Дискусия : "Иска ми се да си тук!"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 12.7.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. amira

amira Обитател

Забавих се с бамбука, защото пътувах много тези дни. Прежалих само 400 СТ.

2. The.Farm

The.Farm Болярин

Айде, и на мен ми изписа "истински рай". Това не е вярно... ако беше истински рай, нямаше да плащам за Джин Фиса си, нали... xD

Наздраве на всички с любимия ми летен коктейл. Успешна игра пожелавам на играещите още, дано успеят!

Последна редакция: 18.7.17
    Doremi, -helixme4o-, elliss_bg и 3 други харесват това.
  3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Предадох 21 отзива дотука, произвеждам поредните 14 флаъра, дано успея. И аз почнах да прежалвам супер торта, ама мисля да мина на големи поленца, не ме е грижа за бройките, от торта да спестя искам.

4. mirandas

mirandas Подрастващ автор

Не ми достигат гирляндите...ако може да ми помогнете...благодаря предварително...

Последна редакция: 18.7.17
  5. Mermaid

Mermaid Обитател

6. mirandas

mirandas Подрастващ автор

Благодаря много Mermaid ще гледам да се раванширам:p

Mermaid харесва това.
  7. tani1980

tani1980 Полубог

Тя приключи евента. ;)

Mermaid харесва това.
  8. мариела76

мариела76 Прохождащ

На който е правил задачата му е липсвала математиката!Може още 2 дни да стигнат :cry:

9. Doremi

Doremi Старши болярин

Не му е липсвала, ами нарочно е така. Да не вземем да щракаме с пръсти и шапката да е на тоягата. И аз в началото не дочетох официалните, щото по принцип само сея и после чета, но сега беше решаващо да сееш допълнително бамбо, за да скъсиш времето за отзивите. Не се ядосвай. ;)

10. amira

amira Обитател

Приключих.

11. Самардапа

Самардапа Главен болярин

аз имам да събера още 10 отзива на посетители...а имам готови 18 флаера........да видим какво ще падне от ''медената роса утре'' и каквото стане :))))
    и при мен грешката е в недочитането :))

12. daniandd64

daniandd64 Стажант

Много моля за гирлянди, ако някой има възможност да ми изпрати
    ще съм много благодарна. Предварително благодаря!

13. lubo1967

lubo1967 Прохождащ

не е до математика а до време което липсва на тея дето влизат в играта само по 2-3 пъти на ден.пълнаглуост.идеята е да се купи кошницата и то няколко пъти.ама не са познали.

14. dididin

dididin Младши експерт

Здравейте, моля за гирлянди

15. [gabi]04

[gabi]04 Младши експерт

За първи път няма да завърша евент:sleepy:не ми достигат 15 отзива.По-цял ден съм на работа и време нямам.Детето ми помага по някога,но без особено желаниеxDxDИграя играта от доста дълго време и пари никога не съм давала и няма да дам.До скоро го правех с удоволствие,но в последно време го правя някак си по задължение.Като знам какво ми е коствало да я развия тази ферма ми е жал да я изоставя.Сега с тези постоянни евенти не ни дават въздух да си поемем.:(

dd88dd харесва това.
  16. ani1976

ani1976 Подрастващ автор

здравейте!Много моля за черупки,Трябват ми 24 флаера за да завърша.Много благодаря ако се отзовете!

17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Като гледам колко е скапана последно време играта, бавна, замръзва, много евенти наведнъж, ще ни помогнат да я зарежем с удоволствие.
    И на мен сърце не ми дава да я изоставя, все пак от години я отглеждамxD, ноооооооооооо, тя се превърна в безкраен ужас:mad:, целта е една, да се купува.

[gabi]04, milena7004, mell и още 1 човек харесват това.
  18. astra7

astra7 Прохождащ

Здравей много моля ако някой може да ми помогне с гирлянди, не ми достигат 13бр.Предварително благодаря. Ника ми е асара 07.

19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ура успях. Ура. 1 час преди края успях. Изхабих всичката супер тор, ама успях. Редче, ура ура, край на правенето на коктейли, за месец и половина два без да се трудя ще съм навъртял точките да ида на 5 ниво. Ура ура.

Последна редакция: 19.7.17
    mushnuk харесва това.
  20. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

И аз мога да се похваля с успех. Успях и взех прословутия ред..... час и половина преди края. Доста се бях притеснила :)

mushnuk харесва това.