Дискусия : Избери обор 5 и нов постоянен куест

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 23.11.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Az2

Az2 Напреднал

Пробвах си късмета два пъти - нищо от новите обори. :(

2. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Отново в моята джунгла цар няма да има и сутрин по росната ливада пред верандата няма да ми се лигавят улежиxD.

3. Az2

Az2 Напреднал

По повод съвсем новия куест в читалището - на моя пазар една анаконда е около 27 000 МП в момента. А още на първата стъпка искат 40 анаконди за 3600 пенита и 3900 точки за острова. Нулева мотивация. :(

shiky харесва това.
  4. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

този го пропускам и аз толкова стока за нищо няма да предавам

Az2 харесва това.
  5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

А - аз още не съм се отърсил от огромната бройка анаконди за глупавите замъци в пясъка. И не съм ги предал все още де. А то иска толкова много. Обаче забелязах че няма и седмица откакто въведоха рисовете и читалището почна да иска от тях. Е не са познали. По 380 броя анаконди и панди. Ама тези у ред ли са. Толкова часове за да смеляш супер бозавия бамбук - а това колко зайци и кокошки са не ми се мисли. И тюлени даже иска а няма дори 1 загадъчен за носорози. Не са познали. Това, както и схванатия врат няма да ги играя. За нищо и никакво.
    При мен лъвовете са 200 000 за бройка, а анакондите и жирафите съответно под 30 и под 20.

Последна редакция: 19.1.18
    -mairon и Az2 харесват това.
  6. elince77

elince77 Кандидат за признание

За да не отварям нова тема, ще се похваля тук. Само един обор "Волфрам" купих и ... носорози! Не мога да повярвам! Днес явно е късметлийският ми ден! :D

bubolina8, joujoujouj, pepa551 и 5 други харесват това.
  7. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Ето и моят резултат от 11 майстор строителя....има едни жирафи, едни крокодили и едни носорози... не е зле.

obichamVi, Пума~`, malkata_ice и 4 други харесват това.
  8. joujoujouj

joujoujouj Полубог

:) една звезда ни е орисала!
    Каръщината нейде се залисала...:p

15 лало и едно оборче само,
    и късогледкото пристигна на Бахама :music:

[[Fermerkaa]], milena7004, BUTTERFLAYS и 3 други харесват това.
  9. Пума~`

Пума~` Ветеран

Браво !

10. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ще ми продадеш ли ,на мен носорокче ?:p;)

11. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Да, браво, ала заслугата ми е в това, че да опитам шанса си избрах :)

Че можеше и да съм като оня от вица

"Беден евреин всеки ден се молил на Бога:
    - Боже, моля ти се, дай ми да спечеля от тотото голямата печалба, моля ти се!
    И така цял живот. Дошло му времето, умрял, възкачил се на небето и упрекнал Бога:
    - Боже, защо не ми даде да спечеля голямата печалба, така горещо и искрено ти се молих?!
    - Ами аз много исках, ама поне веднъж да си беше купил фиш, чадо мое!"
    и да се оплаквам после от постната пица ;)
    На драго сърце :), но докато се натуткам да продавам...ще имаш, че и ще остават xD

[[Fermerkaa]], Пума~` и mushnuk харесват това.
  12. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ти пускай аз на макс ще ти ги купувам:p

13. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Е на това се казва късмет ... честито, честито глезанче.... дано каръщината да избяга през девет плета та в десетия.

joujoujouj харесва това.
  14. joujoujouj

joujoujouj Полубог

xD не ми давай зор де, брат! Заета съм - ще храня носорага за обяд 8):p

xDxD ой, горко му на десетия! Ай' нека по чужбинско тръгнат тия перипетия!

15. -niksan-

-niksan- Обсебен

За един носорог ще ти давам ,по една каруца овес заедно с магарето :p;)

16. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

1 розов слонарник да не повярвам от загадъчните, 1 жираф,1 сокол 2 басейна за тюлени 1 кроки е читавото

BUTTERFLAYS харесва това.