Дискусия: Клиент на Маца

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Jul 30, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Самардапа

Самардапа Главен болярин

И аз комши имам 6 кучета, но да видим малките наградки, а и така и така имам растение за още 30 отвари, ще играя...само чувалчета да има :D....тази нощ слагам розовичко, че е 11ч растежа и утре сутринта редя 2 полета с дървета и до там....каквото падне от тях това е...

Last edited: Aug 1, 2020
    .TAINNA. likes this.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

абе то и аз сях безумно без да смятам и растения имам, чувалите за парички са ги запазили. БП ще ги пълни с нашите парички от кошниците. Ама няма да го огрее xD

[[Fermerkaa]] likes this.
  3. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Ааааааааааааааааааа, не с лошо, комши, аз съм взела бутика за вълшенки пръчици и имам 2 деления до редчето, кошниците да си ги държат за Великден, да ги пълнят с яйца :p

kakata13, .TAINNA. and tanyamery like this.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xD и аз съм до там, ама лош БП не пуска кранчето, а кошниците да си ги пълнят сами без нас ;)

5. buba62

buba62 Главен болярин

98 чувалчета не ми достигат до редичката
    с нея ще успея, но последната награда е под въпрос
    не е толкова привлекателна, ще преживея и без нея

.TAINNA. likes this.
  6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

И аз мислех като теб, но с дългите в лунното успях и прибрах маца в кацата :D
    Ако можеш дай напън с 8 или 6 часови ама голи полета без нищо и ще успееш. От 6 часовите ми пусна сега 115 чувала. БП се е смилил малко ;)

7. buba62

buba62 Главен болярин

Преборих се и за последната награда. И то не с дългорастящи растения. Сеех това, което имам най-малко. Последните 39 бр. ми изскочиха от кукленско око.

choko_59, .TAINNA. and kakata13 like this.
  8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

казах ли ти? Печена си. Знаех си, че ще успееш :D

9. troi333

troi333 Активен автор

Дори и не предполагаш колко :p

.TAINNA. likes this.
  10. buba62

buba62 Главен болярин

Да, стискаше ми палци, даваше ми надежда итн итн итн
    Здравей, другата печена ;). Щом казваш сигурно е така xD.

.TAINNA. likes this.
  11. фермерчетовики

фермерчетовики Професионалист

Много моля за помощ. Трябват ми 10 чувалчета за да взема реда. ника е същия без интервал

Купих си ги и взех реда:oops::oops:

П.П. Благодаря на отзовалите се.

Last edited: Aug 3, 2020
  12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

колкото печена пуйка или кокошка, е, може и някое друго пернато :D ама е силна в играта ;)

нали не ти посиняха палците? не като моите xD

kakata13 likes this.