Дискусия: "Избери дърво"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 28.4.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Избираш друг път - избираш от това, което ти се предлага (което според мен не е "цвете за мирисане".
    Честно - предпочитам маслина ххл пред мушмула, например. Даже и ябълка ххл предпочитам пред мушмула или кайсия или др.под.
    Плюс е това, че веднага виждаш какъв ти е късметя.

лудакрава1 и desi232 харесват това.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

След като предпочиташ мумули и ябълки на размяна ще ти ги дам

3. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

и при мен същата история

4. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Тъмна работа.Чиста проба менте.

5. zorro58

zorro58 Главен болярин

аз спечелих най -много-не взех никакви

desi232 и Annabelx харесват това.
  6. desi232

desi232 Посланик

и аз ,не мисля да си харча лг за глупости

7. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Как ми се искаше да избереш 8 стръка за 5 лгxDxDxD, а то от 8 ще правят, ще струват, което искат те, това ще ти дадатxD.

MARV3000 харесва това.
  8. bibella

bibella Прохождащ

Купих си два пъти дървета а само едно тайнствено стръкче получих. Защо?

9. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

И втория път си получила същото дърво. Не се получава стръкче, а готово дърво от някой от избраните от теб видове.

10. bibella

bibella Прохождащ

Говоря за избора на рядко дърво. Първия път получих стръкче от което се появи жълта табебуя. Второ стръкче при втората покупка не се появи.

11. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Не получаваш стръкчета, а готови дървета и то на случаен принцип, както винаги. Получаваш едно от всичките 8, които си избрала. Няма гаранция, че ще се паднат редките, най-голяма е вероятността да получиш някое от по-обикновените.

12. mailna

mailna Стажант

Аз платих 5лг,уж получих право да си купя жълт тромпет и коледна елха,но ми взеха лг,а няма нищо насреща

13. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Остави ИД за проверка. Дървото го виждаш веднага в прозореца, който изскача, не е стръкче, а едпо от осемте дървета, които си избрала.

14. krisi026

krisi026 Младши експерт

ПРИ ВИСОКИТЕ НИВА НЯМА СЛУЧАЕН ПРИНЦИП ИЛИ КЪСМЕТ,А ПОЛУЧАВАШ,ОТ ТОВА КОЕТО ИМАШ ПО-ПО-НАЙ.