Дискусия: Килограми за сваляне!

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Feb 2, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Моля, приятна игра!

2. ka-linka

ka-linka Посланик

Някой пробва ли да сменява курса на обмен на монетите? Никъде няма в инфото за всички ли ще е еднакво или според нивото на фермата. Цветните монети при мен излязоха едно към кесим - 5-5-2. Иска ми се да взема първо синьото и розовото цъкалета, че за оборите и сандъчетата трябват повече монетки.

milena7004, .TAINNA. and munci1991 like this.
  3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

За курс 2:1 - ст-ст 1 850 000.
    За курс 1:1 - ст-ст 3 300 000.

П.П. Съотношението при мен е 19:23:16, ще видим как ще се промени докато играя (до вземането на всички награди срещу монети със звезда със сигурност ще играя - заради спорта xD).

Last edited: Feb 3, 2021
  4. ka-linka

ka-linka Посланик

Благодаря, слънце! :inlove:

P.P Трите цъкалчета вече са на полето да помагат на монетките, до утре вечер трябва да взема реда, но ще играя до края, има какво да се вземе.

Last edited: Feb 4, 2021
  5. biberon4o25

biberon4o25 Активен автор

63 монети със звезда :) продължавам да играя

6. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Явно е минал ъп на Юнити и сега Четинко, на който даваме дъвка, е правилно позициониран, а не в средата на полето, но...наградите/монетите/, които получаваме като награда не се визуализират. >:(

лудакрава1 and .TAINNA. like this.
  7. tani1980

tani1980 Полубог

Така беше вчера през Мозила, но днес си се виждат.

.TAINNA. and лудакрава1 like this.
  8. ka-linka

ka-linka Посланик

Определено съм доволна от това събитие, две дървета Туле вече си имам, а още не съм взела всичките загадъчни. Ще излюпя наличните ми обори за сънливци и ако не се пръкне, спирам с дърветата, ще обменям монети, за да взема и останалите загадъчни обори. Редчето ще стои празно до края на събитието, ще си използвам цъкалчиците максимално на полето.
    За мен си струваше! Успех на всички!

9. Самардапа

Самардапа Главен болярин

И аз съм доволна от събитието! От 15 тайнствени - 2бр Дървото на Туле, 2бр Бяла топола, 1бр Меден скакалец и 3бр Дърво на желанията...от събитието ми остава да взема още 1-2 нещица и вероятно утре приключвам със всичко и нареждам редчето.
    На една сътелитка се паднаха и 2 бр
    Ехаааа :))) и Дъгоцветен евкалипт имам вече 1 дръвче.

Last edited: Feb 6, 2021
  10. tanyamery

tanyamery Адмирал

Аз по закъснях доста,.... но сега към края му и взе да ми се услажда, за тайнствените не обърнах много внимание, огледах се най-вече за сънливците, но няма.... и.... този път проспаха шанса си да се заселят при мен.

Last edited: Feb 8, 2021
  11. buba62

buba62 Главен болярин

Приключих вече със сеенето. Взех каквото си бях наумила. След малко ще извадя и събралите се загадъчни, да видим какво ще ми се падне или няма да ми се падне този път. Привечер за последно обирам предметите и ги слагам в небесната градина. И да не забравя Наистина спокойно излеза събитието. Читалището да чака xD.

П.П. Имам сънливци, имам сънливци, имам сънливци :inlove:. Дърво на Туле нямам ама и така съм радостна.

Last edited: Feb 9, 2021
  12. fares77

fares77 Кандидат за признание

И при мен нищо не се получи от загадъчните, нито сънливци, нито сойки, само един гекон......Има още малко време, но едва ли..

.TAINNA. and emcho67 like this.
  13. emcho67

emcho67 Подрастващ автор

Пиши ми на ПиТ ще ти подаря аз или жената по един от двата вида :)

fares77 and .TAINNA. like this.
  14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Всичко взех, ама забравих стръкове и обори и насях за утрешния евент o_O много съм отнесена xD
    цъкалките да ги махам ли? май няма смисъл да ми заемат място :)

[[Fermerkaa]] likes this.
  15. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Естествено, нали трябват за реда? ;)

.TAINNA. likes this.
  16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

тези за реда ясно, имах по три от трите ;)

17. fares77

fares77 Кандидат за признание

Страхотни сте, благодаря, непременно ще пиша

elliss_bg likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.