Дискусия : Избери обор 5 и нов постоянен куест

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 23.11.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. KAtanasova

KAtanasova Guest

Здравейте, фермери!

Използвайте темата за споделяне на своите впечатления,
    стратегии и мнения за новото събитие!

Повече информация - FAQ

Желаем ви приятна игра и много забавления!
    Екипът на Фармерама.​

2. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Стратегия незнам, но няма ли да има промо за черния петък поне да бяха пуснали всичко на половин цена :cry::cry::cry:

..koni.. харесва това.
  3. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Тъкмо щях да питам каква е цената в гулдени, че неможах да я намеря.

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

BUTTERFLAYS харесва това.
  5. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

ако питаш за кошницата явно само в евро ще се купува:cry::cry::cry: този ред го искам и аз

BUTTERFLAYS харесва това.
  6. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

15 лг за опит
    и аз, и аз ...той по- добър от къщата в топа ще трябва да се развързват протофелите ....Коледа иде...

Последна редакция: 23.11.17
    DILQNADELI харесва това.
  7. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

чекъй да видим може да ни я пуснат на още по ниска цена заради черният петък :D:D:DВъпрос към началството има ли такъв шанс или за БП няма черни няма бели петъци всичко е едно?

8. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Девизът на БП е "Бели пари, за черни дни" :)

9. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Незнам за петъци, обаче знам със сигурност че в Германия има 13-та заплата.:cry:

10. БашФермер

БашФермер Генерал

инфото ми дойде много завъртяно да обобщим, значи сокол от тайствени обори, лъв и охлюв от тоя с раницата, а козите и греблата от влака беглец, така ли?
    само на влака ще мятам, лг за обори не давам! след седмица на пазара ще има всичко.

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Съвсем вярно.
    И аз като теб - с влакчето ще си поиграя, другото ми идва вповече. А и да не се появят след седмица, все ще се появят.

12. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Така, така, от тайстваните и аз се отказвам , ще пробвам два три пъти за лъв, експреса го чакам с нетърпение...имам мнооого излишнотии за товарене.

13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Лалота нямам, така че ги пасувам. Ако имам продукти ще мелям храна да изстисквам пенита от чужденците.
    Ще се пробвам с валака, имам доста оранжеви и жълти за боклука.
    Бих се пробвал с избери си обор ако имах гулдени, ама нямам. Ще се надявам на награди от куестове. Или календари.
    Друг е въпроса че това си прилича на чиста коза, какви антилопи какви чудеса ги гонят?!?! :D

14. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

въпрос към админите ако утре закупя кошницата с реда ще получа ли бонус 100 процента? или ако си закупя мелница и тя ли се брой за покупка или не

15. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

здравей, би трябвало, ако закупиш пакет от банката с евро, да имаш и бонуса...

16. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Благодаря за отговора.Че ще е с евро щее имаме ли избор:cry:.И пак въпрос към теб мога ли с гръцка карта да правя покупките или трябва да мина през гръцко защото името е такова и на гръцки ли трябва да го напиша,моля за по бърз отговор

Последна редакция: 24.11.17
  17. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

здравей и оттук, въпросът е къде се намираш и дали знамето на банката ти отговаря на държавата, в която си. Можеш да ползваш и гръцка карта, а мисля, че името се пише както на картата - на латински, ако не греша. Ако си в България /няма значение на какъв език отваряш играта, а системата дали чете гръцко или българско айпи/, но знамето в банката е гръцко, ще ползваш гръцките цени обявени в банката.

18. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Благодаря за отзива но вече взех решението вложих си парите в лалота вместо кошница:D:D:D

Кобрелия харесва това.
  19. elince77

elince77 Кандидат за признание

Изхабих 45 лалогулдена - нищо интересно. Нямам повече, няма и да купувам. Ще си ги чакам тези охлюви и лъвове, както още чакам жирафите :cry:.

20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Слава богу, че няма ново животно.
    А иначе - ще пропусна, по едно оборче си имам от предния път, достатъчни са ми, повече евентуално някога от ПиТ.
    Нямам лг за прахосване.