Дискусия : "Иска ми се да си тук!"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by KAtanasova, Jul 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. amira

amira Обитател

Забавих се с бамбука, защото пътувах много тези дни. Прежалих само 400 СТ.

2. The.Farm

The.Farm Болярин

Айде, и на мен ми изписа "истински рай". Това не е вярно... ако беше истински рай, нямаше да плащам за Джин Фиса си, нали... xD

Наздраве на всички с любимия ми летен коктейл. Успешна игра пожелавам на играещите още, дано успеят!

Last edited: Jul 18, 2017
  3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Предадох 21 отзива дотука, произвеждам поредните 14 флаъра, дано успея. И аз почнах да прежалвам супер торта, ама мисля да мина на големи поленца, не ме е грижа за бройките, от торта да спестя искам.

4. mirandas

mirandas Подрастващ автор

Не ми достигат гирляндите...ако може да ми помогнете...благодаря предварително...

Last edited: Jul 18, 2017
  5. Mermaid

Mermaid Обитател

6. mirandas

mirandas Подрастващ автор

Благодаря много Mermaid ще гледам да се раванширам:p

Mermaid likes this.
  7. tani1980

tani1980 Полубог

Тя приключи евента. ;)

Mermaid likes this.
  8. мариела76

мариела76 Прохождащ

На който е правил задачата му е липсвала математиката!Може още 2 дни да стигнат :cry:

9. Doremi

Doremi Старши болярин

Не му е липсвала, ами нарочно е така. Да не вземем да щракаме с пръсти и шапката да е на тоягата. И аз в началото не дочетох официалните, щото по принцип само сея и после чета, но сега беше решаващо да сееш допълнително бамбо, за да скъсиш времето за отзивите. Не се ядосвай. ;)

10. amira

amira Обитател

Приключих.

11. Самардапа

Самардапа Главен болярин

аз имам да събера още 10 отзива на посетители...а имам готови 18 флаера........да видим какво ще падне от ''медената роса утре'' и каквото стане :))))
    и при мен грешката е в недочитането :))

12. daniandd64

daniandd64 Стажант

Много моля за гирлянди, ако някой има възможност да ми изпрати
    ще съм много благодарна. Предварително благодаря!

13. lubo1967

lubo1967 Стажант

не е до математика а до време което липсва на тея дето влизат в играта само по 2-3 пъти на ден.пълнаглуост.идеята е да се купи кошницата и то няколко пъти.ама не са познали.

14. dididin

dididin Младши експерт

Здравейте, моля за гирлянди

15. [gabi]04

[gabi]04 Младши експерт

За първи път няма да завърша евент:sleepy:не ми достигат 15 отзива.По-цял ден съм на работа и време нямам.Детето ми помага по някога,но без особено желаниеxDxDИграя играта от доста дълго време и пари никога не съм давала и няма да дам.До скоро го правех с удоволствие,но в последно време го правя някак си по задължение.Като знам какво ми е коствало да я развия тази ферма ми е жал да я изоставя.Сега с тези постоянни евенти не ни дават въздух да си поемем.:(

dd88dd likes this.
  16. ani1976

ani1976 Подрастващ автор

здравейте!Много моля за черупки,Трябват ми 24 флаера за да завърша.Много благодаря ако се отзовете!

17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Като гледам колко е скапана последно време играта, бавна, замръзва, много евенти наведнъж, ще ни помогнат да я зарежем с удоволствие.
    И на мен сърце не ми дава да я изоставя, все пак от години я отглеждамxD, ноооооооооооо, тя се превърна в безкраен ужас:mad:, целта е една, да се купува.

18. astra7

astra7 Прохождащ

Здравей много моля ако някой може да ми помогне с гирлянди, не ми достигат 13бр.Предварително благодаря. Ника ми е асара 07.

19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ура успях. Ура. 1 час преди края успях. Изхабих всичката супер тор, ама успях. Редче, ура ура, край на правенето на коктейли, за месец и половина два без да се трудя ще съм навъртял точките да ида на 5 ниво. Ура ура.

Last edited: Jul 19, 2017
    mushnuk likes this.
  20. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

И аз мога да се похваля с успех. Успях и взех прословутия ред..... час и половина преди края. Доста се бях притеснила :)

mushnuk likes this.