Дискусия: Кичозно кацане на Марс

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Aug 10, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Кичозно кацане на Марс

В тази тема можете да споделите своите впечатления, стратегии и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

ПолеВидКуест 1Куест 2Куест 3Куест 4Куест 5Куест 6Всичко
    Космически шлемОсновноИзскачащо235----------235
    Космически кактусПустоРастение--19852100------4085
    СиренеОсновноИзскачащо----245------245
    Растения "Топки със сирене"ПустоРастение------13501364--2714
    КислородОсновноИзскачащо--------246--246
    Електрическа звездаПустоРастение----------235 1935235 1935
    * Без гаранция за неповредено сметало

Last edited: Aug 10, 2022
  3. ka-linka

ka-linka Посланик

Електрическата звезда само толкова ли е? За растение ми се вижда много малко...

4. mushnu4ka

Да, толкова е.

П.П. Вече не е толкова, има промяна.
    :cry:

Last edited: Aug 10, 2022
    ПЕПЕЛЯШКА and ka-linka like this.
  5. buba62

buba62 Главен болярин

Не е това любимия ми тип събитие, никак даже, но играя.
    Отглеждам животни, сандъчетата с храна добре ще ми дойдат. И други дреболии има в наградите, които не отказвам.
    Приятна вечер, фермери!

[[Fermerkaa]] and bomberabg like this.
  6. ka-linka

ka-linka Посланик

:cry::cry::cry:

mushnu4ka likes this.
  7. dedoto

dedoto Адмирал

всички събития на основното или и пустото8) тва само на пустото ша сеим:wuerg: ко ни ма домързи да разчистя малко обори може и да поцъкам :(че тея 24 часовите и без това не ги харесвам :sleepy:особено в работни дни 8)а и от моита камбанария реда не си струва тормоза 8)а и предното бъгаво събитие ми беше повече от достатъчно

8. -niksan-

-niksan- Обсебен

Поне ще продължа ,да си почивам:).Мислят за нас. Реда е много тъп за менxD

9. ралицаник

ралицаник Кандидат за признание

И аз този път почивам,редът и на мене не ми харесва,време е за отпускарско настроение. Успех на всички.

kakata13 and dedoto like this.
  10. Bamze

Bamze Главен болярин

Това лято фермерският ентусиазъм е спаднал почти до нулата. Почивам си и туй-то.
    Хубава почивка на пасуващите и приятна игра и успех на играещите!

11. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Куестовете са лесни, реда дава всеки ден по две кошници с храна, пък аз нямам навик да меля храна, затова ми допада, но не обичам такива задължаващи и зависещи от времето евенти. Особено пък на 24 часа. Но ще играя, по навик, дано не забравям до 15 часа да вляза и довърша куеста. xD Включени и съботата и неделята.... гадост.:sleepy:

12. tanyamery

tanyamery Адмирал

Колко хубаво щеше да е денят на дърветата да е в събота, а не утре.:cry::cry::cry:
    Макар че, сега като се замисля, ако тази нощ някакви дървета преспят на основното поле и утре се оберат между 11,05ч. и 14,55ч., би трябвало да дадат доста добри изскачащи....според мен.....все пак 400% + са си четиристотин процента...

Last edited: Aug 11, 2022
  13. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

но дърветата имат 400% за точки опит, не за повече изкачащи....или аз не схващам мисълта ти:oops:
    Аз похарчих малко супер тор за изкачащи, но имах и други бонуси за повече реколта, тъй че не беше за изпускане. Събрах си доста елда за куеста.:music:

.TAINNA. and tanyamery like this.
  14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Тези куести не са лоши, хората са дали стикер, ред,ЛГ и за по-смотани неща съм играла, но нещо много бавна играта, явно си почива и тя.

15. tanyamery

tanyamery Адмирал

Защо и като играхме "Отпуск на брега" и сега вълшебните дървета не дават изскачащи ?

shiky likes this.
  16. p_janeta

p_janeta Старейшина

Не търси логика, просто така са решили. Не е грешка.

tanyamery likes this.
  17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Тоз куест го започнах с желание, но остарях с 5 години, направете нещо като хората, 20 минути не ми се отваря да предам растението.
    ИД: 2967355
    някой да ми предаде стоката

18. mushnu4ka

Привет,
    Ами куестът е завършен на 2022-08-16 в 19:40:11 ч., включително редчето е запълнено и обрано.
    Приятна вечер!

19. buba62

buba62 Главен болярин

Приключих. Не ме затрудни като изпълнение, но не ми беше приятно да съм все концентирана и да не забравям, че трябва да играя пореден ден. Но имах нужда от точките за сезона, затова се напъвах най-вече, както и за реда.
    Наздраве, фермери! Време е за бигири бигири xD.