Дискусия :Избери си дърво 5 и нови куестове

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 24.7.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Растения за храна от магазина купувам предимно или като разбутам дърветата покрай куест, отглеждам нещичко докато наредя пак дърветата.(Даже редовно продавам по малко храна за панди, милиони не правя, но капе.)
    А за аномалията цена на животно/цена на храна и аз се чудя. Където има цветни обори - ясно.
    Мда, сега бързо се правят парички, ако не бях и с широки пръсти :D. Ама и затова ги правя, за да ги харча, моята игра не е трупането на мп, а изкарването им с цел задоволяване на други нужди (напр. средновисоки селекции за направата на последните две).

2. БашФермер

БашФермер Генерал

Хич не гледам гадовете, че и мелницата за супер храна да си спра да им меля на тях, амииииии забрави. При мен са взели менажериите от куестите, безплатни, до колкото разбрах и до там. Лг за тия неща не давам.

sm0uk3r71 харесва това.
  3. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

туй го нищъ :D

4. БашФермер

БашФермер Генерал

ни съм та питал 8) :music:

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Сладури :p.

П.П. Сърбят ме вече ръчичките да изхарча някой лг за ново дръвче.
    (Ех, пак се сетих за пустата му нектаринка ХХЛ, дето беше така търсена на скорошен ПиТ.)

6. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

аз да си кажа:p:music:
    оф и цепенци нищъxD

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Слабост са ми :oops::p. Как да пропусна:D.

8. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

много станаха, загубих съ вече xDто по колко на месец8)

Каспаретка харесва това.
  9. БашФермер

БашФермер Генерал

никога редките неща не са ми били приоритет, винаги съм имал по много и съм ги разменял без да си остава за мен. Аз си имах цел в играта и си я гонех. определено тия дървета и обори не бяха част от нея, но пък служиха за добра разменна монета за да си я постигна ;) Така или иначе не може да отглеждаш всичко във фермата, колкото и да набуташ различни неща те са 1ци бройки, от много но пък по малко.

Каспаретка и sm0uk3r71 харесват това.
  10. .water.

.water. Обсебен

Имах една не знам от къде и като разбрах от теб какво що и айде на ПиТ за нещо мнооого по полезно:)))

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

На мен само дърветта са ми слабост, но в момента и те са прилична разменна монета. Лично - оставям си 1-2 за цвят, другото разменям/раздавам.
    Но нещата доста се промениха. В момента напр. на захрени кленове ХХЛ почти всеки се мръщи и т.н.
    И правилно. (Аз тогава все пак си намерих едничка - исках я, имам я. На каква цена - няма никакво значение.)

12. .water.

.water. Обсебен

Да и на мен дърветата са ми слабост ако може да махнат оборите да караме само на дръвца повечко парички ще ми смъкнат:D,но наистина идва малко в повече с това често даване на нови обори и дръвчета.От оборите категорично се отказах да купувам приключих.

13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

в момента се занимавам с безумните евенти в читалището, ни обор ми трябва ни дърво , кът баша на пазара:)

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Нямам толкова мп, за да ми е всичко от пазара. По-скоро продавам нови плодчета някакво време, докато са вървежни.
    А за новите безумни евенти - тия дни приключих май само третият от поредицата, още дълго ще копам. Ама нищо, игра да става.

15. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

А новите куестове с дървета нали трябваше да ги пуснат с началото на събитието. При мен не ги виждам.

16. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Избрах си дървета , дадох 5 лалогулдена , даде ми драконово XXL и още някакво и накрая лалогулдените и дърветата ми ги няма?

17. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Нали го търсиш на бахама? Ако и там гго няма ид, за да проверим.

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Уф, изръсих повече лг отколкото ми се искаше, но имам каквото целях - по 1 бр. амброво и мангрово, а в добавка цяла горичка шоколадови лози, драконови, акации и т.н. Ще има материал за ПиТ.

pepa551 харесва това.
  19. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Аз въобще не включих, че това е дърво за Бахама. Там е ! :D
    Показа ми две дървета, дали едното е било основата?
    Добре че ми се падна драконово, че щеше да ме е яд за лалотата. Първо помислих че купувам всички избрани за 5 лг и това накрая е бонус . :p

20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Току-що пристигнаха.

Valkaaa76 харесва това.