Дискусия: "Коледни нощи"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 21.12.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. bai_mile70

bai_mile70 Стажант

Честито рождество фермери желая ви здраве, късмет и много спечелени евенти:):music:

маринката74, pepa551, eva-mina и 2 други харесват това.
  2. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Здравейте фермери. Весели празници. Искам да попитам от къде може да ми се падне тая къртица, че взех работилницата за платната :)

маринката74 харесва това.
  3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Има обор за къртици при загадъчните обори, но мисля ще вече не се падат.

4. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

от пит ще си намериш

5. .poli78.

.poli78. Активен автор

Честито Рождество Христово! Искам да споделя колко съм разочарована от загадъчните дървета на острова и на фрмата, а за загадъчните обори какво да кажа - вдигнах кръвно - от тук нататък да си стоят в инвентара, когато се паднат от куест или от каквото и да е - няма да ги слагам на полето за да ми е конфортно!

6. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Аз пък се радвам на всичко де що ми се пада от подарени загадъчни! Винаги рано или късно ще влезе в употреба - я на ПИТ, я за влака, я просто да ги подаря на някой нуждаещ... Естествено чаках да ми се паднат невестулки. Е, не ми се паднаха, но пък розовите пуйки позамазаха положението! :p

fermer4o888, Valkaaa76, pepa551 и още 1 човек харесват това.
  7. pepa551

pepa551 Анализатор

ЕХЕЙЙ наистина стават чудеса имам си еленче:)Дори не повярвах и два пъти цъкнахxDxD

Valkaaa76 и AIDA_78 харесват това.
  8. nik76112

nik76112 Напреднал

Падна ми се невестулка, другото е боклук.

milkoga1, bim177, .water. и 3 други харесват това.
  9. -helixme4o-

-helixme4o- Редовен

От цялата работа излязох леко разочарована ,но имам за утеха оранжеви лисици и нолина,другото -както винаги -череши и амхерстии,палми пандан,че и кокосов орех.За тази година май това беше берекета.

10. elena12345670

elena12345670 Стажант

Много съм разочарована! На 98 ниво съм по-големи глупости едва ли е получавал някой. Нямам още хипотам! Направих всички задачи в Читалището, като си го закупих от пазара - няма да ме уплашат. Да си го колекционират! Играя за удоволствие. Нека не съощават, че е до късмет в живота съм голяма късметлийка!

11. bim177

bim177 Обитател

и аз съм готов със авента и чакам да видя какво ще излезе от дървета и обори / чакам дъждовник и невестулка :) /

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Стискам палци да ти се падне невестулка, но дъждовник не чакай, той не се пада от загадъчни стръкчета, беше награда в един куест със селекции.

маринката74 и bim177 харесват това.
  13. bim177

bim177 Обитател

благодаря муши

14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз за последен път садя коледни звезди, да видим как ще събера изскачащите - 268 ми трябват и то без да мина 1 от основите. Дано за новогодишното бучкане да са по - малко бройките все пак трябва и да празнуваме, не да тичаме под час да разсаждаме/обираме реколта.

lu4o, pepa551 и маринката74 харесват това.
  15. Пума~`

Пума~` Ветеран

Приключих с куеста. Успех на всички и весели празници :)

.water. и pepa551 харесват това.
  16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Нищо интересно, не съм и очаквала кой знае какво, затова, за следващия куест, искам стойността на оборите и дърветата в ЛГ, ще бъда удовлетворена за голямото копанеxDxDxD.

-dd76-, lu4o, -helixme4o- и 2 други харесват това.
  17. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

Да се похваля, и аз приключих. От оборите най-накрая ми се паднаха едни елени :inlove: Аз събрах най-бързо празнична звезда- сеех на плодородни полета( коледни звезди) със супер тор,стават за около 10 часа( на поле излизаха около 50-60 бр.) купите са ми на дървото(непълни). Ако някой не му достигат,няма много време нека пробва:)

..koni.., AIDA_78, [[Fermerkaa]] и още 1 човек харесват това.
  18. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Оранжеви бобри и щрауси, взовец и броненосец. Имам да садя още 3 обора.
    Дръвцата - захарен клен XXL,кайсия XL, маслина & японска мушмула XXL и вишна XL
    Остров - ачачайру XXL, анона, кашу, амхерстия и баобаб XXL
    Така като гледам на никой не се падат тея пусти невестулки.

-helixme4o- харесва това.
  19. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Честита Коледа фермери :) Приключих го бързо куеста, китайчетата са изтървали изскачащите нещо :) От оборите и дърветата нищо читаво не излезе ... да видим дядо Мраз какво ще ни донесе в чувала с подаръците :)

AIDA_78 харесва това.
  20. pepa551

pepa551 Анализатор