Обитател

  Абе, я у дивото и за тая 1ва задача няма да си давам труда пък толкова, мишки та мишки, стига с тия мишки бе !
   
 19. НИНА

  НИНА Младши експерт

  от както е пуснат този куест играта е много бавна и постиянно се въртят слънчогледи и много бавно се минава от поле на поле.
   
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.