Дискусия: "Идеална снимка" - есенен евент

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от zwezdi4ka на 17.11.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. plamen_bayrakov

plamen_bayrakov Активен автор

нищо не се получава
    за толкоз дни на малки полета-само 300 роса
    ми че то време не остана

2. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

3. petaar1

petaar1 Младши експерт

жълта кала имам 22185
    как да направя да ги пусна ли в топа ако се докопам до него

4. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Моля за роса.И аз ще изпратя.

5. bai_mile70

bai_mile70 Стажант

Тая роса само със растенията нищо не става :sleepy::oops::mad:голяма прецакана работа е този куест поредната простотия недомислена

elliss_bg, kle71985, mell и 3 други харесват това.
  6. bim177

bim177 Обитател

има светлина в тунела при мен , не съм завършил но ще стане . БЛАГОДАРЯ на помогналите ми играчи за напредването със сребърна роса

7. wetwet

wetwet Прохождащ

Къде се гледа Топ 1000

8. xari_myri

xari_myri Ветеран

чудномие колко милиона минимум ще трябват тая година зада влезеш във топ1000

маринката74 харесва това.
  9. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

:mad::mad::mad: Е това вече на нищо не прилича. На 91 ниво на фермата,251 на острова, от 5 полета- фермата,основно, горската поляна, острова и дъждовната гора, с Хари Кравайчето , купите на 30 и 28 ниво, всички полета засадени с жълта кала, на най- малките поленца и САМО 39 СРЕБЪРНА РОСА:mad::mad::mad::mad::cry::cry::cry::cry::cry:. Е просто прекалено, не мога дори за 50 сребърна хартия да събера. Отвратително, така всичко става безсмислено!!!!

10. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

минимум милион ;)
    хайде съседе, изтупай дюшеците от плевнята, изкопай делвите с жълтици от полето и си рипнал в 1000-та. Ти поне си вътре, аз още чакам на КПП-то.:music:

лудакрава1 и xari_myri харесват това.
  11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

В прозореца на събитието под пъстроцветната стая има една купа, цъкни на нея и разглеждай на воля.

12. p_janeta

p_janeta Старейшина

Като гледам как върви,очаквам към 250 - 300 милиона да са необходими. Нали знаеш последния ден, последните часове се налива яко.

13. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Имам официално предложение към БП - ако може при следващия куест изкачащите изобщо да не изскачат - така поне ще си спестим копането и вайкането във форума >:(

bai_mile70, bim177, lyd_s_motika и 6 други харесват това.
  14. xari_myri

xari_myri Ветеран

като гледам твоита ферма е еднаква със моита само къде нямам харита,аз садих на плодородни полета жълтата кала и по малко от 100 роса немие пускала на 1 бране, що несмениш малко тактиката отначало и аз бех на малки и резултата беше трагичен

-dd76-, [[Fermerkaa]] и mushnuk харесват това.
  15. maurika

maurika Активен автор

И при мене е така с две харита мармалади малки полета каквото трябва направих и едва събрах за цъкалката тъй ,че за пореден път минавка , а като слушам от приятелки същата работаноо има хора които са по късметлии и ще успеят ее късмет на всички

16. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

И аз имах проблем с малките поленца. За 1 ден събрах 400+ роса като пробвах 2 варианта. Харита нямам. Ползвах само супер тор (около 1000)+щолен+самата невинност.
    1 вариант: с плодородни на всички полета и наоколо с малки поленца.
    2 вариант: големи поленца и наоколо с малки поленца.
    Резултатът беше почти едно към едно, но обикновените големи стават за 1 час и 12 мин, а плодородните за 3-4 часа.
    Ако имаш супер тор можеш да пробваш.

lyd_s_motika, ZORBA13 и pineapple87 харесват това.
  17. pineapple87

pineapple87 Майстор

Най-после ги събрах. Време е за топ 1000 :)

-dd76-, маринката74, sahara83 и 10 други харесват това.
  18. kosibosi63

kosibosi63 Напреднал

Мили съседи ,Моля за роса!Нещо не ми се получава,не изкача тази роса...май няма да успея!!ПОМОГНЕТЕ МИ!!!

19. kle71985

kle71985 Активен автор

един въпрос фермата да не би да е разположена на някоя суха планета щото от тая роса абе капчица не капна от нея трябва да събера още около 550

е няма как да я събера

lyd_s_motika харесва това.
  20. sahara83

sahara83 Познавач

Какво съвпадение!Свърши се с тая роса най-накрая!Сега да видим какво е положението с топът!И искам да кажа, че за първи път местих хари кравайчето по полетата въпреки неописуемия мързел който ме тресе.:p

лудакрава1, [[Fermerkaa]] и маринката74 харесват това.