Дискусия:Комикс 8

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Mar 24, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. milena7004

milena7004 Велик майстор

Много благодаря на всички които ми помогнаха ! За съжаление не завърших куеста но както е и в живота " невинаги получаваме това което искаме"!

2. NUSHKA74

NUSHKA74 Прохождащ

Здравейте искам да попитам каква е изненадата като завършим куеста защото при мен няма изненеда дори и малка
    И в края на събитието има мъничка изненада за вас..

3. NUSHKA74

NUSHKA74 Прохождащ

Голяма изненада нямам думи.Благодаря за отговора.

4. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Лично за мен изненадата ми не е от куестът а че толкова хора още се ловят на въдицата на БП че ще има нещо по различно от картинки за оцветяване накрая :)..........както неведнъж съм писал разчитат на реални пари а дават детски награди,и ако това не е против всяка логика здраве му кажете :)

5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Нали знаеш, НАДЕЖДАТА умира последнаxD,откъде да знае човек, че БП не са решили наистина да ни изненадат с някоя вълча пещера или кивиxDxDxD.
    МЕЧТИ, ТЕ ПОНЕ СА БЕЗПЛАТНИxD:p.

6. zorro58

zorro58 Главен болярин

вместо да дадат информация за новият евент утре , те седнали глупости да правят, ама що ли се учудваме .......и продължаваме да очакваме нещо умно

FrozenKiss likes this.
  7. cecka66

cecka66 Прохождащ

Знам, че БП обичат да ни затрупват с едни и същи обори и затова реших, че е първоаприлска шега когато тази сутрин освен редовните котки изкочи КИВИ :D

krassimira and FrozenKiss like this.
  8. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Днес проверявай от време на време, да не вземе да изчезнеxD, знае ли човек, все пак е 01.04:p.
    Да ти е честито, късмет си е да ти се падне такъв обор:music:.

cecka66 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.