Дискусия: "Идеална снимка" - есенен евент

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от zwezdi4ka на 17.11.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Моля ви за роса,ако можете!

2. lubomira2005

lubomira2005 Стажант

Някой може ли да помогне с тази роса......
    Благодаря предварително! :inlove:

3. petaar1

petaar1 Младши експерт

и аз съм готов

sahara83 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  4. neli5555

neli5555 Подрастващ автор

моля, ако някой има възможност и желание да ми изпрати сребърна роса
    положението и при мен е много зле!:oops:
    Благодаря Ви!:)

5. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

Най-накрая и аз приключих, но след близо 1600бр. изразходвана супер-тор. За мен най-успешната стратегия беше на плодородни със вода, супер-тор, щолен, самата невинност и активиран кестенов ред жълтурките никнеха за около 3ч. и 20 мин. И разбира се разчистени полета. На третия ден се бях отчаяла, но оставащите около 500 бр. изскачащи успях да ги събера за около два дена. Да не забравя да благодаря и на съседите ми за тяхното постояннство. Успех на всички незавършили!

sm0uk3r71, Zlobara, lu4o и 2 други харесват това.
  6. dqvola_20

dqvola_20 Стажант

Моля,бих те ли помогнали и на мен със сребърна роса.Благодаря би предварително.

7. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Здравейте, фермери. Много съм закъсала с тази сребърна роса. Само тя ми остана. :( Моля ако има хорица с добро желание да помогнат ще съм много благодарна :inlove:

8. svetyl4ica

svetyl4ica Стажант

и на мен ми трябва роса , явно няма да получа последната част от редичката...

9. anych

anych Младши експерт

Айде и аз да поискам помощ за росата. Изскачащите трудно ги правя, като са от всички растения, а сега със тези от евента излизат по 5-10 от поле и положението е трагично.

10. daniandd1

daniandd1 Стажант

моля, ако някой има възможност и желание да ми изпрати сребърна роса

11. daniandd70

daniandd70 Стажант

много моля за малко роса , благодаря предварително

12. daniandd70

daniandd70 Стажант

много моля за малко роса, предварително благодаря

13. Amelita_

Amelita_ Младши експерт

Какъв е смисъла да се успее с това да направиш стаите и да вземеш реда, а да не ти пуснат да вземеш на финала последната цъкалка? Когато нещата стоят по този начин граничат с изнудване да се купуват кошниците....е... неприемливо е...поредно разочарование от събитието Идеална снимка....

14. isa_66

isa_66 Подрастващ автор

ако някой може да помогне малко със сребърна роса.... моля за помощ добри фермери ...благодаря

15. -dionis-

-dionis- Прохождащ

Отдавна такава стисналост не е имало. Сигурно утре, последния ден росата ще пада както трябва, но това не е дастатъчно.......
    А колкото до кошниците ... Ние в БГ такива доходи за изпълнение на вички задачи нямаве.............. АКО ПРИНЦИПА Е ДА ИГРАЕМ,НО ДА НЕ ПЛАЩАМЕ ТОКА.............., КАК ТОГАВА ЩЕ ИГРАЕМ?!?

16. kosibosi63

kosibosi63 Напреднал

Моля,бих те ли помогнали и на мен със сребърна роса.Благодаря би предварително.

17. milena7004

milena7004 Майстор

Колеги фермери и аз ще помоля за тази толкова безценна роса! Въпреки изразходването на около 1000 бр.супер тор,все още не ми достигат 150 броя роса!

18. dani541

dani541 Стажант

и аз да помоля за малко роса ако може

19. isa_66

isa_66 Подрастващ автор

ако някой може да помогне малко със сребърна роса.... моля за помощ добри фермери ...благодаря

20. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ама както бе отбелязано кво толкова се жалвате то БП обменя излишните растения,не помня май по 2 или 4 МП то толкоз щедрост де я имаxD то дано не сте ползвали чатни че с толкова "много" пенита даже него не можете изби :)