Дискусия: "Избери дърво"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 28.4.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, фермери!

Използвайте темата за споделяне на своите впечатления,
    стратегии и мнения за новото събитие!

Информация - FAQ

Желаем ви приятна игра и много забавления!
    Екипът на Фармерама.​

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Пасувам. Никое от предлаганите дървета не ме заинтригува (а съм фен на дърветата). Ако си нямах от рядко срещаните, бих си пробвала късмета, но сега даже и от любопитство няма да пробвам. Може би в следващо издание, ако има такова. Но повече би ми допаднало, ако в предложенията имаше секвоя. Тогава със сигурност бих поизръсила някое лало. В момента нещо не правя разлика между обикновените и странните дървета, даже между обикновените според мен има по-ценни (напр. кестен, гинко).

Последна редакция: 28.4.16
    metalABV.bg, -helixme4o-, The.Farm и 3 други харесват това.
  3. Кобрелия

Това събитие е повече за тези, които нямат от редките дървета или такива, които се продават само срещу лг в магазина на фермера, според мен. Който си ги има, няма да бъде изненадан с нищо:)

4. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Хм...не знам за лайкване ли е въпросния д-р Лайков?!? o_O Със сигурност ще е полезен за новите играчи. Изкушавам се да пробвам, щото си нямам брекина и дрян, ама като се сетя за любимия ни случаен принцип...те сега дилема - да пасувам и аз, или пък да цакам...ами ако БП са заложили на без коз, а не мога да извадя аса (твърде вероятно с наличния "черен списък") от ръкава? :(

dimitrinkani, mushnuk, MARV3000 и още 1 човек харесват това.
  5. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Аз съм пълен пас .... липсва ми единствено КАШУ ;) Но то не фигурира и в този ред на мисли , защо не са включени и дървета от Бахама???:)

mushnuk и MARV3000 харесват това.
  6. desi232

desi232 Посланик

и аз няма да го играя,и съм на мнението на муши,ако имаше секвоя щях да се пробвам

7. The.Farm

The.Farm Болярин

А къде е секвоята!? О, да... няма. Като го зачуластря д-р Лайков с чемширите му, мошеникът му ниеден, продава си боклуците и си мисли, че ще ми отмъкне скъпоценните лалота спИчелени с толкоз труд и пот в киното! :cry:

-helixme4o-, лудакрава1 и pigi102 харесват това.
  8. Кобрелия

Ако не им "пречеше" секвоята щяха да пуснат влака.....;)

9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Няма да си простят, че я пуснаха навремето, няма да направят такава грешка вече.

10. xari_myri

xari_myri Ветеран

то нече им пречи ами направо и бърка аиде дане казвам къде,;)тоя влак щего видим през крив макарон:),при толко нови дървета дето пуснаха във играта,ако пуснат секвоите налисе сещаш че ще им замине бизнеса със торчицата,тъиче кои взел взел,кои нее взел да дасе оправя

fermer4eto77 и agronoma22 харесват това.
  11. milkoga1

milkoga1 Господар

Я да видим правилно ли схванах.Примерно избирам си 1 вид рядко срещано дърво,плащам си 5 лалота и получавам веднага едно от трите изброени:Дрян или Брекина или Табебуя.

georgiev и lion8080 харесват това.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Евентуално. Със сигурност - едно от 8-те, които си избрал.

MARV3000 харесва това.
  13. -niksan-

-niksan- Обсебен

От загадъчни стръкчета някой закупени ,други спечелени от задачи ,други от колелото на късмета ,дърво каталпа имам 116 дърветаxDxDxDxD
    да направим един конкурс кой има най много;)

[[Fermerkaa]] и -helixme4o- харесват това.
  14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

xD Скромни 59 броя каталпа в моята ферма.

15. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Аз с моите 4 да си мълча ,а ????xD:pxD

16. Кобрелия

с две думи си купуваш едно дърво за 5 лалота на сляпо. Ще бъде едно от всичките показани видове. Изборът на дървета не мисля, че играе роля...;)

17. milkoga1

milkoga1 Господар

е то къв е смисъла тогаз?Нещо не е доизмислено в полза на играчите-отново.xD

georgiev, lion8080, MARV3000 и още 1 човек харесват това.
  18. zorro58

zorro58 Главен болярин

редките, след два месеца ще са гъсти.........спокоооооооо

MARV3000, baiete, [[Fermerkaa]] и 2 други харесват това.
  19. nikcoool

nikcoool Стажант

Е добре е .От 4 опита 2 дърво дрян,скоруша и кестен :music:

20. 0246

0246 Обитател

от 50 лалота - нито едно рядко дърво. Мерси! Играйте си го :wuerg: